Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fedakarlığı kimin yapması gerektiğini biliyoruz hepimiz.Trabzon sevdalısı geçinip koca kulübü yaz-boz tahtasına çevirenler abuk kararların altına imza atanlar ayağını denk alsınlar.Eğer Cevat Kol rüyasında görüp yazmışsa o da aklını başına devşirsin.

Onur,yanlış transfer politikaları sonucu çöpe atılan milyon €'larla kıyaslanamayacak kadar değerlidir.
    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Şu takımda son 5 yıldır aldığı parayı hak eden tek adam Onur dur.
      Haber doğruysa resmen şerefsizlik. Ulan adı üstünde garanti ücret, bunda indirip yapacaksan neden adını garanti koydunuz?
      SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• oijinal çapraz bagın kalmadı be onurum

geçmiş olsun tez zamanda sahaara dön inşallah.

Yorum

• Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, tez zamanda sahalara dönersin inşallah.
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ameliyat olmuş geçmiş olsun, Allah bir daha aynı sakatlığı vermesin.

Sanırım doktoru da aynı. Bu Freddie Fu yapmıştı ilk ameliyatı diye hatırlıyorum.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...-ameliyat-oldu Gerçekten de o yapmış. Neyse en azından işinin ehli birinin elinden geçtiğini biliyoruz.
            En son Bera B. tarafından düzenlendi; 17.10.2014, 16:00.

Yorum

• Onur Recep Kıvrak

Geçmiş olsun Kaptan.
              Akyazı'daki ilk maçımızda sahada olman dileğiyle.
              Yalnız Akyazı demişken bir tribüne Onur Kıvrak ismi verilmeli bence.

Yorum

• Allah şifanı versin Kaptan.
                Hadi geçmiş olsun.

Yorum

• Geçmiş olsun adamın dibi.

Yorum

• Çok uzun bir ayrılık daha, Allah acil şifa versin kaptan seni şimdiden çok özledik.
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Başkan ücretinde indirime gitmesini talep edecekmiş.Dogru fikir

Yorum

• Geçmiş olsun fu en az 6 ay dedi ligtvde sanki biraz daha uzayacak gibi hissettim ben. Bu arada bu maaş mevzusu da yapılan amatörlüklere yenisini eklemekten başka birşey olmaz. Isterse gelir kendisi teklif eder. Gidip de hadi Trabzonsporlulugunu kanıtla demek yanlış. Cevat Cole yapmış haberi inanmıyorum ama başkanın kulağına giderse başkan teklif eder.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çok uzun bir ayrılık daha, Allah acil şifa versin kaptan seni şimdiden çok özledik.
                          Adamı onurlandırması gerekirken böyle bir şey yaparsa ağır söverim, gereken tepkiyi de her şekilde veririz.

Kesinlikle böyle bir şey olmamalı.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Adamı onurlandırması gerekirken böyle bir şey yaparsa ağır söverim, gereken tepkiyi de her şekilde veririz.

Kesinlikle böyle bir şey olmamalı.
                            Doğru alıntı yaptığınızdan emin misiniz ?

Ama Yiğit gibi forum yöneticiliği özelliğinizi kullanıp, orijinal mesajı değiştirmek yok .

.
                            -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                            -"Burada klima yok mu?"
                            -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Kaptan zaten yöneticilere kesik atıyor
                              Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                              Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Onur'u ziyaret için bi toplanıp gitseydik ya
                                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X