İlk olarak ceday99 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onur Recep Kıvrak
Daraltma
X
-
İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen eğer futboldan anliyorsan, bir frikik vuruşu barajı geçmiş ve çerçeveyi bulmuşsa ve vuruş hızıda iyiyse bunu kim başarılıydı diye tartismazsin , elinizden gelse atılan bütün frikik golleri kaleci hatasından yeniyor diyeceksiniz , vuran adam bir frikik nasıl atılması gerekiyorsa öyle attı , he bu top çıkarılır mi kaleci çok mükemmel bir iş çıkarır şansida yerinde olur çıkarır , ama bu 10 da 7 di olur, en az 7 si gol olur .
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim tamamda Onur o kadar hatalı duruyorki barajı geçtiğinde gol olacağını frikik anında maç başlığında çoğu kişi dile getirdi zaten.
Eski durumuna gelmedi henüz o konuda hemfikirim ama suan ligdeki en iyi dediğimiz kalecilerden daha eksik bir performans da da değil , takımın uyumsuzlugundan da etkileniyor , biz takım oldukça Onur eski durumundan çok daha iyi durumlara gelir ... Bütün sorunumuz takım olabilmekte , buda istikrarla, doğru kişileri oynatmakla olur .
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
bakın arkadaşlar.... bu serbest vuruş olayını kaleci olmayanların orumlaması tuhaf geliyor bana... torje nin golünü tekrar izleyin. onur un toa vurulmadan 1 adım sağa kaydığını göreceksiniz. baraj kurulduktan sonra kalecinin topu görmesi lazım. yoksa hamle falan yapamaz. görmediğin top barajı geçtiği andan itibaren çok geçtir artık. bu işi yıllarca yaptım. barajda duran osmanlıspor oyuncuları vardı. eğer bizden biri gidip orayı açsaydı onur topu görebilecek ve o kadar sola kaymayacaktı. onur, torjenin gelişinden vuracağı köşeyi anlayarak 1 adım sağa kayıyor. yani onur topu görebileceği en son noktada durmayı tercih etmiş.. bu golde onur a suç bulmak tamamen işgüzarlıktır. daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum....
Yorum
-
Açıklama için teşekkürler, son derece mantıklı. Yine de bence bir adım da kurtarmıyordu. İki adım sağında olmalıydı ama söylediklerin de çok mantıklı.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Tam bir hentbol kalecisi. Yan top yok, uzaktan kurtarış yok, geri pas attın mı tam bir canlı bomba ayaklarında kuvvet yok ki degaj diksin zaten farkındaysanız eliyle yada ayağıyla yakına oynuyor, gelen topa sert ve uzağa atma gücü yok, o ayakların feri gitmiş, baraj kurdurma falan bunlarıda geçtim zaten, geriye karşı karşıya seriliği geliyor onda da hentbol ve su topunda başarılı olur, o alanda devam etmeli.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Bu başlığı son zamanlarda okudukça tuaf oluyorum.
Ne çabuk insan siliyoruz,pes doğrusu!
Hatalı olabilir ama bu denli (kelle istiyor gibi ifadeler) ithamlar biraz ağır değil mi?
Tartıştığımız isim kaç yıldır sahada bu forma için savaşan dik duran ve kaleyi geçilmez kılan insan.
Eleştiri elbette olucak ama yıkmadan.
Yorum
-
İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebakın arkadaşlar.... bu serbest vuruş olayını kaleci olmayanların orumlaması tuhaf geliyor bana... torje nin golünü tekrar izleyin. onur un toa vurulmadan 1 adım sağa kaydığını göreceksiniz. baraj kurulduktan sonra kalecinin topu görmesi lazım. yoksa hamle falan yapamaz. görmediğin top barajı geçtiği andan itibaren çok geçtir artık. bu işi yıllarca yaptım. barajda duran osmanlıspor oyuncuları vardı. eğer bizden biri gidip orayı açsaydı onur topu görebilecek ve o kadar sola kaymayacaktı. onur, torjenin gelişinden vuracağı köşeyi anlayarak 1 adım sağa kayıyor. yani onur topu görebileceği en son noktada durmayı tercih etmiş.. bu golde onur a suç bulmak tamamen işgüzarlıktır. daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum....
Şu an altınımız bir çamurun içine düştü... Ama hala aynı değerini koruyor. Çık gel kaptan biz her daim yanındayız...."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam bir hentbol kalecisi. Yan top yok, uzaktan kurtarış yok, geri pas attın mı tam bir canlı bomba ayaklarında kuvvet yok ki degaj diksin zaten farkındaysanız eliyle yada ayağıyla yakına oynuyor, gelen topa sert ve uzağa atma gücü yok, o ayakların feri gitmiş, baraj kurdurma falan bunlarıda geçtim zaten, geriye karşı karşıya seriliği geliyor onda da hentbol ve su topunda başarılı olur, o alanda devam etmeli.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam bir hentbol kalecisi. Yan top yok, uzaktan kurtarış yok, geri pas attın mı tam bir canlı bomba ayaklarında kuvvet yok ki degaj diksin zaten farkındaysanız eliyle yada ayağıyla yakına oynuyor, gelen topa sert ve uzağa atma gücü yok, o ayakların feri gitmiş, baraj kurdurma falan bunlarıda geçtim zaten, geriye karşı karşıya seriliği geliyor onda da hentbol ve su topunda başarılı olur, o alanda devam etmeli.En son madredeus tarafından düzenlendi; 29.09.2015, 11:34.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum