Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Büyük takımın defansı vurdurmayacak rakibe.O KADAR !
    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Dün çok iş düşmedi , genel anlamda ise maalesef tedirgin.

kaleciler için özgüven çok onemli ; hem sezon başı yaşanan olaylardan , hem de maç eksiğinden dolayı kötü goller yedi kaptan. bi kaç maçı daha kusursuz atlatırsa kendine gelecektir.

buraları okur mu bilmiyorum ama kendisine direkt mesaj iletebilme fırsatım olsaydı ''kimseye kendini ispata ihtiyacı olmadığını söylemek isterdim.''

Yorum

• Eskilerdeki gibi ekstra katkılarını özledim kaptan. Yeniden eski kimliğine bürünmeni özlemle bekliyorum.
        Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• kaptan ikinci sayfaya düşmez.

Yorum

• Ya siz şaka misiniz ? Adam 3 gol yedi birisinde q7 sirk topcusu orta yapti topu ruzgar iceri soktu, digeri penalti, sonuncusu da stoperlerinin adam paylasimi hatasindan faydalanan rakip forvetin kornerden gelen topu 2 metreden iceri sokmasi. Bjk macinda o kadar top tuttu, diger maclar yine ayni. Geldiginden beri (19 yasindan bu yana) yedigi en anlamsiz ve hatali golu raboticki macinda yedi. Baskada sacma sapan gol yedigini hatirlamiyorum.

Kendi kendinize triplere girip, adam elestirmeye bayiliyorsunuz. Ahmet Şahin var sanki kalede.

Onur u buyuk ihtimal terim Hollanda karsisina cikaracak. Bizans medyasi penaltidan gol yese bile elestirecek, yemisim milli takimini Onur sakin kaleye gecme, bak cok kritik kayseri ve gs maclari kapida, ne sen nede biz bu ntvspor cocuklarinin tatavasını kaldiracak durumda degiliz, hesabi sana kitlerler olan bize olur sakin kaleye gecme !!!!
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• umarım onur'u değil de hollanda maçında mert'i oynatır....

Yorum

• Şu avni aker veda videosunnda Onur lafinda onun fotosu geçişi mukemmel olmus.
                Kaptan mac yaptıkça kendine gelecektir. Puan yada puanlar kazanacağız. artık daha büyük oyuncu kitlesinin kaptanı. Hadi Onur Kaptan.
                13 Vitor Hugo

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İnşallah Hollanda maçında da oynamaz.
                    O forma için fazla şerefli.
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• FIFA 16'nın en hızlı kalecisi

Join the biggest FIFA Ultimate Team Community on the internet - Create Squads, Search the Database, and find FIFA 23 (and historical) stats.

Join the biggest FIFA Ultimate Team Community on the internet - Create Squads, Search the Database, and find FIFA 23 (and historical) stats.
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Kaptanım bak o Kolombiyalı arkandan hırslanıyor ha ona göre
                        Nasılsın iyi misin.....
                        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Belki kurtarış yapmadı ama kalesini terk ederek birçok pozisyonun önüne geçti...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Beni biraz korkutmaya başladı Onur. Artık kalede Onur var nede olsa diyemiyorum ama 2 tane büyük sakatlık geçirdi daha iyi olacaktır
                            Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• bide Onur çok frikik golü yer öyle kale kapatmak sakıncalı değil mi frikiklerde
                              Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• Gol yememek onu güven veriyor, verecek.
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Yükleniyor...
                                X