Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bi ara, Onur Hakan'ı nasıl kesecek yedek kalabilir gibi yorumlar gördüm, aman tanrım didim....
    Kaptan özledik.

Yorum

• Baba, büyüksün!
      Hadi kop gel.

Yorum

• vay be onur ile hakan kıyaslanmış....hakanın fener maçında oynadığı oyunu onur 3-4 sezondur oynuyor...çok büyük kalite farkı var.
        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Trabzonspor'un "kaptan"ı.

Allah bir daha sakatlık yaşatmasın.
          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

• Kaptaaan..
            Zaten ha olacağız 4.,5.,6. ...
            Sen gel de aramıza,geldim Trabzon'a seni göremedim doğru düzgün maçlarda.
            Antrenmanlara devam : )
            Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
            Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Abim,inşallah Karabük maçında kalede sen olursun.Sırf bu umut için gideceğim maça.
              Sen biz üzüldüğümüz zaman üzülür;sevindiğimiz zaman sevinirsin,biliriz.
              Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
              Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Yattığın yerden 2 Milyon 500 Bin'i cebe indirmen hayal kırıklığı yarattı kaptan.
                Seni seviyoruz,sen de fedakarlık yapmalısın.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yattığın yerden 2 Milyon 500 Bin'i cebe indirmen hayal kırıklığı yarattı kaptan.
                  Seni seviyoruz,sen de fedakarlık yapmalısın.
                  Kusura bakma ama ayıp ediyorsun o adam babasının hayrına sakatlanmadı bizim için sakatlandı...
                  -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kusura bakma ama ayıp ediyorsun o adam babasının hayrına sakatlanmadı bizim için sakatlandı...
                    + kulüp tarafindan sakatlandi diyebiliriz. o kadar uyarilara tagmen zemine önem verilmedi ve onur sakatlandi

Yorum

• Onur'un aldığı parayı düşüneceğinize Constant'ın aldığı parayı düşünün, Zeki'nin, Soner'in, Sefa'nın, Fatih'in aldığı paraları düşünün, boşa verilen bonservisleri düşünün.

Yorum

• Menejerlere dünyanın parasını kaptıran,ciğeri 5 para etmeyecek adamlara,kan emicilere milyon Avrolar dökenler,t.d.değiştirme işini bile yüzüne gözüne bulaştırıp kulübü rekor tazminatlar ödemeye muhatap edenler,yaşlı oyunculara değerinin kat be kat üstünde paralara transfer yapanlar,ceza alacağını bile bile yerli yersiz beyanatlarla aynı şeyleri tekrarlayıp kulübün maddi cezalar almasına sebep olanlar varken.
                        TV'den seyrederken,eleştirdiğimiz ve birinin her an sakatlanma ihtimalinden korktuğumuz kadar korkmayan iş bilmeyenler yüzünden sakatlanmış kaptanın için... Tövbe tövbe.Kör şeytan şerine lanet...
                        En son halil ibo tarafından düzenlendi; 27.02.2015, 20:20.
                        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Takımdaki en büyük yıldız Onurdur.Ne Bosingwa ne de Cardozo ,Onur kadar önemli ,Onur kadar faydalı değil.O yüzden bu adamın aldığı paranın tartışılması fuzulidir bana göre.

Yorum

• Onur'un kazandığı para en son tartışılacak şey olmalı!
                            Hamiş

Yorum

• insan bir yabanciyi kardesini özledigi kadar özlermi
                              nereyesun kaptan
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yapmak zorunda değil,böyle bir şeyi sadece Onur'dan beklediğim için yazdım zaten
                                Aldığı para da,takımın geri kalanının parası da umurumda değil.Geçim sıkıntısı çekmiyor bu arada
                                Herkes kadar severim Onur'u

Yorum

Yükleniyor...
                                X