Teknik direktor kim olmali basliginada yazdim avcilar vb. isimler gelecekse bu adam ekibini kurup devam etsin hic degilse onlardan daha kaliteli ve iyi. Yabanci veya daha kariyerli bir hoca gelecekse tabiki yardimciliga devam etsin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Edward John Ikem Newton
Daraltma
X
-
4 tane pasör on numara iki forvet. Unal hocanin kurduğu sistemle oynadi finali. Yani takimin genlerinde bu var.
Hüseyin çok kurcaladi takimi. Bu sistem ona yabanci geliyordu demek ki. Bazen bana da çok ciliz geliyor, zaten sahada sorunlari da yaşadik, her maç işe de yaramiyor ama takimin kodlari böyle.
Alanya gibi sert bir takima karşi, düşük formlu 3 tane yumuşak ortasaha ile çikiyorsun ve pas yaptiğin için topu döndürdüğün için maçi kazaniyorsun.
Hüseyin daha sert takimlarla çikti, başarili oldu ama bazen çok kötü oynadik. Pandemiden sonra belli ki inanmadiği bir sistemle çok hücumcuyla oynamaya çalişti ve sonuç hüsran oldu. Herkes bildiğini yapacak.
Yorum
-
Saha kenarındaki duruşu, hareketleri, mimikleri falan tıpkı Guardiola gibi
İyi hoca/kötü hoca tespiti yapmak imkansız ama takıma dokunduğu görülüyor oynanan iki maçta.
Özellikle dün akşam Alanya'yı çok iyi kapattı. Alanya'nın baskı kurduğu anlarda dahi onlara ceza sahasına cepheden serseri toplar atmaktan başka fırsat verdirmedi.
Tebrik ederiz... Yönetim "Eddie hoca ile devam edilecek." derse de desteğimizi gösteririz.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
kendisine şans verilmesi taraftarıydım ama şenol dan ünala ünaldan hüseyine geçen zihniyet ona da geçmiş. 3. stoperi oyuna sokmak nedir ya. ekunun yerine bilal nedir ya. asıl 90 dk yerlerde yatan hiçbir faydası olmayan guilhermeyi oyundan almamak nedir ya. o yüzden bence avcı diyorum denize düşen yılana sarılır misali
Yorum
-
İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekendisine şans verilmesi taraftarıydım ama şenol dan ünala ünaldan hüseyine geçen zihniyet ona da geçmiş. 3. stoperi oyuna sokmak nedir ya. ekunun yerine bilal nedir ya. asıl 90 dk yerlerde yatan hiçbir faydası olmayan guilhermeyi oyundan almamak nedir ya. o yüzden bence avcı diyorum denize düşen yılana sarılır misali
Arka direğe orta açip kisa bek uzerinden top indirmeyle pozisyon ariyor rakip. Buna önlem alacaksin. Istediğin kadar hücumda kalalim de, rakip gelecek.
Mesela fatih terim hep yapar bunu, kazandiği için kimse kötü hamle demedi.En son artvints tarafından düzenlendi; 30.07.2020, 11:45.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlar stoperi yollamiş hücuma orta yapiyor. Bu işin matematiği artik. Uzun stoperi sahaya atip eşleştireceksin. Novak sakatlaninca bekler de kisaldi. Stoperler kafaci değil. Kafaya çikan onlibero yok. Çok doğru bir hareket.
Arka direğe orta açip kisa bek uzerinden top indirmeyle pozisyon ariyor rakip. Buna önlem alacaksin. Istediğin kadar hücumda kalalim de, rakip gelecek.
Mesela fatih terim hep yapar bunu, kazandiği için kimse kötü hamle demedi.
Yorum
-
İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 üncü stoperi oyuna alıp da gol yemediğimiz tek maç buydu o da adamların beceriksizliğinden. 3. stoperi oyuna almak orta sahayı boşaltıp buyrun üstümüze gelin demektir
Durup dururken 3. stoper alirsan olmaz ama rakip hem çift forvete dönmüş hem de stoperi ileri göndermiş o zaman ortashada eksilmiş olmuyorsun. Adam uzun vuracak, ceza sahasina kafaci koymak yanliş değil.
Önde basip ortayi yaptirmasak daha iyi ama olmuyor, fiziksel ve mental güç yetmiyor iki macta aşilacak şey değil. Her final maçinda bu sahne oluyor zaten takimlardan bağimsiz.
Yorum
Yorum