Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak korkusuzmaraz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fizik konusu kondisyonere yazar ki yabanci kondisyoner de daha yeni geldi. Fizik konusunu kulubun yerli kondisyonerinin basligina gazicaksin. Yonetim az adam olsaydi da sezon basi kampina yeni kondizyoner ile girseydik.
    Arabanın lastiği patladığında onu üretene mi kızacağız yoksa onu alırken dikkat etmeden alana mı,sağlıklı bir lastik olup olmadığını incelemeden yola çıkana mı?

Kondisyoner eğer işinin ehli değilse onunla çalışan da işinin ehli değildir o zaman?Mantıksız mı?
    • Memento mori

Yorum

İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arabanın lastiği patladığında onu üretene mi kızacağız yoksa onu alırken dikkat etmeden alana mı,sağlıklı bir lastik olup olmadığını incelemeden yola çıkana mı?

Kondisyoner eğer işinin ehli değilse onunla çalışan da işinin ehli değildir o zaman?Mantıksız mı?
      Biz burada gordugumuz kadariyla konusuyoruz iceride ne oluyor ne bitiyor hic haberimiz yok. Kaldi ki yabanci kondisyoner geldi dedigin dusunceye pek katilmiyorum.

Yorum

"Ben demiştim" ekibi hocayı boğacak son darbe için bu hafta rakibi bile destekleyebilir içten içe.

Durum bu kadar rezalet.
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

Avci haberleri bilincli olarak basina servis ediliyor gibi geliyor bana.

En son korkusuzmaraz tarafından düzenlendi; 21.10.2020, 18:36.

Yorum

1. Sezon bitti teknik direktörsüz dönemde başka seçenekler değerlendirildi ve geç bir zamanda son çareymiş gibi Newton'da karar kılındı.

2. Kısa sezon başı hazırlığını fb vs gibi takımlara göre 10 gün geç başlattık.

3. Sezon başlangıcında sadece 2 hazırlık naçı yaptık ki başat rakiplerimizden az

4. İskelet kaybedildi.

5. Kalitesiz takviyeler hatta niteliği geçtim nicelik olarak bile eksik kaldık.

6. Hakemlerin bilinçli sezon başı ön kesme çabaları.

7. Kalan kaliteli oyunculsrın sakatlığı.

8. Antrenör kadrosunun nitelik ve nicelik eksikliği.

9. Stat ve Antrenman sahalarının pert oluşu.

Bu ahval ve şerait içinde ne beklenir.

Ama kıvrak bir zekası, problem çözüp bireysel performans alabilen bir teknik adam olsa bunları bertaraf edebilirdi.

Benim korkum standart bir insana boş yere umut bağlanılmasında. Newton İngiliz diye eşşeği at yapmaz.

Bahaneleri olduğu gibi kendi ahmaklıkları da var.

Karı zararını gorutabilecek bir isme yatırım yapalım. Kula - Konya - Sağlık bakanı - Medipol - Tarikat vs gibi referanslardan ziyade sahada bir şey görmek isterim. Sahada hiçbir şey yok.
            İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
            İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
            Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              "Ben demiştim" ekibi hocayı boğacak son darbe için bu hafta rakibi bile destekleyebilir içten içe.

Durum bu kadar rezalet.
              Hem Baskana hem Hoca'ya sallamak icin feneri bile tutanlar olur. Reziller

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
              HY67...

Yorum

Sürekli kovulma tereddütü yaşayan bir teknik direktör kim olursa olsun başarılı olamaz. Madem bir yola girildi öyle 5 maçta 10 maçta teknik direktör harcanmaz. Umarım başka.teknik direktörlerle görüşüldüğü iddiaları gerçek değildir.

Şikecilerle olan maçı kazansa da kaybetse de arkasında durulmalı. Bu kadar sürede hem de bu kadar eksik varken sistem oturtmak kolay değil.

Bırakın adam şöyle tam kadroyla 5 10 maç oynasın da sonra karar verelim. Sürekli teknik direktör değiştirmek bir ise yaramaz.

Benim hocadan oyun adına beklentilerimden biri 3lu savunmaya geri dönülmesi. Bana göre en.keyifli oynadığımız mac 3lu savunma oynadığımız maçtı. Bu kadro israr edilirse bu oyunu çevirebilir bence.

Hocadan diğer bir beklentim de kadrodaki eksiklikleri oyuncuların mevkisini kaydırarak kapatmamasi. Orta saha eksikse alternatif orta sahayı oynat tutup Kamil Ahmeti oraya çekme. Bir.oyuncu degisince takımdaki herkesin mevkisi değişmesin.
                En son gabriel omar tarafından düzenlendi; 21.10.2020, 22:50.

Yorum

Yonetimin daha once pek cok konuda yalan soyledigini gorduk ama unal karaman ve hyseyin cimsiri direkt kovamayip sabreden yonetim newtona da sabreder herhalde diye tahmin ediyorum. Tabi yine de bunlarin napacagi belli olmaz.

Yorum

edi newton için ben de daha erken olduğunu düşünüyorum 5 hafta da hoca yollanmaz lakin edi newtonda bu 5 haftada hiç güven vermedi puan kaybedilen takımlar puan alamamış başakşehir ve ligde tek galibiyetini bizden alan ölü bjk fenerbahça maçından sonra kasımpaşa ve alanya ile oynayacağız bizi ve newtonu zor günler bekliyor.

Yorum

Bir şey oynamaya çalışırsın da eksiğin vardır, sakatın vardır oynar mağlup olursun, eyvallah.. ben de kendisine uzun süre şans verilmesinden yanaydım fakat kangren olacağa benziyor bu iş, kesip atmak en iyi seçenek gibi duruyor. Başakşehir maçında hiç bir şey yapamıyorsanda saçmala be adam oyunu kaos futboluna çevir, beklenmeyen bir reaksiyon ver dedim içimden, 90 dakika erimemizi izledi. yeni gelmedi bu takıma, bu acizliği 2 senedir ilk kez yaßadık biz. Ünal zamanında daha berbat kadrolarla bu hallere düşmedik, 5-0 yenildiğimiz Malatya maçından bile umutla kalmıştım ben ama başakşehir maçındaki takım kümeye oynar, bunu açıklayamaz. Tabi bu başarısızlık sadece ona yazmaz başkanada yazar.
                      En son ibrahim_yattara tarafından düzenlendi; 21.10.2020, 23:55.
                      Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

çok biliyoruz ya İngilterede 48 yaşına kadar bir yere gelememiş adama takım teslim ettik.

Yorum

Bence Newton üzerinden görülen sıkıntı son maçlarda yaşanan veya sezon başından beri yaşanan kötü sonuçlar değil.

Yeniden oluşmuş bir takımı bu kadar kısa sürede bir arada başarılı bir şekilde, takım kimyası oturmuş olarak çalıştırmak zor.

Afobe, Baker uzun zaman oynamamış, formsuz, fizik kondisyon olarak zayıflar....

En önemlisi de takım sezon başından beri bir arada oynama şansı bulamadı....

Benim gördüğüm en iyi maçımız Malatya maçındaki A.Parmak-Baker-Flavio ile dönüşümlü, gezgin, dinamik oyun yapısıydı ve bu göze hoş gelen, birşeyler vaat eden yapı sadece 1 maç bir araya gelebildi.

Buraya kadar olanların çoğu Newton'un yaşadığı şansızlıklar ve bahane, mazeret üretmesine fırsat veren etkenler.

........./...........

Newton'un futbolcular ile olan diyalogları, maç sırasındaki pasif olduğu söylenen görüntüsü ve belki de en önemlisi içerdeki bazı futbolcularla olduğu söylenen sıkıntısı yönetimin kulağına gittiği belli ki bu kadar şansızlığı yaşayan bir teknik adamın arkasında durmamasına neden oluyor.

Acaba öyle mi?

Newton ne yapmış olabilir veya klup ve takım içinde Ocak ayından beri kişilik, karakter, teknik yetersizlik gibi veya futbolcular ile olan diyaloglarında nasıl bir tarz, uslüp ortaya koymuş olabilir ki bu durum taaa 10 ay sonra fark edildi yönetim tarafından.

Her vicdan sahibi şu yargıya varmalı ki ortasaha rotasyonunda oynatacak futbolcu alternatifi olmayan, formsuz olarak transfer edilen forvet hattı, son anda transfer edilen lider stoper ile bir takım oluşturmak en azından 1 tam ay alır. Yani bu takımın eksiksiz, sakatsız olarak 1 ay antrenman yapmalı, teorik çalışmalar yapmalı, en önemlisi resmi maç psikolojisini, savaşını yaşamalı.

Bu imkan daha oluşmadı ne yazık ki.

Bence sezon başında A.Avcı ile Newton arasında sıkışıp kalan, ötelenen ego savaşları son günlerde tekrar ortaya çıktı!
                          En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 22.10.2020, 09:26.
                          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

Uğurcan Çakır:

Eddie Newton açıklaması

"Eddie Hoca gerçekten çok iyi bir insan. Taktik bilgisi üst düzeyde. Hoca değişikliğiyle ilgili bir şey söylemem doğru olmaz. Başkanımız ve yönetimimizin bileceği bir iş. Bence daha çok erken. Geçen sene yaptıklarımızı kimse unutmasın."

Ama elinde klavye ile dünya futboluna yön veren Trabzonspor taraftari için kesinlikle defedilmeli. Çünkü bu taraftarlar Newton'dan daha iyi biliyor işi.
                            Hatta önerim Trabzonspor'un hocaya ihtiyaci yok.
                            Bu arkadaşlar aralarında değişmeli hocalık yapmalı bu kulübe.
                            En son Anıl C tarafından düzenlendi; 22.10.2020, 10:02.
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

ne kadar şu anda yaptıklarını kararlarını beğenmesem de bu sene onunla devam edilmeli .oyuncak değil bu

Yorum

İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uğurcan Çakır:

Eddie Newton açıklaması

"Eddie Hoca gerçekten çok iyi bir insan. Taktik bilgisi üst düzeyde. Hoca değişikliğiyle ilgili bir şey söylemem doğru olmaz. Başkanımız ve yönetimimizin bileceği bir iş. Bence daha çok erken. Geçen sene yaptıklarımızı kimse unutmasın."

Ama elinde klavye ile dünya futboluna yön veren Trabzonspor taraftari için kesinlikle defedilmeli. Çünkü bu taraftarlar Newton'dan daha iyi biliyor işi.
                                Hatta önerim Trabzonspor'un hocaya ihtiyaci yok.
                                Bu arkadaşlar aralarında değişmeli hocalık yapmalı bu kulübe.
                                Böyle mi konuşmuş gerçekten?
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X