Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gelecek adina umut verse, zeki bir hoca oldugunun sinyallerini verse inan gitsin demem ama saha icinde ve disinda hicbir konuda guven vermedi.

Wakayeme gibi adami mevkisi haric her yerde oynatti bitirdi, hicbir oyuncudan verim alamadi, sahada taktik vs.. yok dogaclama oyun oynuyoruz. Transfer konusunda scout gecmisi olan birine gore isabet orani korkunc, 1 tane bile iyi adam kazandiramadi.

Malzemeye gore oyun oynatamamasi en sinir oldugum olay. Orta sahada Kamil oynadi diye her mac yenilmeyi kotu oyunu kabullenecek miyiz ? Hakan Yesil'i falan oynatsa cesur hoca diyecegim ee o da yok. Destek verelim tamam ama o da biraz calissin, gayret etsin. Bana tembel biriymis gibi geliyor.
    Bunu sakın bireysel almayın ama sizin dedikleriniz yapsa yine kaybetse yine benzer sorunlar oluşacak. Mehmet Ayan'dan nefret ederim ama dün kurduğu "her şeyden herkesten fazla anlayan bir şehirde çalışıyor" cümlesi çok açıklayıcıdır. Dediğim gibi geçen sene de benzer senaryo ile başladı bu lig. Sonrasında o sezonun devamındaki hoca giderken kulübü yakıyorduk. Kaldı ki o hoca da maç sonlarını oynayamıyor diye eleştiriliyordu Bana kalırsa gol yiyene kadar hala mücadele iyiydi. Dönen top topladık o dönemde, şut çektik, bastık ettik gittik. Ama golü yiyince işler tersine döndü. Ee hoca da bunu söylemiş maçtan sonra.
    istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• BMN anlik (temsili)

Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Hocam bu hafta bir şekilde fbyi yenmeyi başar ve şu körlere yol göster. Ersundan dilimiz yanmamis gibi Avcı diyenler var. He bu arada Avcinin sistemini oturtmasına da sabır gostermicez 4 hafta sonra onunda istifasını isteyeceğiz

Yorum

• muhtemel kredisinin 3 maç kaldığını düşünüyorum,neden 3 maç? çünkü 3 maç sonra milli ara geliyor,

Diese Seite enthält eine komplette Übersicht aller absolvierten und bereits terminierten Spiele sowie die Saisonbilanz des Vereins Trabzonspor in der Saison Gesamtstatistik aktuelle Saison.

fb
          kasımpaşa
          alanya

maçları hocanın kaderini belirleyecek

3 maç 6-7 puan alırsa devreyi görür,3 maç 4-5 puanda kalırsa kovulur

olayın daha kötü tarafı sorun teknik taktikten çok oldukça vasat bir kadro mühendisliği yapılmasıdır,hoca kovmaklada düzelecek gibi görünmüyor
          geniş kadro olarak maalesef ligin en kötülerinden birine sahibiz,
          transfer döneminde transfer sezonu konusunda en az 8-9 transfer daha yapılması gerektiğini yazmıştım,transfer döneminin kapanmasına 1-2 hafta vardı,vitor ve samedo alınıp transferi kapadılar,sonuç?safa ilk 11 de
          TEKKEBALL

Yorum

• Fener maçı hocanın kaderi olur. Elindeki malzemeden dolayı hocaya kızmıyorum ama 4-3-3 oynatmayı düşünen adam takımda 3 orta saha varken 'kadromuz yeterli' demeyecekti. Biri olmadığında bile sıkıntı yaşıyoruz.

Yorum

• Adam tam kadro bırak maçı antremana bile çıkmadı daha
              İnsafsızca eleştirmek kolay
              Ben olsam başkan yerinde herşeye olumsuz yorum yapan twitter ahalisini almam stada mıtada zaten maçta oyunculara küfür eden de bunlar
              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
              Louis D. Brandeis

Yorum

• Hoca hakkında yorum yapamayacağım, tek gördüğüm orta sahadaki geniş hendek...

Yorum

• Gecen sezon şampiyonluğun kaçmasından su anki surece kadar suregelen basarisizlik zinciriyle en az alakası olan adam. Bu adama sucu yıkmak adilik olur.
                  En son r9emre tarafından düzenlendi; 19.10.2020, 19:35.

Yorum

• newtonla fener maçıda kaybedilecek ondan sonra gönderilecek muhtemelen. bizim başkan hocanın önemini anlamıyor bir türlü tamam takım yenilendi bi tık ama hocanın etkisi çok büyük. erolda hoca değil fener iyi kadro kurdu sadece onla götürüyo. abdullah avcı olsaydı şuan çok farklı bi sıralamada olurduk.. muhtemelen farklı şeyler konuşuyorduk şuanda. sakatlıklardan kurtulmuyor takım kevgire döndü hocanın çok büyük etkisi var bunda işte.

Yorum

• Yukarida gösterilen videoda insanlar Trabzonda hoca hakkinda cok da umutsuz konusmuyorlar. Neyse ki ne trabzon ne de trabzonspor kulübü bu forum üyesi herseyin en iyisini bilenlerden olusmuyor!

Umarim yönetim de bir hata yapmaz ve hocayi bir kac mac sonra yollamaz.

Kaldi ki yapilan elestirilere anlam vermekte cok zorlaniyorum. gecen yilla karsilastiriyorum,son iki hocamiza bakiyorm, oynanan oyuna bakiyorum, takimin sakatlarina, form durumuna bakiyorum ve hcoaya bu denli yüklenilmesini anlayamiyorum. rasyonel bir sebep de bulamiyorum bu yüklenme icin!
                      Gecen yil ünal hoca gitmeden önce takim cok kötü oynuyordu. öyle kötü oynuyordu ki oyun tat vermyordu. hüseyin hoca geldi ve sivas macinin 60 dakikasi boyunca son iki yilda seyrettigim en iyi trabzonspor takimini seyrettim ancak o mactan sonra takim performansi sürekli düsen bir trabzonspor seyrettim. hele son 4-5 hafta var ki bu takimin sampiyonluga nasil oynadigina hayet ettirecek haftalardi bu haftalar!
                      Ünal hoca olsun hüseyin hoca olsun bilgi birikimi bakimindan newton hocayla karsilastirma yapilmayacak kadar düsük bilgi birikimine sahip hocalar, hele hüseyin hoca kendisini dahi ifade eedebilecek kadar türkce bilgisi yok ve newton gitsin diyenler fatih tekke, g. Karadeniz adini agizlarina aliyorlar, avci adi dillendiriliyor ancak avcinin gecen yil besiktasta oynattigi oyunu seyreden yok mu aranizda ki bu hocaya umut ,bel bagliyorsunuz!

Su anda takimda sakat oyuncu sayisi, hasta oyuncu sayisi hepimizin malumu buna bir de formsuz oyuncular eklenince daha agiz tadiyla tam kadro trabzonspor takimini sahada görememisken insanlar hocanin basini yemenin derdinde.
                      Ayrica gecen yil ayni haftada topladigimiz puan, istatistiklerimiz , yedigimiz ve attigimiz goller bu yildan daha kötü.

Arkadaslar, hersey bir plan program dahilinde yapildiginda basari gelir ve en kötü plan plansizliktan her zaman daha iyidir! bunun da tartismasi dahi olmaz!
                      bir bekleyin, bakalim, hocanin oynattigi ya da oynatmaya calistigi oyun tam kadro ya da tam kadroya yakin nasil olacak. Elestirmeyin demiyorum, elestirin ancak unutmayin ki yönetim bu yil bu hocayla ve oyuncularla bir plan yapti ve bu planin islemesi, islemeye baslamasi zaman alabilir!

ben birseyden eminim! Bu sayfada trabzonsporlu gibi yazan ancak muhtemelen diger takimlarin taraftari olan cok arkadasimiz var ve onlarin her kaos döneminde yaptigi sey yangina ellerinde benzin bidonlariyla kosmak. cünkü bu takimin taraftarinin cok cabuk manipule edildigini biliyorlar.
                      En son blues tarafından düzenlendi; 19.10.2020, 19:49.

Yorum

• Newton Hoca'ya yazik olacak. Yönetimin yüzünden adam isinden olacak. fb macindan sonra yollarlar

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
                        HY67...

Yorum

• Herkes tutturmuş orta saha
                          Yahu tamam orta saha yok küme mi düşelim
                          Oyuncu değişiklikleriyle memnun ettiği tek maç var mı ya
                          Performansı düşmeyen tek oyuncu var mı ?

Nwakaeme
                          Abdülkadir
                          Perreira
                          Uğurcan
                          Kamil

Ya bir de su var
                          Bu ligde maçlar taç çizgisinin diğer tarafında kazanılıyor

Fatih Terim Erol Bulut Ümit Davala Volkan Demirel Sergen Yalçın Murat Şahin

Kapışıyorlar hakemle

Newton mazlum mazlum izliyor

Yok abi fm zihniyetiyle bu takımı kümeye itikliyorsunuz
                          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                          -------------
                          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Adına destanlar yazılan 2019-20 sezonunun ilk beş haftasında 6 puanımız vardı. Liderin ise 13...

Bu sezon aynı periyotta bizim 5 puanımız var, liderin 11... Üstelik bu sezon altı maç daha fazla oynayacağız.

Geçen sene başında harika oynamamıştık. Puanı olmayan Gençlerbirliği ilk puanını bizden almıştı, ki o zaman seyirci avantajımız vardı. Ayrıca Fener deplasmanında topu göremedik.

Hâl bu iken kimse hoca göndermedi. Yerel gazeteler ilginç şekilde "Ünal Go Home!" demedi. Söz konusu Broos, Halilhodzic, Newton olunca saha sonuçları önem kazanıyor! Ersun'un "Gelişen (!) futboluna" ses çıkarmayanlar Newton'u, yine bir Fener maçı öncesi dar ağacına çekiyor.

Alanya'da Bakasetas'ın çektiği şutları kimse konuşmadı. Çünkü biz o gün saha dışına çıktık, hala daha kafalar orada: Neymiş, şampiyonluğu vermişiz! En büyük adilik işte bu. Kendisine bu yakıştırmayı yapabilmek... Alanya'da kaybedilen puanları unutup sahada adam kovalayan yöneticileri destekleyenler, bir anda futbolu hatırladı.

Allah'a şükür Ersuncu, Avcıcı, Newtoncu, Ünalcı değilim. Perşembe'nin gelişini Çarşamba'dan yazmıştık, uyarmıştık. Millî maç arasında başlayıp söner gibi olan kıvılcım iki günde alev topuna döndü. Boşuna demedik, biz saha içinde kalalım.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bana sey gibi geliyor unal karamandan once siyaset bu hocayi getirmek istiyordu unal gidince oyle boyle hocayi tskima getirdiler. Simdi de yonetim siyasetin hocasindan kurtulmaya calisiyor gibi sanki.

En son korkusuzmaraz tarafından düzenlendi; 19.10.2020, 21:03.

Yorum

• Ne olacak simdi! Terim yollanacak mi olasi bir puan kaybinda? Onlarin da ligde daha 6 golleri var ve kendi sahalarinda on kisi oynuyorlar ve muhtemelen de kaybedeckeler! Uyanin arkadaslar!

Iyi günde, takim kazanirken herkes iyi taraftar olur. aslolan bugünde takimin ,hocanin ,yünetimin, oyuncularin arkasinda durabilmekte.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X