Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aslında bizim şu günlerde yaşadığımız teknik direktör sorunsalı tüm ülkede bulunan klüplerin genelinin yaşadığı sıkıntı.

Bizdeki yönetimlerin futbola bakışı ile yabancı ülkelerdekilerin bakışı farklı. Bu biraz da yetişme kültürü ile alakalı, gen ile alakalı.

Mesela bir Alman ekolu denilen şey disiplin, sabıra dayanır. Bu iki kelime Alman futbolunu açıklamak için yeter de artar bile. Bizi anlatan meşhur bir laf vardır :" Türk gibi başla, Alman gibi sürdür, İngiliz gibi bitir" diye. Bu aslında bizdeki durumu açıklıyor.

Futbolu yönetenler kısa zamanda başarıyı yakalayamazsa gideceğini bilir. Buna birçok etkeni sayabiliriz ancak en başta geleni yerel muhalefet ve siyasetin olaya karışması.

Konuya fazla uzatmadan özetle şunu söylemek istiyorum ki Ağaoğlu siyasi olarak arka destek bulamadığı an gider.

Ağaoğlu mali olarak güçlü durduğu ve başarılı işler yaptığı için klüp mali tabloda başarılı, son 2 sezona bakıldığında şampiyonluk da kovalıyor. O zaman başarılı. Fakat bu sezon, hatta önümüzdeki 1-2 ay da çok şeye gebe. Başta yapılan yanlış (zamansız) transferler yüzünden.
    En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 23.10.2020, 10:54.
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• bunu birtek ben düşünmüyor muşum. Ekibinin olmaması yüzünden takım hazırlık dönemi geçiremedi. Çağdaş Atan bile geçen de ekibim hazırdı teknik adamlık için demişti röportajında. bizim teknik kadro sayı olarak 3.lig takımı seviyesinde.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        newton için gitsinmi kalsınmı devam mı tamammı sözleri 5 hafta sonunda çok erken olduğunu düşünüyorum bunu burada bir kaç kez yazdık beni newton konusunda en büyük hayal kırıklığına uğratan olay ekibinin olmamasıydı her röpörtajında dışlandığını özellikle ingiltere de söyleyen ve her zaman kendini 1. adam olarak hazırlıyorum diyen bir newton un ekibinin olmaması söyledikleriyle çelişiyor newton un bendeki hayal kırıklığı bu .
        bunu birtek ben düşünmüyor muşum. Ekibinin olmaması yüzünden takım hazırlık dönemi geçiremedi. Çağdaş Atan bile geçen de ekibim hazırdı teknik adamlık için demişti röportajında. bizim teknik kadro sayı olarak 3.lig takımı seviyesinde.

Yorum

• İlk olarak musti5576 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bunu birtek ben düşünmüyor muşum. Ekibinin olmaması yüzünden takım hazırlık dönemi geçiremedi. Çağdaş Atan bile geçen de ekibim hazırdı teknik adamlık için demişti röportajında. bizim teknik kadro sayı olarak 3.lig takımı seviyesinde.
          aynen kardeşim mesela be sezon başı abdullah avcı ismi geçtiğinde olumlu bakmıştım ki bjk de başarılı bir dönem geçirmemesine rağmen sebebi 13 kişilk bir ekibi var ve her alana hakimler konsiyonerinden tut maç analizne diyetisyeninden tut tercümanına kadar iyi ve sağlam bir ekibi var aöakndimi hep 1. adam gibi hazırlıyorum diyen newtonun yardımcısı bile 2 ay sonra geldi bence newton sadece sözde kendini hazırlamış onun dışında bir artısı yok.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aynen kardeşim mesela be sezon başı abdullah avcı ismi geçtiğinde olumlu bakmıştım ki bjk de başarılı bir dönem geçirmemesine rağmen sebebi 13 kişilk bir ekibi var ve her alana hakimler konsiyonerinden tut maç analizne diyetisyeninden tut tercümanına kadar iyi ve sağlam bir ekibi var aöakndimi hep 1. adam gibi hazırlıyorum diyen newtonun yardımcısı bile 2 ay sonra geldi bence newton sadece sözde kendini hazırlamış onun dışında bir artısı yok.
            Aynen bu iş ekip işi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uğurcan Çakır:

Eddie Newton açıklaması

"Eddie Hoca gerçekten çok iyi bir insan. Taktik bilgisi üst düzeyde. Hoca değişikliğiyle ilgili bir şey söylemem doğru olmaz. Başkanımız ve yönetimimizin bileceği bir iş. Bence daha çok erken. Geçen sene yaptıklarımızı kimse unutmasın."

Ama elinde klavye ile dünya futboluna yön veren Trabzonspor taraftari için kesinlikle defedilmeli. Çünkü bu taraftarlar Newton'dan daha iyi biliyor işi.
              Hatta önerim Trabzonspor'un hocaya ihtiyaci yok.
              Bu arkadaşlar aralarında değişmeli hocalık yapmalı bu kulübe.
              Fanatik ve sporx'in verdikleri haberleri 2-3 yerde kontrol etmeden kimse herhangi kanıya varmasın. Öyle kesip biçip cümle oluşturmuşlar ki farklı algı oluşuyor. Toplantıyı dinlemesem Uğurcan yönetime gözdağı veriyor sanacağım.

Bu arada topçuya hoca gitsin mi diye sorulduğuna ilk defa şahit oldum.
              ( ゚д゚)

Yorum

• yollamak buyuk hata olur, eger kalirsa kendisinin bir trabzonspor efsanesi olacagini dusunuyorum. yeni takim kurmak kolay degildir, kim gelse sorun yasardi, hemde bu kadar eksige ragmen. kendisini fazla esltirmistim ilk baslarda ona ragmen bunlari soyluyorum. hyeni bir olusum var takimda, bu olusum kisa surede olmaz, bu sene sampiyonluk zaten eminim kimse beklemiyordur bu kdar guc kaybindan sonra, ama bi dahaki sene icn simdiden iskelet olusturulabilir ve basari yakalanbilir uzun vadede

Yorum

• Bu saatten sonra gönderilmemeli , ligin ne olacağı belli değil ama şu saçma sapan Safa , Ahmet canbaz ısrarından vazgeçmeli bu çocuklardan hiçbirşey olmaz.
                  Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu saatten sonra gönderilmemeli , ligin ne olacağı belli değil ama şu saçma sapan Safa , Ahmet canbaz ısrarından vazgeçmeli bu çocuklardan hiçbirşey olmaz.
                    kardeşim çok güzel bir olaya değinmişsin biz taraftar ve camia olarak her altyapıdan çıkan ve alınan genç adamlara çok büyük ümitler bağlıyoruz hepsinin içinden bir uğurcan bir abdülkadir bir yusuf çıksın bekliyoruz ama bu olmuyor şuan bizim kadroda plupta sıradan anadolu takımalrında kadroya dahi giremeyecek en az 5 adam sayarım.

Yorum

• Reis bugün Allah yardımcın olsun valla, ne diyeyim...

(UEFA)

Yorum

• Yeni sezon 4-5 mac oynandi simdiden tek. direktörü göndermeye can atan kisileri var. Bu insanlar gercekten geri zekali. Saka degil, gercekden bir eksiklik var. Biz nezaman sabirli olmayi ögrenecegiz?
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yeni sezon 4-5 mac oynandi simdiden tek. direktörü göndermeye can atan kisileri var. Bu insanlar gercekten geri zekali. Saka degil, gercekden bir eksiklik var. Biz nezaman sabirli olmayi ögrenecegiz?

Bunun sorumlusu yönetim

Yönetim hocalarına kıymet vermediğini ve canı istediğinde kendini kurtarmak için kovabileceğini net şekilde gösterdi. İnsanların bu beklentiye girmesi normal.

Ben de Newton'u yargılayacak bir argümanı daha oluşturmadığımız için hocaya fatura kesilmesini saçma görüyorum bu arada.

Ocak 2020 de Türkiye'ye geldi bu adam ve muhtemelen birinci hoca olmak için geldi, alışana kadar Hüseyin Cimşir'e ipler verildi, şimdi fırsatı verildi ama elinde yeni toplanmış kalite olarak düşük bir kadro var. Normalde böyle bir yapılanma yapan yönetimin hocasını bu kadar erken sorgulatmaması lazım ama ortada yönetim yok...
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Ordan izleyeceğine evden izlersin artık.
                            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Hadi bakalım sayemizde stajını yaptın şimdi sktr ol git.

Caner gibi o kanadı etkili kullanan adamın karşısına eli ayağı birbirine dolaşan Serkan'ı sahaya attın ilk yarı boyunca adamlar sadece o kanattan orta yaptılar alsana 2.yarı Pereira'yı oyuna..! Rakip Sosa'yı kenara alıyor bizim korkak herif ilk oyuncu değişikliği için 3.golü yememizi bekledi resmen.

Yorum

• nerde kalmıştık?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X