Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Takim icinde yerli cetesi oldugu soyleniyor. Abdulkadir omur, abdulkadir parmak, kamil Ahmet, huseyin turkmen, bilal basacikoglu falan bilerek kasitli olarak kotu oynuyormus. Bu tur iddialar da dolaniyor ortalikta.

Yorum

İlk olarak asrgt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Takim icinde yerli cetesi oldugu soyleniyor. Abdulkadir omur, abdulkadir parmak, kamil Ahmet, huseyin turkmen, bilal basacikoglu falan bilerek kasitli olarak kotu oynuyormus. Bu tur iddialar da dolaniyor ortalikta.
      Iddaa'ya bak çay demle.

Yorum

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Iddaa'ya bak çay demle.
        Valla bunlar da tam cayci tayfa zaten. Sanmiyorum kapasiteleri caydan oteye gecsin

Huseyin turkmenin zekasi yetmez her hangi bir cete icinde bulunmaya

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

Hani FM’ye ilk başladığında ne yapacağını bilemezsin ya bu adam tam olarak bunu yaşıyor şuan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

İlk olarak yagiz1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hani FM’ye ilk başladığında ne yapacağını bilemezsin ya bu adam tam olarak bunu yaşıyor şuan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            Ben mesela ilk Gökhan Kandemir'i kovuyorum

Yorum

Neyi tartışıyoruz anlamadım adam yetersiz yetersiz olduğu orta sahayı çıkarıp forvet almasından belli neyin fanta işini yaşıyor anlamadım.

Yorum

Hoca kovulmuş. Trt son dakika olarak veriyor.
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

Yallah! hadi git belcika ikinci liginde topcu izle simdi. Baker`ini Afobe`ni de al giderken

Yorum

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Iddaa'ya bak çay demle.
                    hayır adı geçenlerin çoğu zaten istesede iyi oynayamıyor

Yorum

Gönderilmiş.

Yorum

İlk olarak mustafakaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Olmuyor hocam, 3-1 yenildiğin istanbul'daki fenerbahçe maçına da, evindeki kasımpaşa maçına da aynı kadro ile çıkıyorsan sen bize diyorsun ki, benim elimdeki oyuncuları verimli kullanma yeteneğim yok, üzgünüm ama gitmelisin. Çok iyi bir kadromuz yok ama bu kadro 18. sıra da olacak bir kadro da değil, ayrıca futbolcuların özgüvenleri bu kadar yıkılmamalı, bu maç son şansındı, olmadı, gitmelisin.
                        Kesinlikle katılıyorum. Yapilacak hamle belli Huseyniyi çek ön liberoya Bakeri al 8 numara veya on numara kullan Yusuf Sarıyı koy abduşün yerine alsana takım. Yedeklerde bir tane genç oyuncu yok salih kayboldu Atakan neden Hugo alınmadan önce şans verilmedi. Bence Ünalın gençlere yaptığı abilik gibi abilik yapacak biri lazım bu takıma Newton sen olmadın. Keşke olsaydın. Sende Geçen yıl kenardaydın çok biliyordun Çimşire yardim etseydin.
                        En son bingolts tarafından düzenlendi; 31.10.2020, 10:22.
                        Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

İlk olarak asrgt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu saydıkların istese de iyi oynayamıyorki.
                          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

Abdüş hergün kötüye gidiyor. Biz suçu 20 yaşındaki çocuğa atıyoruz. Suç yönetimde neden mı iş bilmeyen hocaları takımın başına getirdi mahvetti takımı
                            Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Newton'la iyi gibi görünenler
                              -Kısalmış takım boyu
                              -İlk yarılarda yer yer yüksek tempo

Kötü olanlar:
                              -Hücumda çoğalamama ve buna bağlı olarak pozisyon kısırlığı
                              -Düşük fizik gücü
                              -Bireysel performanslarda düşüş
                              -Takımda mental kırılganlık ve inançsızlık
                              -Ölü top savunması (ölü toplarda ve kornerlerde top kullanılmadan önce 6 pas üzerinde sayıca bile eksik görünüyoruz nasıl başarılıyorsa)
                              -Oyuna müdahalelerde yetersizlik

Neler zamanla düzelebilir, neler düzelmez iyi analiz etmek gerekir.
                              Sabretmek için sabretmenin faturası ağır olur.
                              Gerçekler açıkça ortadaydı.

Yorum

İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yumuşak, kırılgan, inançsız ve kondisyonsuz bir takım var.
                                Eksik oyuncular ya da yanlış kadro mühendisliği sorunun bir parçası sadece.
                                Hoca katkısı alamıyoruz.

Teknik taktik kabiliyet olarak olumsuz sinyaller ağırlıkta.
                                İnsan yönetiminde iyi niyetli ama pasif. Submissive bir karakter.
                                Görevine adanmış değil, milli aralar izinle geçiyor.
                                Üzerinde çalıştığı, odaklandığı şeyler ikincil önemde ve meyve vermekten uzak ve bu yüzden oynar gibi görünen ama ceza sahasına giremeyen bir takım var.

Zaman kaybediyoruz.
                                Hala zaman kaybediyoruz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X