Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• külünkoğlu:Bence şu mesajı bir daha oku Trabzon'u bilmediğin apaçık ortada..

emin ol senin kadar biliyorum trabzonu hiç bir şüphen olmasın.

ben her halde kendimi anlatamıyorum, ya da ben anlamıyorum

diyorum ki hüseyinin sonuna kadar arkasındayım AMA hüseyinin yetenekeleri kısıtlı bir futbolcumuz, bu yüzden idael trabzonsporun on liberosunda aranan isim hüseyin değildir;
    En son Erdal DİLEK tarafından düzenlendi; 01.09.2008, 16:55.
    BİZE HERYER TRABZON!!!
    Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yani bu nasıl bir cümlelerdir nasıl kıyaslamadır anlamak mümkün değil bir izanda mı yok sizde ?
      Ağladığını görmemiş sen görseydin inanacaktın öyle mi peki senin gördüğünü başkası görmese o zaman ne olacak ? "samimi veya değil" ne demek ? şimdi de bunu mu tartışmaya açıyorsunuz ? John Tery şampiyonlar ligi finalini kaybetmiş onun ağlama sebebi ile Hüseyin'in ağlama sebebi bir mi ? bu nasıl tezat bir kıyasalamadır. John Tery'den daha iyi örnek olamazmış.. hey maşallah. futbol tarihi hakkında hiçbirşey bilmiyorsun orası belli de. Bari kendi tuttuğun takımın tarihine bak, ayıptır yahu.
      John Terry dışında onun kadar ağlayan Chelsea bir oyuncu söylermisiniz ?

Anelka'yı penaltı kaçırdıktan sonra görmüşük.Umrumda değildi. O Chelsea'nin bir oyuncu değilmidir.

Bu arada Jonh Terry örneği büyük bir klubün büyük bir oyuncusu olduğu için verilmiştir.

Futbol tarihi hakkında nasıl oluyorda hiçbirşey bilmediği ortaya atıyorsunuz anlamış değilim ?

Konumuz Hüseyin Cimşir;Sizin veya benim futbol tarihim değil.

Siz benden daha büyük olduğunuz için tabi ki benden daha çok bilginiz vardır.

Saygılar.
      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Hüseyin trabzonlu oluşuyla bu takımda yer bulmaktadır aksi halde bu takımda ilk 11de oynayabilecek kapasitede bir oyuncu değildir.

Kanımca yönetim hem takımın kaptanı hemde trabzonlu olan bir futbolcuyu gönderdiğinde gelecek olan tepkilerden korkmuştur. Ki zaten hasan üçüncünün gönderilmesinde benzer olaylara apaçık bir şekilde rastlanıldı..
        Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
        **Latocan**

Yorum

• İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hüseyin trabzonlu oluşuyla bu takımda yer bulmaktadır aksi halde bu takımda ilk 11de oynayabilecek kapasitede bir oyuncu değildir.

Kanımca yönetim hem takımın kaptanı hemde trabzonlu olan bir futbolcuyu gönderdiğinde gelecek olan tepkilerden korkmuştur. Ki zaten hasan üçüncünün gönderilmesinde benzer olaylara apaçık bir şekilde rastlanıldı..

Kanımca diye başladığınız cümlede "kanı"nızı haber ya da nesnel bilgi diye veriyorsunuz. Kimden tepki gelecek? Hasan a en büyük tepkiyi biz verdik. Niçin bir kulüple anlaşma yoluna gitmedi diye. Niye olayları ve insanları katergorize etmeye meraklıyız. Hüseyin Trabzon lu oluşuyla bu takımda yer buluyorsa Hasan neden Trabzon lu oluşuyla ( hadi ilk 11 olmasın) kadroda yer bulamıyor. Trabzonlu Tayfun nasıl İzmir li serkan a kaptırıyor formayı. Trabzon lu Yusuf niye gitt. Ve o bölgeye Trabzon lu olmayan Ceyhun alternatif olarak alındı. Niye niye niye... Kusura bakmayın ama ezbere konuşuyorsunuz. Bozun şu ezberlerinizi lütfen.
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            külünkoğlu:Bence şu mesajı bir daha oku Trabzon'u bilmediğin apaçık ortada..

emin ol senin kadar biliyorum trabzonu hiç bir şüphen olmasın.

ben her halde kendimi anlatamıyorum, ya da ben anlamıyorum

diyorum ki hüseyinin sonuna kadar arkasındayım AMA hüseyinin yetenekeleri kısıtlı bir futbolcumuz, bu yüzden idael trabzonsporun on liberosunda aranan isim hüseyin değildir;
            Zahmetler veriyorum ama aranan ön liberolardan bir kaç tanesinin ismini oynadığı takımı ve maliyetleri söylermisiniz ?

İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            John Terry dışında onun kadar ağlayan Chelsea bir oyuncu söylermisiniz ?

Anelka'yı penaltı kaçırdıktan sonra görmüşük.Umrumda değildi. O Chelsea'nin bir oyuncu değilmidir.

Bu arada Jonh Terry örneği büyük bir klubün büyük bir oyuncusu olduğu için verilmiştir.

Futbol tarihi hakkında nasıl oluyorda hiçbirşey bilmediği ortaya atıyorsunuz anlamış değilim ?

Konumuz Hüseyin Cimşir;Sizin veya benim futbol tarihim değil.

Siz benden daha büyük olduğunuz için tabi ki benden daha çok bilginiz vardır.

Saygılar.
            Serdarcım topu taca atma, birincisi John Tery'nin ağladığı sebeb ile Hüseyin ağladığı sebeb bir midir ? ikincisi Trabzonspor tarihinde kaybedilen maç sonrası ağlayan futbolcu var mıdır yok mudur ? bende epeyce bir isim var da o bakımdan söylüyorum.
            İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hüseyin trabzonlu oluşuyla bu takımda yer bulmaktadır aksi halde bu takımda ilk 11de oynayabilecek kapasitede bir oyuncu değildir.

O kapasiteyi belirlediğine göre Uğur abiye yazdığım cevaptaki durumumdan daha iyisin sen. Valla bravo.

Bugünlük bu kadar Hüseyin Cimşir başlığı yeter arkadaşlar, herkese iyi akşamlar.
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kanımca diye başladığınız cümlede "kanı"nızı haber ya da nesnel bilgi diye veriyorsunuz. Kimden tepki gelecek? Hasan a en büyük tepkiyi biz verdik. Niçin bir kulüple anlaşma yoluna gitmedi diye. Niye olayları ve insanları katergorize etmeye meraklıyız. Hüseyin Trabzon lu oluşuyla bu takımda yer buluyorsa Hasan neden Trabzon lu oluşuyla ( hadi ilk 11 olmasın) kadroda yer bulamıyor. Trabzonlu Tayfun nasıl İzmir li serkan a kaptırıyor formayı. Trabzon lu Yusuf niye gitt. Ve o bölgeye Trabzon lu olmayan Ceyhun alternatif olarak alındı. Niye niye niye... Kusura bakmayın ama ezbere konuşuyorsunuz. Bozun şu ezberlerinizi lütfen.
              Peki bana hüseyinin takımda kalması için bir sebep gösterin... Çok kaliteli bir futbolcu olduğundan mı yoksa paramız yoktu yerine adam alamadığımızdan mı hiç sanmıyorum..
              **Latocan**

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Serdarcım topu taca atma, birincisi John Tery'nin ağladığı sebeb ile Hüseyin ağladığı sebeb bir midir ? ikincisi Trabzonspor tarihinde kaybedilen maç sonrası ağlayan futbolcu var mıdır yok mudur ? bende epeyce bir isim var da o bakımdan söylüyorum.
                Peki abi son 5 senede maç sonrası ağlayan futbolcumuz kimdir ?

İyi Akşamlar.
                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Peki bana hüseyinin takımda kalması için bir sebep gösterin... Çok kaliteli bir futbolcu olduğundan mı yoksa paramız yoktu yerine adam alamadığımızdan mı hiç sanmıyorum..
                  Yani diyorsun ki Derin TRabzon tarafından Ersun Yanal yönlendiriliyor ve takımda oynatılıyor.

SEn Ersun Yanal ın ne kadar prensiplerine sahip bir insan olduğunu bilmiyorsun herhalde.Yoksa Ersun Yanal damı futboldan anlamıyor.
                  bordomavi.net
                  Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• [quote=Külünkoğlu;1603517]Zahmetler veriyorum ama aranan ön liberolardan bir kaç tanesinin ismini oynadığı takımı ve maliyetleri söylermisiniz ?

selcuk inan; trabzonspor. . .
                    BİZE HERYER TRABZON!!!
                    Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yani diyorsun ki Derin TRabzon tarafından Ersun Yanal yönlendiriliyor ve takımda oynatılıyor.

SEn Ersun Yanal ın ne kadar prensiplerine sahip bir insan olduğunu bilmiyorsun herhalde.Yoksa Ersun Yanal damı futboldan anlamıyor.

Hüseyinin gönderilmemesi ersun hocanın yönlendirildiği anlamına gelmez. Eğer yönetim hüseyin yerine kaliteli bir oyuncu almış olsaydı şu an hüseyin kadroda olmazdı.. Ayrıca son günlerde ersun hocanın yönetime bir ön libero alınsın gibi bir isteği olduğu yönünde haberler de çıktı..
                      **Latocan**

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Peki abi son 5 senede maç sonrası ağlayan futbolcumuz kimdir ?

İyi Akşamlar.
                        kayseriye kaybettiğimiz yarı final maçından sonra hasan üçüncü ile umut'un yere kapanıp ağladığını çok iyi hatırlıyorum resimleri bile olması lazım evdeki pc'mde.
                        bir lafa bakarım laf mı diye,
                        bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• Ben de berabere kaldığımız bir maç sırasında soyunma odası girişinde ağlayan bir Szymek hatırlarım. Futbolcuların terlerinden teşhisi geçtik gözyaşlarıyla teşhis yapıyoruz. Gerçekten ilginçleştik iyice.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Hüsyin değil ağlamak, ağzıyla kuş tutsa bazı sabit fikirli kardeşlerimize malesef yaranamaz...
                            "Trabzonspor bir çember gibi,
                            her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                            - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Önyargıları yıkmak dünyadaki en zor iştir derlerdi de inanmazdım..

Trabzonlu olduğu için oynadığı iddia ediliyor,derin Trabzon deniyor,takımda nerdeyse başka Trabzonlu yok..Hüseyin oynuyor..

Ersun Hoca dünya transfer yaptırmış,hatta onun mevkisine de transfer yaptırmış ama hala o oynuyor..

Ersun Hoca'yı geçtim onun olduğu dönemlerde bütün hocalar onu oynatmış,o hala oynuyor..

Oyunun iki yönünü oynayamayan adamdan ancak stoper olur deniyor,Türkiye'nin en şaşalı(!) köşe yazarları Hüseyin oynuyor forvetler ise ziyan ediyor diyor,hala Hüseyin oynuyor..

Selçuk İnan'ın bir maç içinde kaptığı top sayısı iki haneye ulaşmazken örnek önlibero olarak Selçuk İnan gösteriliyor,o hala oynuyor...

Demem o ki,Almanya'da tanınmış bir otomobil fabrikasının duvarında bir yazı vardır..
                              " biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu ! "

Hüseyin oynuyor...
                              En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 01.09.2008, 21:52.
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu başlıkta 120 tane mesaj var.Sadece 1 tanesinde Hüseyin'e "kazma" denmiş ve mesaj sahibi cezalandırılmıştır.Hüseyin'i her savunan arkadaş "ona hakaret etmeyelim, o bizim kaptanımız" tarzında savunmaya geçiyor.Hakaret filan yok ki ortalıkta.Olmayan şeyleri varmış gibi göstermeye bayılıyoruz.Tıpkı Hüseyin' in olmayan futbolu gibi.

Forma ıslaklığından bile iyi oyuncu-kötü oyuncu ayrımı yapmaya başlamaşız, sonumuz hayrola
                                Neyse, kolay gelsin.Bu tartışma bitmez...
                                Yahu arkadaşım son 1-2 günde yazılan mesajlardaki aşağılayıcı ifadeler kasttedilmiyor zaten. Bunu göremyecek kadar kör olunmaz. Kör olduğunuzdan değilse ozaman iyi niyetten yoksunsunuz.
                                Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim