Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zeyberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İyi günler arkadaşlar.

Biraz evvel gs li bir arkadaşla muhabbet ediyorduk,bana dediki bu sene iyi başladınız,
    Bende dedim ki ; Bu iyi başlangıcı Kaptanımız Hüseyine borçluyuz bizim forumda öyle söylüyor arkadaşlar.

O da bana dediki ;git başımdan orucumu bozduracaksın bana .
    so? (yani?)
    "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• ilk 3 maca oranla dün aksam bazi pozisyonlardaki pas hatalari ile göze batti.
      ama defansif anlamda yine cok basariliydi.
      takim savunmamiz icin cok önemli oldugunu bir kez daha ortaya koydu.
      defansin arasina cok gömüldügü savina katilmiyorum.bunu ersun yanal in kendisinden bizzat istedigini düsünüyorum.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        so? (yani?)
        İyi günler

Bende anlamadım ne demek istediğini,söylettiremedim gitti.

Ama bence Uzunoğlu tahmin etmiştir ne söylemek istediğini.

Yorum

• Dünkü denizli maçında o kadarda iyi değildi . Heran patlayacak bomba gibi idi sahanın içerisinde..
          TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• Ya ben genelde arkadaş grubuyla izliyorum maçı.

Hatta izlediğim grubun içerisinde Kocaelispor paf takım antrenörlerinden 1-2 kişi de vardı dün. Tek Trabzonsporlu olarak sürekli benim üstümde dönüyordu muhabbet. Ben şampiyonluğa olan inancımızdan bahsettikçe "Hüseyin Çimşir'i şu an Barcelona ön liberosuna koysak Türkiye ligini şampiyon bitiremez" , " bu hüseyin ile mi şampiyon olacaksınız" gibi cümlelerin etrafında dolanıp durduk.
            Hüseyin'i savunmak ayrı bir olay göz göre göre yalan söylemek başka bir olay. Biz de seviyoruz Hüseyin'i ama Hüseyin'in en iyisi buysa Hüseyin gerçekten vasat bir futbolcu bile değil.

Bunun da siz hariç herkes farkında.
            Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak zeyberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İyi günler

Bende anlamadım ne demek istediğini,söylettiremedim gitti.

Ama bence Uzunoğlu tahmin etmiştir ne söylemek istediğini.
              Tabi anlarım anlamaz olurmuyum

Oradan bakınca Hüseyine en çok küfür eden adam gibi duruyorum sanırım

İnsanın adı çıkana kadar canı çıksın

İmzalarımda Hüseyini övüyorum yine kurtulamıyorum bu yaftadan
              En son Uzunoğlu tarafından düzenlendi; 20.09.2008, 16:10.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ya ben genelde arkadaş grubuyla izliyorum maçı.

Hatta izlediğim grubun içerisinde Kocaelispor paf takım antrenörlerinden 1-2 kişi de vardı dün. Tek Trabzonsporlu olarak sürekli benim üstümde dönüyordu muhabbet. Ben şampiyonluğa olan inancımızdan bahsettikçe "Hüseyin Çimşir'i şu an Barcelona ön liberosuna koysak Türkiye ligini şampiyon bitiremez" , " bu hüseyin ile mi şampiyon olacaksınız" gibi cümlelerin etrafında dolanıp durduk.
                Hüseyin'i savunmak ayrı bir olay göz göre göre yalan söylemek başka bir olay. Biz de seviyoruz Hüseyin'i ama Hüseyin'in en iyisi buysa Hüseyin gerçekten vasat bir futbolcu bile değil.

çok önemli bi nokta. bizim görmek istemediğimiz. farkına varıp ta varmak istemediğimiz bi nokta.
                Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• hüseyin süper oynuyor yaa neyini begenmiyor bu millet anlamadim
                  gitti insallah hüseyin bunlari aşmiştirda sizi duymuyodur bi ara lig arasinda gidecegini duydum rusyaya
                  inşallah yalandir
                  [T][S]

Yorum

• Yine başladıkmı böle Hüseyin e atmaya hala uslanmayacazz yani dimi yeter artık da ..
                    bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Hüseyin oyuncu falan değil kimse kendini kandırmasın ...Şunu ayırt etmek lazım ....

Bir kişi bir insan iyi biri olabilir ... Kişilik anlamında ...ama böyle olan biri oyuncu olacak demek değil ki ..veya trabzonsporda oynayacak demek degil ki ...

Hüseyin asla Trabzonsporun oyuncusu olamaz .. Zaten menejerinin demesine göre Rusya ya gidecekmiş devre arası .. çok da iyi olur

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hüseyin oyuncu falan değil kimse kendini kandırmasın ...Şunu ayırt etmek lazım ....

Bir kişi bir insan iyi biri olabilir ... Kişilik anlamında ...ama böyle olan biri oyuncu olacak demek değil ki ..veya trabzonsporda oynayacak demek degil ki ...

Hüseyin asla Trabzonsporun oyuncusu olamaz .. Zaten menejerinin demesine göre Rusya ya gidecekmiş devre arası .. çok da iyi olur
                        hüseyinin devre arasinda gitmesi bizim adimiza hic de hos olmaz.
                        hüseyinin,ersun yanalin sisteminde önemli bir oyuncu diye düsünüyorum.
                        hickimse ceyhunun sert vuruslarina bakip da hüseyin den daha faydali olacagini söylemesin.
                        ceyhunun hüseyin den üstün oldugunu yönünün su an icin sert sutlari oldugunu düsünüyorum.
                        takim savunmamizin iyi olmasinda büyük emegi olan hüseyin sezon sonuna kadar takimda kalmalidir.
                        daha sonra istedigi takima gidebilir.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Hüseyinin yokluğu bu takımda dedfans ta çok hataya ve gol yememize sorun olur ..
                          bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• öyle ya da böyle lig başladığından beri ya en iyi oyuncumuz sahada ya da en iyi 3 adamdan biri..istikrarlı olarak her maçta bu böyle..

yazmaktan usandım ama daha iyisi gelene kadar en iyisi bu..
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya ben genelde arkadaş grubuyla izliyorum maçı.

Kusura bakmayin, isteyen istediğini desin, ben gordugumu biliyorum. Hüseyin formayı hakkıyla giyiyor kaç maçtır ve formanın ve kaptanlık pazubantının hakkını da sonuna kadar veriyor. Bozulmamasini diliyorum.

Kimseye de meslegine ve pozisyonuna saygisizlik olarak algilamayin, ama ... kocaelispor paf takımı antrenörleri kim ki hem, çok mu büyük otoriteler ? Ben baska takımı tutan insanlardan boyle bir elestiri duydugumda altinda Trabzonspor'a karşı bir onyargı ararim, bu da benim önyargım kusura bakmayın.

kaldi ki Barcelona'nin antrenörleri gelse bu yorumları yapsa bile, ben seyrettiğim oyunu bilirim. Bu takımda, bu sistem de Huseyin gayet güzel işliyor. Bunu göremiyorlarsa insanlar onlar için sadece dua edeceğim bundan sonra, Allah gönül gözlerini açsın.

Selçuk ile Colman da iyi oynamaya başlarsa zaten orta sahamızın seyrinden doyum olmaz.

Bu Hüseyin!!!'le şampiyon olduğumuzda inşallah o insanlar bu laflarını hatırlarlar.

Bir de hala, Huseyin'in kaptirdigi bir iki topa takılan arkadaslarimiz var, cok begendiginiz oyunculari, ne bilyiim, Mehmet Topal, Aurelio vs vs. bu pozisyonda oynayan diger oyunculari da bir seyredin ve mumkunse Huseyin'i seyrettiginiz onyargi ile seyredin, bakın kac kere top kaptırıyorlar mac icinde.
                              There are 10 kinds of people
                              Those who understand binary and
                              Those who don’t

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hüseyin oyuncu falan değil kimse kendini kandırmasın ...Şunu ayırt etmek lazım ....

Coolank, bu sezon ki 4 maci izledin mi cok merak ediyorum ? asla Trabzonspor'un oyuncusu olamaza kadar getirebildigine gore hükmünü, belli ki ben bambaşka bir takım seyrediyorum bu sene ...
                                There are 10 kinds of people
                                Those who understand binary and
                                Those who don’t

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim