Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hiçbişeye saygı duymuyosanız kolundaki pazubandına ve giydiği formaya saygı duyalım dimi ama...
    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• kimsenin TS formasına ve pazubandına bi şey dediği yok.eleştirenlerin bende dahil amacımız eğer bir kişi o formayı giyiyorsa üstüne de bu takımda kaptansa daha iyi olmalı hatta ve hatta çok daha iyi olmalı.sıradan topçular bu formayı giyemeyeceği gibi o pazubandıda takamamalı.bu dediklerimin de hüseyinle bi alakası yok genel olaak söylüyorum.yorum okuyanların.ama birileri illa çıkıp bu takımın kaptanı dye eleştirmeyin derse ona itiraz ederim.bu ülkede herkes başbakanı,cumhurbaşkanını bile rahatça eleştirirken birileri çıkıp neden trabzonspor kaptanını eleştiremesin
      Umut Bulut

Yorum

• eleştirsekte,beğenmesekte Hüseyin TRABZONSPOR'umuzun oyuncusu ve kaptanımızdır.işte bu yüzden saygı duymalıyız
        En son hamdi_61 tarafından düzenlendi; 29.07.2008, 19:51.
        diğerlerinden farklı...öteki...
        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Trabzonsporun bir futbolcusuna, kaptanına olan saygıyı geçtim bu başlıkta birbirimize olan saygıyıda geçtim şu "yaş:" kısmına biraz saygılı olalım.
          Özkan SÜMER

Yorum

• Yaşına başını geçtim adam Fenerbahçeli çıktı yahu
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Vay be bizde adamı savunuyoruz burda Yaşı da gerçek değildir zaten...
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ...................
                Sizin bu elestiri ve begenmeme tavırlarınız hakaretlere varınca bu takıma zarar veriyor. Ben de buna bir son verilmesini istiyorum. Acikcasi ben takımımın kaptanına kufreden, hakaret eden, hatta en hafifinden şakayla karışık kalas diyebilen taraftarı tribunumde gormek istemiyorum. Katilan vardir umarim. birlik beraberlik zamanı diyoruz madem, sehirde ve takımda cok guzel bir atmosfer olusmus, seyirci olarak uzerimize duseni yapalim diyorum ve bu dediklerime katılanlar varsa lutfen destek ciksin.
                ......................

Saglicakla kalin...
                Sonuna kadar katılıyorum abi.

Hatta kalın fontta bahsettiğin kişileri bu forumda görmek istemiyorum.
                ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak ballack tarafından gönderildi
                  Zaten mesajı iyice okuyup anlayınca senin nasıl bir Trabzonspor taraftarı düşmanı olduğun iyice meydana çıkıyor.
                  Seni düelloya davet ediyorum

Gel senle rus ruleti yapalım ççç

---
                  Yahu şaka maka nedir bu eziklerden çektiğimiz,kapıdan atıyoruz bacadan giriyolar...
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Mümkünse,varsa,olabilecekse;bir dakika durma bu takımda.

Senin üzerinden bu takımı,hocayı,başkanı sabote edecek koca bir kitle var.

Hata yapacaksın elbet ama sana sabır kalmamış,yıpranacaksın.

Dinle beni,git.
                    Tüm şehrin,camianın tonlarca yükü sanki sana yüklenecek hissindeyim.
                    Gene de kuvvetli adammışsın helal sana.

İmza atmana fırsatçılık dediler.
                    Oysa kaçıp gidebilirdinde.

Bazılarına Aurelio gibi,Emre gibi adamlar lazım.

Onurunla şerefinle git kardeşim.

Git.
                    Ben seni alkışlamaya devam edeceğim.

Hazırlık maçında bile tahammül edilemiyor sana.
                    Sen görevini tamam eyledin uğurlar olsun.
                    Gerçekçi olma zamanı artık.

Yorum

• Bir yorumumda hüseyin e saygı duy demişler ne saygısı duyacagım huseyıne saygı duyulacak ne yapmıs cebını doldurmaktan baska... huseyın bu takımda oldugu surece çileye devam çevremdeki o kadar taraftarımız hüseyın ın oynayacagı takıma daha simdiden küs... nedir bu huseyın hayranlıgı kardesım ısını yapamayan beceremeyen gıdecek sen trılyonlar harcayacaksın kaptanın huseyın olacak yok boyle bırsey kımsenın bu buyuk vefakar taraftara sac bas yoldurtmaya hakkı yok yerlının yerlısıysen becerebıldıgın dalda hızmet vereceksın sehrıne hemsehrılerıne ama futbol oynayarak degıl beceremıyorsun ıste
                      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sen görevini tamam eyledin uğurlar olsun.
                        Görev tamam olmasına tamamda ne görevi .
                        Şimdi bu görev tamam sözü her yere çekilebilir değilmi Olcay bey

Yorum

• Net olda bizde yazalım birşeyler,tartışalım.?

Sen nereye çektin mesela?
                          Yada ne anladın?
                          İlk olarak zeyberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Görev tamam olmasına tamamda ne görevi .
                          Şimdi bu görev tamam sözü her yere çekilebilir değilmi Olcay bey

Yorum

• Olcay bey merhaba .
                            Şimdi meseleye neden bu kadar agresif yaklaşıyorsunuz onu da ayrıca merak ettiğimi belirterek sizin o kelimenizi ne manaya çektiğimi anlatayım.
                            Ben Trabzonsporun çıkarlarını herşeyden üstün gören bir taraftarım ,onun için bir futbolcu bizim kadromuzdaysa en iyi futbolcu o dur.
                            Ben gittikten sonra eleştiririm varsa eksik tarafı o futbolcunun.
                            Şu anda eleştiren taraftarlara iyi bir malzeme olabilir düşüncesi ile ben o mesajı yazmıştım,adam diyebilirki ne verdi takıma da görevini tamamladı .
                            Bence elinden ne geliyorsa verdi

Yorum

• Kim ne derse desin hüseyinin bu takımın iyiliği için gitmesi lazım...

Yorum

• eğer bu takımda bile hüseyin İLK 11 de oynuyorsa yuh artık pes yani ya ! adamın faydasndan cok zararı var gecen hersenede bunu daha acık bi sekilde zaten görüyoruz..Bu sene bu oyuncular arasına hüseynn girmesi mümkn değldir bence ve girmemelidir takımın el freni adeta !
                                En son Selman tarafından düzenlendi; 30.07.2008, 12:30.
                                FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim