Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hüseyin başlığının önlenemeyen yükselişi...
    Yazık oldu Ergin Keleş'e...

Yorum

• Wily Brand ın dı galiba "18 inde soyalist olmayanın kalbi 35 inde kapitalist olmayanın aklı yoktur..." Değiştiriyorum; 18 inde öz evlat düşmanı olmayanın aklı 35 inde öz evlatçı olmayanın kalbi yoktur...Eminim siz de değişeceksiniz
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Tabiki poetrİcus hiç bir kategoriye sokulamaz
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Wily Brand ın dı galiba "18 inde soyalist olmayanın kalbi 35 inde kapitalist olmayanın aklı yoktur..." Değiştiriyorum; 18 inde öz evlat düşmanı olmayanın aklı 35 inde öz evlatçı olmayanın kalbi yoktur...Eminim siz de değişeceksiniz
          Hım bir senem daha var.
          Kalan günlerimde dolu dolu "öz evlat düşmanlığı" yapayım bari.

Kalan yıllarınızı iyi değerlendirin gençler!

İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tabiki poetrİcus hiç bir kategoriye sokulamaz
          Bu mesajı hangi arada yazdın Erdal Abi?
          Tipik bir "öz evlatçı" kıvırması olmuş.
          En son poetricus tarafından düzenlendi; 02.09.2008, 00:01.

Yorum

• Taraftar arasında Hüseyin Çimşir hadisesi Da Vincinin şifresi halini aldı .

Bir çözebilsek ...

Yanında kutsal kadehide isterük .

Yorum

• Hocam ben foruma girdim gireli 34 yaşındasınız maşallah

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocam ben foruma girdim gireli 34 yaşındasınız maşallah
                Abi hoş gör ama yazdıkça açık veriyorsun.

Bense ikide bir değiştiği için gerçek yaşımı aklımda tutamamaktan şikayetçiydim.
                En son poetricus tarafından düzenlendi; 02.09.2008, 00:07.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi hoş gör ama yazdıkça açık veriyorsun.
                  Demek ki foruma yeni girmişsin!

Her dem yeniyiz diyelim. Zamana gerilmiş çağdaş isayız Neyse başlığı işgal etmiyelim. Hüseyin daha iyi olacak

Yorum

• arkadaşlar yazmayayım diyorum ama yine duramıyorum. örnek istemişler bi Selçuk örneği verilmiş yok efendim Hüseyin kadar top kapamazmış. ayrıca belirtteyim Selçuk iki maçtır golde atıyo. Sonra bjk de Uğur İnceman uefa kupa rovanş maçını neredeyse tek başına aldı. ben ne kadar top kestiğine değil oyuna katkısına bakarım. acaba kaç top kesti kaç kere topla buluştu diye adam aramam. örnek istiyorsunuz yerli olarak örneğin kralı veriliyo yine itiraz bilmiyom bu zihniyetle nereye gideceksiniz. ayrıca M. Topal da yerli. pahalı falan demeyin adam kaç yıldır oynuyo Hüseyin kaç yıldır oynuyo kim daha değerli bunu düşünürseniz bu size yeter.
                    Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak Bahtiyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar yazmayayım diyorum ama yine duramıyorum. örnek istemişler bi Selçuk örneği verilmiş yok efendim Hüseyin kadar top kapamazmış. ayrıca belirtteyim Selçuk iki maçtır golde atıyo. Sonra bjk de Uğur İnceman uefa kupa rovanş maçını neredeyse tek başına aldı. ben ne kadar top kestiğine değil oyuna katkısına bakarım. acaba kaç top kesti kaç kere topla buluştu diye adam aramam. örnek istiyorsunuz yerli olarak örneğin kralı veriliyo yine itiraz bilmiyom bu zihniyetle nereye gideceksiniz. ayrıca M. Topal da yerli. pahalı falan demeyin adam kaç yıldır oynuyo Hüseyin kaç yıldır oynuyo kim daha değerli bunu düşünürseniz bu size yeter.
                      Hüseyin'in oynadığı takım ofansta bir kişi eksik kalıyor . Ancak defansta da bir kişi eksik oynama lüksüne sahip oluyor . Kimi oyuncunun oyuna katkısı takım arkadaşlarının verimini arttırmak şeklinde de gerçekleşebilir . Son iki maçımızı izleyenler gayet net görmüşlerdir ; örneğin Serkan ileri çıktığında , Song biraz sağa Hüseyin ise biraz daha geriye yerleşiyor . Song'un iki maçta 4-5 defa set hucumunda ileriye çıktığını gördük . Song ileri çıktığında onun yerini tutanda Hüseyin oldu . Hüseyin esasen stoper özellikleri daha ağır basıyor ki buna benzer niteliğe sahip olan yerli isimler yalnızca bu yaz kendini kanıtlayan Mehmet Topal ve henüz kendini kanıtlayamayan Ceyhun Gülselam .

Klübede gelecek vaad eden Ceyhun var . Yakın gelecekte Trabzonspor ve milli takımın değişmezlerinden olabilir . Ben en azından o yetişene kadar Hüseyin'in takımda var olması gerektiği inancını taşıyorum .

Bu yıl kadroda Gökdeniz olsaydı yüksek olasılıkla önümüzdeki yıl çok iyi bir barışımız olacaktı . Fakat şu durumda lig henüz tam manada başlamadan bile taraftarın kafasında "acabalar" oluştu .

Benim savunduğum konu , elimizde daha iyisi olmadıkça var olanı satmanın fayda getirmeyeceği .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hüseyin'in oynadığı takım ofansta bir kişi eksik kalıyor . Ancak defansta da bir kişi eksik oynama lüksüne sahip oluyor . Kimi oyuncunun oyuna katkısı takım arkadaşlarının verimini arttırmak şeklinde de gerçekleşebilir . Son iki maçımızı izleyenler gayet net görmüşlerdir ; örneğin Serkan ileri çıktığında , Song biraz sağa Hüseyin ise biraz daha geriye yerleşiyor . Song'un iki maçta 4-5 defa set hucumunda ileriye çıktığını gördük . Song ileri çıktığında onun yerini tutanda Hüseyin oldu . Hüseyin esasen stoper özellikleri daha ağır basıyor ki buna benzer niteliğe sahip olan yerli isimler yalnızca bu yaz kendini kanıtlayan Mehmet Topal ve henüz kendini kanıtlayamayan Ceyhun Gülselam .

Klübede gelecek vaad eden Ceyhun var . Yakın gelecekte Trabzonspor ve milli takımın değişmezlerinden olabilir . Ben en azından o yetişene kadar Hüseyin'in takımda var olması gerektiği inancını taşıyorum .

Bu yıl kadroda Gökdeniz olsaydı yüksek olasılıkla önümüzdeki yıl çok iyi bir barışımız olacaktı . Fakat şu durumda lig henüz tam manada başlamadan bile taraftarın kafasında "acabalar" oluştu .

Benim savunduğum konu , elimizde daha iyisi olmadıkça var olanı satmanın fayda getirmeyeceği .
                        kimse satılsın demiyor. fakat elimizde tuttuğumuz sürecede ilkonbir den kesilemez diyorum. onun için gönderilsin dedik. Hüseyin birden kadroları altüst edip ilk onbir de sahaya çıkıyor, sonra sahada 90 dk boyunca göze batacak 2 pozisyona giriyor. ondan sonra gördünmü bak "Hüseyin iyi oyuncu" oluyor. kimse Hüseyinden daha iyi topçu olduğunu kabullenmiyor. elli tane örnek verildi yine yok Türkiyede tek. Hüseyin milli takıma çağrılıyordu şimdi ise Ceyhun çağrılıyor. peki Ceyhun niye Hüseyin in yedeği oluyor.
                        En son Bahtiyar tarafından düzenlendi; 02.09.2008, 10:03.
                        Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Hüseyin Milli takıma çağrıldığında da hazmedilemiyordu,şimdi de
                          oynasa kabahat,oynamasa kabahat
                          duyugulanıp ağlasa kabahat,gülse kabahat
                          yav Kaptan sen neymişin beee.
                          YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak Bahtiyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kimse satılsın demiyor. fakat elimizde tuttuğumuz sürecede ilkonbir den kesilemez diyorum. onun için gönderilsin dedik. Hüseyin birden kadroları altüst edip ilk onbir de sahaya çıkıyor, sonra sahada 90 dk boyunca göze batacak 2 pozisyona giriyor. ondan sonra gördünmü bak "Hüseyin iyi oyuncu" oluyor. kimse Hüseyinden daha iyi topçu olduğunu kabullenmiyor. elli tane örnek verildi yine yok Türkiyede tek. Hüseyin milli takıma çağrılıyordu şimdi ise Ceyhun çağrılıyor. peki Ceyhun niye Hüseyin in yedeği oluyor.

Hüseyın Ceyhun dan daha tecrubelı oyuzden olabılır
                            [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                            [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hüseyin Milli takıma çağrıldığında da hazmedilemiyordu,şimdi de
                              oynasa kabahat,oynamasa kabahat
                              duyugulanıp ağlasa kabahat,gülse kabahat
                              yav Kaptan sen neymişin beee.
                              Bu adamin oynamadigi mac var mi?Sakatlik ve ceza halleri disinda..

Boyle bir mantik yok..

Huseyin niye hazmedilemesin ki?

Son iki sezonda cok iyi oynadigi 5 tane maci olmayan adam niye hazmedilemesin.

Ayrica futbolcu olsak neyse de burda bir cekememezlik yok, o oynamadigi zaman

burda elestirenlerin kendisi veya kardesi oynamayacak.Yani bir kiskanclik yok.

Burda cogu kisinin karsi ciktigi nokta bu kalitesiyle bu takimi haketmedigidir ve tolga ile birlikte

takimin en zayif halkasidir.En azindan ben oyle dusunuyorum.Umarim ilerleyen zamanlarda gormeyiz bunlari..

Not:bu basliga ne zaman girdiysem ceza aldim, forum yonetimi basima adam mi dikti nedi,hos kim oldugunu da tahmin ediyorum ama neyse=).Gecen sefer niye ceza verildi veren arkadas bir belirtirse sevinirim.Merak ediyorum.Hayir burda iyi oynadigi bir mactan sonra huseyini elestirenlere inceden laf carpmak serbest buna ayni sekilde cevap vermek yasak..

Yorum

• Golamturi
                                senin yazılarını özellikle okumadım art niyet varmı bilmiyorum ama
                                çoğu renktaşımız Hüseyine ön yargılı yaklaşıyor
                                adam maçtan sonra duygulanmış ağlamış,sanki bmn de tartışılsın bana ekstra prim yapsın demişte onun için ağlamış gibi burda adamın saniyeler içindeki duygusallığı alay ve aşağılama konusu oluyor
                                yani bir tartışmayı alevlendirmek istemem ama Trabzonlu olmayan biri olarak benim hissettiğim
                                Trabzonluların Trabzonda işi diğerlerinden daha zor ve meşakkatli
                                buna Hami de dahil
                                Allah yardımcıları olsun.
                                YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim