Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• huseyin dun guzel oynadi... ben huseyini sevmiyorum.. fakat dun gercekten hosuma gitti.. top kesmeleri.. hatalari olmadi mi? tabiki hatasi oldu.. ama hatayi hangi futbolcu yapmadi ? cale hatasiz oynadi diyebiliriz.. song ve egemen hatasiz oynadi diyebiliriz.. baska kim var hatasiz oynayan? huseyin bence birkac pas hatasi disinda hata yapmadi.. pozisyon hatasi yapmadi.. gecen seneki gibi abuk subuk fauller yapmadi..

huseyin mi oynasin ceyhun mu oynasin diye sorarsaniz.. Ceyhun oynasin derim.. cunku genc bir oyuncu ve yetenek oldugu soyleniyor .. ama huseyinde bu takimin abisidir bir yandan.. takimin kaptanidir.. ben huseyine elestiriler yapmadim mi? yaptim.. hemde cok.. ama yigidi oldur hakkini teslim et!

Yorum

• İlk olarak Cihan Catli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ziya,samet,halilodzic,lazaroni,ersun,fatih... hocalar bu adami nasil oynatir. milli takima nasil gidiyor bu adam.huseyinin arkasindaki guc kim? hangi orgut destkeliyor huseyini yoksa ergenekoncu mu diye bile dusunur huseyinin torpille oynadigini dusunenler..
      Aman dikkat ATV habere malzeme çıkmasın
      Ergenekon'un futbol bağı Hüseyin Çimşir diye haber yaparlar valla

Yorum

• Cevap hakkı düşmezse bugün buraya yazmak istemiyorum. her zamanki gibi kabak tadı...

SercanTS hatırlattı "pas hatası" dedi... Şimdi Trabzonspor taraftarına sorsanız 90 dakika boyunca pas hatası dediğinizde akılınıza gelen ilk oyuncumuz kim deseniz ? %90 Hüseyin diyeceklerdir.
        Hiçbir iş yapmayan hata da yapmaz... Tıpkı dün akşam olduğu gibi. Ama dün akşamın detaylarından birisi de hiçbirşey yapmayanların Hüseyin'den fazla pas hatası yapmalarıydı. İnşşallah hepimizi üzen bu durum düzelirde oyuna ofansif anlamda ağırlığını koyması gerekenler üzerine düşen sorumluluğu alırlar biz de rahat rahat maç seyrederiz..
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Bahtiyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaşın birisi geçen mesajlarında yazmıştı. bu takımdan yönetim gider, hoca gider Hüseyin gitmez. Hatta ben demiştim Hüseyin bu takımda olduğu sürece ilk 11 sahaya çıkar çıktı. yedeği Gerard bile olsa bu takımdan kimse Hüseyini kesemez bunu kabullenelim kimse çok çalışma formayı hak etme edebiyatı yapmasın.
          dün akşam iyiydi ama 1 maç iyi oynadı diye yakın bi örnek olduğu için söylüyorum fb maçındaki asistini unutmamıza engel değildir.

affına sığınarak çok saçma ve dayanaksız bir yorum olduğunu söylüyorum ve de kimsenin kesemeyeceğini kabul etmiyorum..hiçbir örneği yok,dayandığı bir kriter yok..gerrard bile kesemezmiş..kim gelmiş ki bu takıma bu ayarda da kesememiş??
          ferhat çökmüş mü,hasan üçüncü mü,ayman mı??
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Baytiyar dostum, Bence yazdıkların slogan ve artık slogan atacak yaşı geçtik. İçini dolduralım sloganların...
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Bahtiyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              dün akşam iyiydi ama 1 maç iyi oynadı diye yakın bi örnek olduğu için söylüyorum fb maçındaki asistini unutmamıza engel değildir.
              bizim buradaki mücadelemiz de bu işte, ben ve benim gibi hüseyini şu an için savunanlar, kötü oynadığında kötü demeyi başarıyoruz, hüseyin bu hafta kötüydü diyebiliyoruz ama sen ve senin gibiler adam ne kadar iyi oynasa geçmişiyle değerlendiriyorsunuz, kimin iyi niyetli kimin kötü niyetli olduğu bu kadar açık, fb maçında asist yapmış ok, ben de o maçı izledim ve hüseyine çok küfrettim, ama hüseyin o maç alışık olmadığı stoper mevkiinde oynadı, kötü de oynadı ama hangi futbolcunun böyle maçları yok ki, çok sevdiğimiz hasta olduğumuz fatih tekke'nin laubaliliği yüzünden kaybettiğimiz maçları hatırlayan var mı aramızda, veya gökdenizin bilerek top oynamadığı dönemleri iyi oynadığı maçlarda gelip yazıyor muyduk buraya, şimkovyak bir sene hiçbir şey yapmadan yattığı halde iyi olacak iyi olacak diyip, eleştirenler trabzonspor düşmanı ilan edilmedi mi bu forumda, o zaman hüseyinin günahı ne, tipsiz olması mı, karizmatik olmaması mı, hırçık bir havası duruşu olmaması mı, yoksa bize benzemesi mi, trabzonlu oluşu mu, onu görünce kendimizi hatırlıyor oluşumuz mu, kendimizden utanmamız mı? korkarım trabzonsporlu kendinden utanır duruma geldi, hüseyin her şeyiyle trabzonu yansıtan bir insan, trabzonspor olmasa balıkçı olurdum diyebilen bir insan, egosu sıfır olan bir insan, bir kere dönüp seyirciyle polemiğe girmemiş bir efendi ADAM, acaba hüseyin hiç düşünmüş müdür ulan biraz daha yakışıklı karizmatik olsam biraz daha çirkef olsam biraz daha kendimi ağırdan satsam bu taraftar beni daha çok sever miydi diye, kaç kere söyledim tekrar söylüyorum, hüseyin çimşir bizim genel taraftar profilimize çok fazla gelen bir futbolcudur, biz, biz demiyim bir takım trabzonspor taraftarı hüseyin kadar kaliteli bir insanı haketmiyor, onun gibi canını dişine takan efendi bir kaptanı haketmiyor, o yüzden gitsin bu takımdan, gitsin de kurtarsın yakasını, belki gittiği yerde bu kadar önyargılı, bu kadar kişilik özellikleriyle dalga geçen, bu kadar kendinden kendi insanından utanan, bu kadar değerlere saygısız emeğe saygısız bir kitleyle karşılaşmaz.
              bir lafa bakarım laf mı diye,
              bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• İlk olarak corleone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bizim buradaki mücadelemiz de bu işte, ben ve benim gibi hüseyini şu an için savunanlar, kötü oynadığında kötü demeyi başarıyoruz, hüseyin bu hafta kötüydü diyebiliyoruz ama sen ve senin gibiler adam ne kadar iyi oynasa geçmişiyle değerlendiriyorsunuz, kimin iyi niyetli kimin kötü niyetli olduğu bu kadar açık, fb maçında asist yapmış ok, ben de o maçı izledim ve hüseyine çok küfrettim, ama hüseyin o maç alışık olmadığı stoper mevkiinde oynadı, kötü de oynadı ama hangi futbolcunun böyle maçları yok ki, çok sevdiğimiz hasta olduğumuz fatih tekke'nin laubaliliği yüzünden kaybettiğimiz maçları hatırlayan var mı aramızda, veya gökdenizin bilerek top oynamadığı dönemleri iyi oynadığı maçlarda gelip yazıyor muyduk buraya, şimkovyak bir sene hiçbir şey yapmadan yattığı halde iyi olacak iyi olacak diyip, eleştirenler trabzonspor düşmanı ilan edilmedi mi bu forumda, o zaman hüseyinin günahı ne, tipsiz olması mı, karizmatik olmaması mı, hırçık bir havası duruşu olmaması mı, yoksa bize benzemesi mi, trabzonlu oluşu mu, onu görünce kendimizi hatırlıyor oluşumuz mu, kendimizden utanmamız mı? korkarım trabzonsporlu kendinden utanır duruma geldi, hüseyin her şeyiyle trabzonu yansıtan bir insan, trabzonspor olmasa balıkçı olurdum diyebilen bir insan, egosu sıfır olan bir insan, bir kere dönüp seyirciyle polemiğe girmemiş bir efendi ADAM, acaba hüseyin hiç düşünmüş müdür ulan biraz daha yakışıklı karizmatik olsam biraz daha çirkef olsam biraz daha kendimi ağırdan satsam bu taraftar beni daha çok sever miydi diye, kaç kere söyledim tekrar söylüyorum, hüseyin çimşir bizim genel taraftar profilimize çok fazla gelen bir futbolcudur, biz, biz demiyim bir takım trabzonspor taraftarı hüseyin kadar kaliteli bir insanı haketmiyor, onun gibi canını dişine takan efendi bir kaptanı haketmiyor, o yüzden gitsin bu takımdan, gitsin de kurtarsın yakasını, belki gittiği yerde bu kadar önyargılı, bu kadar kişilik özellikleriyle dalga geçen, bu kadar kendinden kendi insanından utanan, bu kadar değerlere saygısız emeğe saygısız bir kitleyle karşılaşmaz.
                altına imzamı atıyorum ...
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• ha bu arada Huseyinden nefret ediyorum derken futbolculugundan nefret ediyorum... ama dedigim gibi yigidi oldur hakkini yeme!!

corleone sende cok guzel ornekler vererek durumu izah ettin tebrikler!

Yorum

• herkes söylediklerimden bişeyler anlıyo. sizde anlıyosunuz ama siz kendinizi öyle şartlandırmışsınız. başka diyecek bişey yok.
                    Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

@uzunoğlu,
                      sana basit bir soru sordum, yıllardır vasatı geçemeyen hüseyin demişsin buna nasıl karar verebiliyorsun futbol otoritesi falan mısın dedim, sence bu adam yıllardır vasatın altında bence yıllardır üstünde, eğer bu adamın oynamaması gerektiğinin sebebi sence vasatın altında oluşu ise yazma bunları buraya, bana verilerle gel, de ki bu adam yıllardır şu kadar pas hatası yaptı şu kadar atak kesmesi gerekirken kesemedi, milli takımda şu kadar oynadı ama başaramadı, diyemiyorsun bunları çünkü en fazla eleştirildiği dönemde ligin en çok doğru pas kullanan ismi olduğu ortaya çıktığında herkes sus pus olmuştu bu forumda, çok iyi hatırlarım, sende sinir varsa herkeste var merak etme, iki postta bir sinirlenirim eski üslubuma dönerim diye yazarak neye ulaşmayı amaçlıyorsan oraya ulaşamazsın haberin olsun, kim olduğun umrumda değil, şimdi bunları yazınca hatırladım ergin başlığındaki eleştirel kişilik olduğunu, demek ki yazıların beni geriyor kardeş veya saçma bulduğum yanları var olay bu kadar basit, yine sinirlenebilirsin ama bence sinirlenme, biliyorsun fazla sinir ömrü kısaltıyor.
                      Ergin Keleş başlığında demediğim şeyleri dediğimi varsayarak yorumlar yaparak olayı hakarete vardırmıştın. Ben bu durum karşısında gayet sakince sana özel mesaj göndererek gerekli açıklamayı yapmıştım. Ne kadar sağduyulu olduğum o mesajda açık seçik belirgindir. Lakin bu tahrik edici mesajların görüyorum ki devam ediyor. Benim sıkıntım bu noktada. Şimdi sen bir yorum yapsan herhangi bir konuda bende ona karşılık sus bakayım sen futbol otoritesimisin desem hoş olur mu? Benden böyle bir tavır göremezsin. Çünkü beni kişilerin benliklerinden ziyade düşünceleri ilgilendiriyor.

Tartışmayı çok severim ve muhalif bir tavrım ın olduğunu söyleyebilirim ama saplantılarım yok. Verilerle konuşuyorum. Gelin Trabzona çıkalım sokağa rastgele 10 kişiye soralım 2 tanesi Hüseyin haqkkında olumlu konuşsun öz evlatçı olacağım

Milli takımda kendisini göremiyoruz artık. Yoksa kendisi milli takımı dahi aşacak kadar iyi mi oynamaya başladı. Fifa evrensel değer haline gelen Hüseyini milli takımda oynamasını mı engelliyor

Yazılarımın birilerini gerdiğini bilmek doğru yolda olduğumu gösterir bana. O Ziya Doğan başlıklarında da çok kişiyi geriyordum Arif olan anlar

Yorum

• İlk olarak Tmac61 tarafından gönderildi
                        Burnunda top çevirse dahi kendisinden hitler kadar, bush kadar nefret ettiğim insandır lakin futbolcu değildir, toki kredisi gibi bitmeyen bir borcu vardır buna trabzonspor klübünün...
                        bu mantalite bu sitede bulunduğu için bir yılı aşkın bir süre yoktum yazmadım nefret etmiştim kendi taraftarımdan, ama görüyorum ki yıllar geçiyor mantalite değişmiyor, kafalar aynı, yine gidiyorum bu mesaj benim için milattır birkaç sene, birkaç ay sonra dönüp baktığımda yine aynı mesajları göreceğime eminim, çünkü bizim insanımızdan birşey olmayacağı o kadar açık ki.
                        üstüne alınmaması gerekenler kendilerini biliyorlar zaten, başarılar hüseyin, çünkü sen Trabzonsun, trabzonsporsun, bu üstteki tmac61 denen insanın hayatı boyunca olamayacağı kadar.
                        bir lafa bakarım laf mı diye,
                        bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

ben de o maçı izledim ve hüseyine çok küfrettim, .
                          Kötü oynamanın cezasal karşılığının küfür olduğunu iddia eden bir kişiyle mi karşı karşıyayız

Arkadaşım hangi sebep küfürü normal hale getirebilir. Bir kişi herhangi bir sebeple işini düzgün yapamadı diye küfür yemeyi hakeder mi?

Yorum

• senin verilerin trabzonda sokaktan çevireceğin 10 kişi,sana karşı sunulan veriler top kapma sayıları,milli takıma çağıran hocaların isimleri...

ne kadar denk veriler

Yorum

• yattara oyunda kaldığı süre içinde yatıyor tek bir eleştiri yok hüseyin pas hatası yapınca vurun kahpeye eleştirirken biraz daha objektif olursak doğru yolu bulacağız

hüseyin dün akşam iyi oynadı geçen seneye göre çok olumlu işler yaptı defansın içine çok gömüldü doğru ama bunu taktiğe bağlamak gerek çünkü defansta egemen song hüseyin üçlüsüne dönüp caleyla serkanı ilerde kullanma opsiyonunu da sahip bu taktik yani hüseyin bir nevi görevini yaptı da diyebiliriz

ceyhun hüseyinden yetenekli olabilir fakat hüseyini kesebilecek tecrübeye sahip değil diye düşünüyorum oynarsa dağlar kadar fark yaratmayacağı da gerçek...
                              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                senin verilerin trabzonda sokaktan çevireceğin 10 kişi,sana karşı sunulan veriler top kapma sayıları,milli takıma çağıran hocaların isimleri...

ne kadar denk veriler
                                Hani futboldan anlayan bir şehire sahiptik

Ne oldu işinize gelmeyince cahillerle doldu şehir bir anda

Bende veri vereyim size alın karşılaştırın. Ligde en çok yana ve geriye oynayan kimdir

Bundan 3 yıl öncesine kadar Hüseyin bu tahtı kimseye kaptırmamıştı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim