huseyin dun guzel oynadi... ben huseyini sevmiyorum.. fakat dun gercekten hosuma gitti.. top kesmeleri.. hatalari olmadi mi? tabiki hatasi oldu.. ama hatayi hangi futbolcu yapmadi ? cale hatasiz oynadi diyebiliriz.. song ve egemen hatasiz oynadi diyebiliriz.. baska kim var hatasiz oynayan? huseyin bence birkac pas hatasi disinda hata yapmadi.. pozisyon hatasi yapmadi.. gecen seneki gibi abuk subuk fauller yapmadi..
huseyin mi oynasin ceyhun mu oynasin diye sorarsaniz.. Ceyhun oynasin derim.. cunku genc bir oyuncu ve yetenek oldugu soyleniyor .. ama huseyinde bu takimin abisidir bir yandan.. takimin kaptanidir.. ben huseyine elestiriler yapmadim mi? yaptim.. hemde cok.. ama yigidi oldur hakkini teslim et!
huseyin mi oynasin ceyhun mu oynasin diye sorarsaniz.. Ceyhun oynasin derim.. cunku genc bir oyuncu ve yetenek oldugu soyleniyor .. ama huseyinde bu takimin abisidir bir yandan.. takimin kaptanidir.. ben huseyine elestiriler yapmadim mi? yaptim.. hemde cok.. ama yigidi oldur hakkini teslim et!
yoksa ergenekoncu mu diye bile dusunur huseyinin torpille oynadigini dusunenler..

sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum