İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Çimşir
Daraltma
X
-
kilit nokta da bütün oyuncuları kilitliyor.. erdinç gitti,elimizde bu kaldı horoz niyetine.. o kafayı atsaydı da üç dört maç rahatlardık...............
'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
............
Yorum
-
tamam anladim, sevmiyorsun hüseyinin futbolunu (bilin bilir, bende fitil oluyorum bu adamin futboluna) ama sen trabzonsporun suanki kaptanina "kazma" diyemezsin! ona degil onu oynatana kizin bence...İlk olarak lazbalikci61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerüya gibi vallaha.adamlarda parada çok nasılsa.ebediyen kurtuluruz bu kazmadan.Büyük kaptan baktıki hüseyin yüzünden iflah olmuyoruz.Alayım şunuda kurtulsun Trabzonspor um dedi.BÜYÜKSÜN KAPTAN...bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir, toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir!!!!
Yorum
-
rüya gibi vallaha.adamlarda parada çok nasılsa.ebediyen kurtuluruz bu kazmadan.Büyük kaptan baktıki hüseyin yüzünden iflah olmuyoruz.Alayım şunuda kurtulsun Trabzonspor um dedi.BÜYÜKSÜN KAPTAN...
Genel olarak konuşuyorum siz kimsiniz de TRabzonspor'umuzun bir futbolcusuna hele ki o futbolcu bu takımın Kaptanı olan insana Ka.ma diyorsunuz. Herkes haddini bilsin.İlk olarak lazbalikci61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleebediyen kurtuluruz bu ka.madan.
Eleştriye tamam ama hakarete asla yer yok BMN'de bu böyle biline...Her Asker Kısa Dönem olamaz :)
Yorum
-
gerçi öyle bir şey hiç bir zaman olmaz olamaz ama eger bir takımı çalıştıran teknik direktör olsam yemin ediyorum antremana almam bu adamı ...bu kadar kötü bir futbolcu olamaz .. ya almanların 2 dünya savaşındaki tankları gibi .. bu agır bir adam dönemiyor teknik sıfır ince bir pas yok bir kafa golü yok ...geriye allah geriye sürekli takımı da yavaşlatıyor .... başkan ne olur sat şu adamı ......büyük kaptan fatih tekke yap bir kıyak da şunu da aldır zenite ...trabzonspora en büyük faydan bu olur kaptan ... hatta hasan üçüncü yü de alsan süper olur ...şu habere acaip sevindim ...
Öte yandan Fatih Tekke'yi sezon başında transfer eden Rusya'nın Zenit kulübünün bu kez de Hüseyin Çimşir transferini görüşmek için bir yetkilinin İstanbul'a geldiği ve başkan Nuri Albayrak ile bir görüşme yaptığı öğrenildi
30.09.2006
allahım yarabbim mübarek ramazan gününde bundan güzel haber olamaz
Yorum
-
İH TEKKE'NİN RUS TAKIMI HÜSEYİN'İ RESMEN İSTEDİ
Rus ekibi Zenit, Trabzonspor'un milli futbolcusu Hüseyin Cimşir'i renklerine bağlamak için çalışmalarını hızlandırdı.
01 Ekim 2006 Pazar 00:57
ENGİN KOCABIYIK
ANKARA - Rus ekibi Zenit, Trabzonspor'un milli futbolcusu Hüseyin Cimşir'i renklerine bağlamak için çalışmalarını hızlandırdı.
Sezon başında Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Fatih Tekke'yi kadrosuna katan Rus ekibi Zenit, şimdi de gözünü Trabzonspor'un milli futbolcusu Hüseyin Cimşir'e çevirdi. Rusya Ligi'nde zirve mücadelesi vermek isteyen Zenit takımından bir yönetici, Hüseyin'in transferi için bugün İstanbul'a geldi. Menajerliğini Ceylan Çalışkan'ın yaptığı Hüseyin'i transfer etmek isteyen Zenit takımının yöneticisinin, Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ile biraraya geleceği öğrenildi.
Zenit takımında özellikle Fatih Tekke'nin eski takım arkadaşı Hüseyin'in Rusya'ya gelmesini çok istediği öğrenildi. Rus ekibinin ise Hüseyin'i devre arasında renklerine bağlamak istediği ifade ediliyor. Zenit takımında Fatin Tekke'nin yanı sıra Rus ekibinin Hollandalı Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın da Hüseyin'i takımda görmeyi çok istediği ifade edilirken, Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın bu transfere sıcak bakmadığı öğrenildi.
Hüseyin'i beğenmeyenler sevinsin..
Yorum
-
Tarih 01.09.2006
İlk olarak isaret parmagi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu anki futbolunda ben de memnun değilim.Son maçta yaptığı hareketleri tasvip etmesem de kendisine pek kızamıyorum.Çünkü senelerdir ne çektiğini çok yakından biliyorum..
Bu arada Zenith'in kendisini çok ciddi bi şekilde istediğini duydum güvenilir kaynaklardan.Kendisi de galiba gitmeyi düşünüyor.Heralde devre arası gider..
Ben bu mesajı yazdıgımda kendisiyle görüşmüştüm...Trabzonspor dan ayrılma yanlısı değildi pek...Ama artık sogudu bu takımdan..Neden acaba..Emeğin içine XXXXX bazı taraftarlar yüzünden olabilir mi? (!)
Yorum
-
kardesim senin konusma tarzınla konusuyorum yanlış anlama sakın olurmu_?(bu yazı ne senin sahsına nede hüseyin in sahsına yazılmıstır!!!)İlk olarak isaret parmagi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTarih 01.09.2006
Ben bu mesajı yazdıgımda kendisiyle görüşmüştüm...Trabzonspor dan ayrılma yanlısı değildi pek...Ama artık sogudu bu takımdan..Neden acaba..Emeğin içine s.çan bazı taraftarlar yüzünden olabilir mi? (!)
Emegin içine s.çan bazı taraftarlar suçluda futbolun içine s.çan hüseyin hiçmi suçlu diiill kardesim?(senin yazına karsılık olarak yazdım!!)nasrettin hocanın bi fıkrası var bilmem bilirmisin....?nasrettin hoca birgün eşşegini kaybeder(çaldırır)bunu duyan halk nasrettin hocanın yanına gider ve baslarlar sormaya.......neden essegini sağlam kazıga baglamadın neden sahip çıkmadın neden dikkat etmedin ve bu sorular uzar gider ve sonunda nasrettin hoca can alıcı soruyu sorar...
kardeslerim hırsızın hiçmi suçu yok??!!!
tamam biz eleştiriyoruzda bu yorumlara maruz kalan hüseyinin hiçmi suçu yok_?neden tüm eleştirileri hüseyine bi hakaret gibi algılayıp hemen savunmaya geçiyosunuz anlamak mümkün diiil!!!!!yapamıyor kardesim işte yaptıda bizmi yapmadı dedik???stepanovu niye övüyoruz gökdenizi nye övüyoruz mustafa keçeligi neden övüyoruz hasan ı neden övüyoruz veya digerlerini?hüseyinden kara kaşı kara gözü güzel diyemi bu adamların?hayır!sahada bişeyler verebildikleri için(vermeye çalıstıklarından veya iyi niyetinden deil)stepanov bu sezon geçen sezon gibi baslamadı lige herkez eleştirdii.peki stepanov iyi niyetli deilmiydi maçlarda bişeyler yapmaya çalısmadımı?çalıstı ama performansı iyi deildi eleştirildi...hüseyinin sürekli eleştrilmesinin nedenide sürekli kötü oynamasından baska bir nedene dayandırılmaz?eee tabi bazılarına görede(bende dail)yetersizligine de!!!!
bu yüzden hüseyine yapılan yorumları asla ve asla hüseyinin kişiligine yapılmıs bir hakaret gibi algılamayın!!!aşırıya kaçıp hüseyinin sahsına konusun küfür eden arkadaslar var ben bunu tasvip etmiyorum asla....ben hatırladıgım kadarıyla hüseyinin sahsına hiç konusmadım..benim konum genelde hüseyinin TRABZONSPORda oynayamayacak düzeyde olduguydu...yinede öle bişeey yazdıysam hüseyinin sahsından ve REKDASLArımdan teker teker özür dilerim...ama sanırım hüseyinin kişiligiyle ilgili yazmadım....
saygılarımla...........
Yorum
-
zenite gitsin bence iyi bir transferle pek hüseyini arayacağımızı sanmıyorum.adam osasuna maçında ortada markaj altında olan adama pas atıyor. bu delilik değilde nedir.top ayağından çıksında ne olursa olsun...deli etti beni az kafasını kaldırsa şu topu yönlendirebilecek bi adam olsa... bi de tabi uzun pas atabilecek bi ayağı olsa çok işe yarardı ama hüseyinle olmaz bu iş... bize sıkışık alandan topu iyi çıkaran biri lazım...CaRTeR_15_84 says : %*BoRDo_MaVi BiR DüNYa İsTiYoRuM*%
Yorum
-
Bence Hüseyin satılacak. Trabzonspor'a yararlı bir transfer olur.
Hüseyin'i savunan arkadaşlara da şunu söyleyeceğim.
Hiç mi futbol bilmiyor musunuz ya da izlemediniz? Bu Hüseyin iyi bir futbolcu ise bende Michael Jordan'ın veliahtıyım. İnşallah gider de takım rahatlar.
Bu arada bence Hüseyin'i beğenenlerin çoğu akrabasıdır heralde
Lütfen olaylara fanatizmle değil, gerçekçilikle bakalım.61>34 Trabzonspor
En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum