İyidir kötüdür tartışmasına girmek istemiyorum, fakat artık hüseyinin takımda kalması hem kendisine hemde takıma zarar veriyor, taraftar takım oynarken hüseyine tepki gösteriyor ve doğal olarak bundan diğer oyuncularda etkileniyor nede olsa adam kaptan.
Birde şunu düşündüm sizde düşünün, sahadasınız ve tribünde size küfretmeye hazır onca adam, hanginiz o topu kaybetme riskini göze alıpta ileri oynardı, dürüst olayım ben oynamazdım garantiye giderdim Hüseyin de bunu yapıyor biz bu adamı bitirdik belki çok birşey yoktu ama olanda bitti.Hüseyinin savunucusu değilim bende çok eleştirdim ama yazık be kardeşim bazen çok ileri gidiyoruz.
Birde şunu düşündüm sizde düşünün, sahadasınız ve tribünde size küfretmeye hazır onca adam, hanginiz o topu kaybetme riskini göze alıpta ileri oynardı, dürüst olayım ben oynamazdım garantiye giderdim Hüseyin de bunu yapıyor biz bu adamı bitirdik belki çok birşey yoktu ama olanda bitti.Hüseyinin savunucusu değilim bende çok eleştirdim ama yazık be kardeşim bazen çok ileri gidiyoruz.

üniversiteye başlamadan öncede kaçan şampiyonluk gördüm, bu takımı hayatım boyunca bekledim, kimi zaman üzüldüm kimi zaman öyle sevindimki (barcelona,lyon maçı, bursa maçı kupa)..
Yorum