Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İyidir kötüdür tartışmasına girmek istemiyorum, fakat artık hüseyinin takımda kalması hem kendisine hemde takıma zarar veriyor, taraftar takım oynarken hüseyine tepki gösteriyor ve doğal olarak bundan diğer oyuncularda etkileniyor nede olsa adam kaptan.
    Birde şunu düşündüm sizde düşünün, sahadasınız ve tribünde size küfretmeye hazır onca adam, hanginiz o topu kaybetme riskini göze alıpta ileri oynardı, dürüst olayım ben oynamazdım garantiye giderdim Hüseyin de bunu yapıyor biz bu adamı bitirdik belki çok birşey yoktu ama olanda bitti.Hüseyinin savunucusu değilim bende çok eleştirdim ama yazık be kardeşim bazen çok ileri gidiyoruz.
    .

Yorum

• takımın el freni,yetenek fakiri.daha fazla kelimeyi de haketmiyor.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Hayret bir şey

Yahu hala utanmadan sıkılmadan Hüseyin i övüyorlar .Ya siz kimsiniz 4 senedir nerede ara pası atmış,nerede topu indirmişte biz görmemişiz.Rakibe iyi top indiriyor doğru olan bu.Hüseyin futbol olarak yeteneksiz.Onu övenlerde beyinsel olarak yeteneksiz.Burada başka takımları tutan arkadaşlar var ,bu Hüseyin deki sırra akıl erdiremiyorlar.İster inanın ister inanmayın adamlar yahu bu adam nasıl 4 büyük kulüpten birinde oynar.Trabzon taraftarı futbolu bilir nasıl bu adamı takımdan attırmaz diyorlar.Bize de utanmak düşüyor.Ziya Doğan Hüseyin e sahip çıkmaya devam ederse kendisine sahip çıkacak biri aramaya başlar yakında.
        Bir adam sırf Trabzonlu diye takımda tutulmaz .O zaman liglerde bir dünya Trabzon kökenli futbolcu var onların günahı var.Hepside Hüseyin i top diye oynar üstelik.

Yorum

• sakin arkadaşlar sakin

kişisel fikrim
          hüseyin trabzonspor da oynayacak kapasite de değil olamadı gitmelidir.

şimdi ise bırakın kapasitesini hiç bir şeye bakmadan teşekkür edip uğurlamak lazım
          gerçi teşekkürü onun yapması lazım yaa

Yorum

• Trabzonlu diye, kazaara milli takımda oynuyor diye oduncuya futbolcu diyemeyiz.Onun kadar Trabzonda tartışılan bir adam varsa hiç bişe demeyeceğim.Biride Galatasar yerine bizi tercih etmiş diye Hüseyin e paye vermeye çalışıyor.Hüseyin eğer Galatasaray a gitmiş olsaydı bu zamana kadar ona kim tahammmül ederdi.Onu Galatasaraya isteyen Fatih Terim aynı sene tam 30 civarında gereksiz transfer yaparak Galatanın borcuna borç eklemiş ve sözleşmesi bitmeden takımdan ayrılmak zorunda kalmıştır.Hüseyin in bizim başımıza musallat olmasının sebebi de Fatih Terim dir.Trabzon sırf Galata eski topçumuzu kapması diye aceleyle o beceriksiz futbolcu müsvddesi Hüseyin i aldı.Ah keşke Galataya kalsaydı.Başarısız Fatih Terim transfer sayısı 30 değil 31 olurdu.Şimdi milli takımda da aurello yu Hüseyin e tercih ediyor .Doğru da yapıyor şimdilik.

Yorum

• Kardeş ne yapalım bütün sinirlerimiz aldı götürdü bu adam .Yeminle söylüyorum Hüseyin oynuyor diye daha maçları bile izlemiyorum.Ve bu durumda olan bir sürü taraftarımız var.Defolup gitsin.Giderken yandaşlarını da götürsün.Öyle taraftar bize lazım değil.

Yorum

• Körler sağırlar birbirini ağırlar.Trabzosporda dert çoktur ve bu dertlerden biri hemde en büyüklerinden biri takımda oynamayı haketmeyecek futbolculardır.Ama bir dönüp bakıyorum , kötü oynayan veya katkısı yetersiz olanlar 1-2 yıl içinde bir şekilde gidiyor.Ya anlamıyorum Hüseyin 4 senedir bu takımdan gönderilmiyor 11 den kesilmiyor .O yüzden de takımın en büyük dertlerinden bir olmuş durumda.Kafamıza Hüseyin kadar taş düşsün diyenlere sesleniyorum .O taş kim haksızsa onun kafasına düşsün.Biz ne yabancı hayranıyız nede Trabzonlu düşmanıyız.Takıma katkısı olmayan gitsin .1 sene evvel takımın en iyi oynayan 3 adamından biri olan Simkowiak ı çok beğenirdim ama şimdi takıma katkısı yok gitsin derim.Marcelinho nun kariyeri süper ama eğer takıma katkısı yoksa oda gitsin Sonuçta takımda yeterli sayıda maçta yer bulupta kim oynayamıyorsa o gitsin .İster yabancı ister Türk ve yahut Trabzonlu.Ben takımda Trabzonlu futbolcu sayısı ne kadar çok ise o kadar çok gururlanırım .Ama takıma katkısı yoksa babamın oğlu olsa takımda istemem.Bu işte Trabzonspor sevgisidir.Bir adamı körü körüne övmek değildir taraftarlık.Takımın yenilgilerinden sadece Hüseyin sorumlu değil ama en zayıf halkamız kesinlikle odur.Maçları at gözlüğüyle izlemeyen gerçek Trabzon taraftarı bunu iyi bilir.Onu övenler azınlık.Benim çevremde bir sürü Trabzon taraftarı var bir kişi hariç Hüseyin i öven Allah ın kulu yok.Oda geveze bir berber.
                En son kınalı tarafından düzenlendi; 04.11.2006, 00:41.

Yorum

• Bekle gelecek zamanı...

İlk olarak oz_gur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bukadar bekledik ne zaman düzelecek kardeş ???
                  Benim yaşım 29'a gitti, hatırladığım aklımda kalan son şampiyonlukta tabakhane köprüsünde arkası açık bi pikap araba ve üstü dolu millet bi sevinç bir sevinç..ozamanda herhalde askeriyede olmayan mermi atıldı köylerde, hele gelin gibi süslenmişti Trabzon, her mahallede vardı nere gitsen görürdün bordomavi renkleri gramofon kağıtlarıyla bezeli...daha çocuktum ozaman anladım, ilkokulda pek ilgili değildik futbola, ama taştan maç yapardık tenefüs aralarında, orta okulda TRABZONSPOR HASTASI OLMUŞTUM, Kanunide sınıfta radyodan gizli maç dinlerdik de hocalar kızmazdı bilirdiler (sağolsunlar) cebimizde lig fikstürlerini taşırdık, Trabzon lisesinde iken maça kaçtığımı bilirim yediğimiz dayağıda üniversiteye başlamadan öncede kaçan şampiyonluk gördüm, bu takımı hayatım boyunca bekledim, kimi zaman üzüldüm kimi zaman öyle sevindimki (barcelona,lyon maçı, bursa maçı kupa)..

Velhasıl, hala bekliyorum..."O GÜN" BİR GÜN GELECEK herşey düzelecek arkadaşım bekle...

Yorum

• Haklısın...

İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tamam göndermeyelim ama kötüyken onu yedek bekletmesini bilelim çünkü Trabzonspor kaybediyor hala diretiyorum mevkisi çok önemli ben hüseyinin futbolunu şimdiye kadar beğenmediğim için bu zamana kadar iyiydi de şimdi mi kötü oldu cümlesine katılmıyorum hüseyin geldi aynı gidecek aynı çünkü kendisine katmıyor futboluna eklemiyor ben bildim bileli hüseyin aynı hüseyin ama hasan üçüncü için aynı şeyi söyleyemem eskiden hüseyin in bir benzeri idi şimdi en azından şut çekiyor, çalım atıyor, asist yapıyor ve hirslı ve ayrıca oda trabzonlu niye kimse hasanı kazanalım demiyor hüseyine tanınan şans malesef ona tanınmıyor...bu benim fikrim senin fikrinede saygı duyuyorum...
                    Evet Hasan konusunda sana katılıyorum bana Leminin gençliğini hatırlatıyor...
                    Yani sen Hüseyin konusunda gönderelimmi diyorsun eminmisin? gönderdiklerimiz başımıza kral kesiliyor da , ben kalsın düzelir diyorum...Bu arada bişey daha resmin bana yabancı gelmedi Erdoğduda oturdunmu hiç?

Yorum

• İlk olarak focus61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim yaşım 29'a gitti, hatırladığım aklımda kalan son şampiyonlukta tabakhane köprüsünde arkası açık bi pikap araba ve üstü dolu millet bi sevinç bir sevinç..ozamanda herhalde askeriyede olmayan mermi atıldı köylerde, hele gelin gibi süslenmişti Trabzon, her mahallede vardı nere gitsen görürdün bordomavi renkleri gramofon kağıtlarıyla bezeli...daha çocuktum ozaman anladım, ilkokulda pek ilgili değildik futbola, ama taştan maç yapardık tenefüs aralarında, orta okulda TRABZONSPOR HASTASI OLMUŞTUM, Kanunide sınıfta radyodan gizli maç dinlerdik de hocalar kızmazdı bilirdiler (sağolsunlar) cebimizde lig fikstürlerini taşırdık, Trabzon lisesinde iken maça kaçtığımı bilirim yediğimiz dayağıda üniversiteye başlamadan öncede kaçan şampiyonluk gördüm, bu takımı hayatım boyunca bekledim, kimi zaman üzüldüm kimi zaman öyle sevindimki (barcelona,lyon maçı, bursa maçı kupa)..

Velhasıl, hala bekliyorum..."O GÜN" BİR GÜN GELECEK herşey düzelecek arkadaşım bekle...

Abi iyi güzel diyorsunda. Sen çocukkende olsa , hayatında şahit olmuşun. İlkokul okudum , lise okudum , üniversiteye başladım .. 18yaşındayım ama bir şampiyonluk görmedim duymadım. Bizde kırıyoruz okulu takımımız için. Beklenen gün gelecekse , çekilen çile kutsaldır tamam ama beklenen gün inşallah gelebilecek en erken zamanda gelir. Bunun için yönetim , futbolcular , biz taraftarlar yapabileceğimizin en iyisini yapmalıyız takımımız için bununda farkındayız..

Saygılar..
                      Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        takımın el freni,yetenek fakiri.daha fazla kelimeyi de haketmiyor.
                        Hep aynı laflar,klişe oldu artık.
                        Futboldan ne kadar çok anlıyorsunuz korkulur sizden.Hüseyin Trabzonspor'a geldikten sonra biz Samet Aybaba,Şenol Güneş,Ziya Doğan,Vahid Halilhodziç,Sabastio Lazaroni ve tekrar Ziya Doğan zamanında kontra futbolu oynadık.Rakibi sahasına hapsedip yendiğimiz maçların sayısı çok azdır hatta bizim sorunumuz sürekli kapanan takımlara karşı olmuştur.

Kontra futbolunda hız önemlidir ama önce o hızlı atağı başlatacak top kapmalar gereklidir.Ayrıca bu topları hızlı oynamak da.
                        Şimdi iki tanesi yabancı, biri dünya 3. olmuş,diğeri Ronaldinho'ları görmüş Psg lerde çalışmış bu kadar insan bu olaydan bir haberler.

Takımın el frenini ısrarla oynatıyorlar,el freni olsun diye.Görmüyor hiç birisi.2 sene üst üste 2 olurken de,hakemler elimizden şampiyonluğu alırken de el freni çekili miydi acaba?

Hiç biri akıl edememiş mi el frenini indirmeyi,yoksa bu kadar adam Hocalık ehliyetini kasaptanmı almış?
                        Amatör ruh,profosyonel düşünce
                        İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak kınalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kardeş ne yapalım bütün sinirlerimiz aldı götürdü bu adam .Yeminle söylüyorum Hüseyin oynuyor diye daha maçları bile izlemiyorum.Ve bu durumda olan bir sürü taraftarımız var.Defolup gitsin.Giderken yandaşlarını da götürsün.Öyle taraftar bize lazım değil.
                          Gerçekten sinirlerin bolulmuş senin.İnsan sağlığı her şeyden önce gelir hele asabiyet varsa sağlıklı düşünemez.Bence sizi sinirlendiren şeylerden uzak durmalısınız Hüseyin'in oynadığı maçları izlemeyin,ne kadar kızsanızda bu konuya yazmayın.

Bu kadar sinirlenmeyiniz alışkanlık haline gelebilir Hüseyin gider elbet kazık çakmadıya ama sinirli olmayı alışkanlık haline getirirseniz sinirlenecek başka futbolcular bulursunuz.

Sağlıklı,sinirsiz günler dilerim.
                          Amatör ruh,profosyonel düşünce
                          İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• sen ne kadar ateşliydin öyle bordox.herkeze de cevap yetiştirmişsin bu laflar klişe deyip eski hocalar bilmiyormuydu klişesine sığınmışsın.bir de eskiden hocaları sayarken fatih terimide eklerdiniz ne oldu da silindi bu isim!bir de şu imzan ilginç geldi bana amatör ruh profesyonel düşünce demişsin.hangi ruh hangi profesyonellik güldürmeyin insanları sinir de etmeyin.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Yav Hüseyin yeter da ben dahil sustur artık şu insanları oynadğın futbol ile.
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• GİTMEK Mİ ZOR KALMAK MI?
                                Trabzonspor’un kaptanı Hüseyin Çimşir’i Zenit ve F.Bahçe istiyor..Her iki kulüpte hem futbolcuya hem de bordo-mavili kulübe ciddi teklifler sunuyor...
                                SÖZLEŞMESİ 2008’E KADAR

Trabzonspor alt yapısından yetişen ve A milli takıma kadar yükselerek istikrarlı bir grafik çizen takım kaptanı Hüseyin Çimşir’i Fatih Tekke nin takımı Zenit ile birlikte F.Bahçe transfer etmek için ısrarını sürdürüyor.Bordo-Mavili kulübe ciddi teklifler sunan her iki kulüp te halen cevap bekliyor.Sözleşmesi 2008’e kadar olan 27 yaşındaki Hüseyin Çimşir’i taraftarlarla bu sezon yaşadığı üst üste olumsuz diyaloglardan sonra zor günler bekliyor.Gitmek ve kalmak konusunda ciddi ciddi düşünen Hüseyin’i kulübüyle olan sözleşmesi bağlıyor.
                                ZİCO ALINMASINI İSTEDİ

F.Bahçe nin Brezilyalı teknik direktörü Zico 3 ön libero lu sistemle takımını oynatmak istiyor.Bu yönde elinde Aurello ve Apiah gibi iki önemli oyuncu bulunan Brezilyalı teknik direktörün yönetimine bu mevkiye Hüseyin’inde alınmasını istediği öğrenildi.Söz konusu bu teklifi Hüseyin Çimşir’in menajeri Olgun Aydın Peker de doğruladı.Peker Hüseyin’i gerek F.Bahçe gerekse de Zenit’in ciddi tekliflerle transfer etmek istediklerini söyledi.Trabzonspor’un takım kaptanı Hüseyin ise bu yönde hiçbir şekilde açıklama yapmayacağını ifade etti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim