Hüseyin çimşir ücretin 1 trilyona çıktıgı günden beri top oynamayı bıraktın.ve takımın eski hızına gelmesini sen engelliyordun dün geceki maçtada gördük duvar pası yapmaktan korkan ileriye dönük pas atamayan korkakça biroyun sergiledn artık ziya hocanın gs maçındaki üçlüyü oynatma ihitimali daha da arttttı buda demektirki ileriye dönük topu daha rahat oynayacağız demektir..Formasında çim lekesi toprak izi olmayan oyuncunun bu takımda işi yok.Marce bile daha fazla koşuyor daha fazla defansa yardım ediyor...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Çimşir
Daraltma
X
-
aynen katılmaktayım.
eline sağlık..İlk olarak shotaarveladze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer Hüseyin'in 3 metre etrafında iyi top yapabilen bir adamınız varsa Hüseyin iyi kesicidir. ama eğer bu adamınız yoksa kestiği top tekrar atak olarak döner size. Belki çok top kaybı yoktur istatistiklerde ama kaybettirdiği çok top vardır. Hele dün Hasan'a attığı bir pas vardı, akıllara zarar. Hasan üç osasunalı arasında koşuyor Hüseyin arkasında top ayağında. Osasunalılar Hasan'ın peşine takılmış Hüseyin topa bassa ya da kendi gitse önü boş Hasan'a attı topu. Hasan tabi ki çıkamadı ordan faul yaptılar.
İstatistiklere göre topu kaptıran Hasan'dı, ama kaptırtan Hüseyin'di. Hüseyin takım öndeyken, top şişirecekken, skoru korumak için maçın 70-75 dakikaları arasında oyuna girmesi gereken bir futbolcudur bana göre.
İşte bunun için gitsin gitsin diyemiyorum mutlaka böyle maçlarımız olacaktır ama maça ilk onbirde hele ki dün geceki gibi gol atmamız, oyunun kontrolünü ele almamazı gereken bir maçta asla oynayacak bir futbolcu değil.Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.
Yorum
-
iseyin da bizim iseyin işte..her zamanki gibi..topu al defansa pas ver..marcelinhoda topu alıyor rakibe p.oposunu dönüyorr ne yapmaya çalışıyorsa hala anlamadım..iseyin gene bu sarı kafalının yanında iyi ama yinede ikisinide satalım gitsin...TS yaz 6761 e gönder..
Yorum
-
tabii ya varmı baska istedigimn oyunu satalım hemen!!! yaa hade ziya dogan göremiyor fatih terimdemi kor mıllı takıma cagırdı gene..İlk olarak keramiya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiseyin da bizim iseyin işte..her zamanki gibi..topu al defansa pas ver..marcelinhoda topu alıyor rakibe p.oposunu dönüyorr ne yapmaya çalışıyorsa hala anlamadım..iseyin gene bu sarı kafalının yanında iyi ama yinede ikisinide satalım gitsin..."t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar
Yorum
-
var daha satılmasını istediğim sölim mi..fatih terim aldıysa aldı da ne oldu,çok iyi olduğu için aurelio yu milli takıma aldı değil mi fatih terim..şu ünlem işaretlerinede anlam veremedim doğrusuİlk olarak Beytullah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületabii ya varmı baska istedigimn oyunu satalım hemen!!! yaa hade ziya dogan göremiyor fatih terimdemi kor mıllı takıma cagırdı gene..TS yaz 6761 e gönder..
Yorum
-
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinİlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezenite gider insallah gerçekjten acaip sevincem
Yorum
-
Zenit bu sefer Hüseyin'e geldi!
Turkcell Süper Ligi'nin 8. haftasında pazartesi günü Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak olanTrabzonspor, hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenman ile sürdürdü. Gençlerbirliği'nin Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde gerçekleştirilen çalışmaya, kontrol için Belçika'da bulunan Yattara katılmadı. Bordo mavili futbolcular kısa bir ter idmanı yaptılar.
Bu arada antrenmanı Gençlerbirliği futbolcularından Kerem, Mehmet Çakır, Mustafa ve Ayman'da bir süre izledi. Ziya Doğan daha sonra kırmızı siyahlı oyuncularla antrenman devam ederken bir süre sohbet etti.
Öte yandan Fatih Tekke'yi sezon başında transfer eden Rusya'nın Zenit kulübünün bu kez de Hüseyin Çimşir transferini görüşmek için bir yetkilinin İstanbul'a geldiği ve başkan Nuri Albayrak ile bir görüşme yaptığı öğrenildi
30.09.2006

Kaynak : DHA"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
çok komiksin yahu!..İlk olarak aimar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburdada tekrarlayım; marcelinho'nun dünya çapında yıldız olduğu bir kainatta hüseyin galaksiler çapında yıldız demektir................
'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
............
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum