İlk olarak OKTAY YILMAZ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Çimşir
Daraltma
X
-
Running_Wild
1. HÜSEYİN TRABZONSPOR'DA HANGİ MEVKİİ DE OYNAMAKTADIR?
Önlibero oynamaya çalışıyor, ama stoperimizden daha az golü var.
2. MAKALELE, GATTUSO, DIARRA, SISSOKO, HARGREAVES VB. HANGİ MEVKİ OYNAMAKTADIR?
Önlibero diyelim ne olacak
3. YUKARIDA İSMİ GEÇEN FUTBOLCULAR KAÇ GOL ATMIŞTIR, ASİST YAPMIŞTIR, MAÇI ÇEVİRMİŞTİR?
Daha evvel bunlardan birkaçının rakamlarını vermiştim zaten.
HEHEHE....KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...
Yorum
-
yalandir bence fener yoneticileri bile bu takasi yapacak kadar salak degildir...ustune para versekde olur gerci ama nerde bunu dusunecek yonetim..hem kel ziyanin vazgecilmeziya huseyin, onun icin bir yere gondermezler bu adami...İlk olarak OKTAY YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefotomaçta okudumda M.Yozgatlı yı bizimkiler istemişler ne pahasına olursa olsun alacağız demişler, onlarda Hüseyin ile takas yapalım o zaman demiş. Ey yüce Allahım inşallah bize Yozgatlı - Hüseyin takasını gösterirsin, idda ediyorum Fenerbahçenin hücum gücü %50 düşer, ama nerdeeeeeeeeeeeee
Gene fotomaçın yalan bir haberi
Yorum
-
Doğu cephesinde değişen bir şey yok diyorsun yani...İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleferhatla birlikte en kötülerden biriydi bide musa vardı tabi
Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
doğu cephesiİlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğu cephesinde değişen bir şey yok diyorsun yani...
Yorum
-
Champions,sürekli aynı şekilde yazdığın için buraya gelip boş mesaj bıraksan biz senin ne anlatmaya çalıştığını anlarız demeye çalıştım.İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledoğu cephesi
Senin açından değişen bir şey yok.
Bari Ferhat veya Musa'nın sayfasına da yaz yoksa onlar iyi oynadıklarını sanacaklar,yanlış anlaycaklar.
Sürekli Hüseyin'nin sayfasında aynı şeyleri yazıyorsun.
Açıklamasamıydım acaba,daha gizemli kalacaktı sanki.Amatör ruh,profosyonel düşünce
Yorum
-
anlamayanlar olabilir onlar içinİlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleChampions,sürekli aynı şekilde yazdığın için buraya gelip boş mesaj bıraksan biz senin ne anlatmaya çalıştığını anlarız demeye çalıştım.
Bari Ferhat veya Musa'nın sayfasına da yaz yoksa onlar iyi oynadıklarını sanacaklar,yanlış anlaycaklar.
Açıklamasamıydım acaba,daha gizemli kalacaktı sanki.
hem ne oldu rahatsızmı olduk
aynı şeyleri yazmıyorum hüseyin hep aynı oyunu oynuyosa sorun bende değil
hem sen farklı şeylermi yazıyosun
kime yorum yapıp kime yapmayacağıma kendim karar verebilirim
Yorum
-
Bordox sen ya Hüseyin Cimşirin ta kendisisin ya da çok yakın bir arkadaşı veya akrabası, sanki bu foruma sırf Hüseyin'i savunmak için yazıyorsun yoksa BMN ye gireceğin yok. 1200 civarında mesaj yazmışsın bunların 1150 si Cimşir ile ilgili onu savunmaya yönelik, dediğim gibi sen hüseyinin ta kendisisin sanırım.İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleChampions,sürekli aynı şekilde yazdığın için buraya gelip boş mesaj bıraksan biz senin ne anlatmaya çalıştığını anlarız demeye çalıştım.
Açıklamasamıydım acaba,daha gizemli kalacaktı sanki.
Sana küçük bir sorum var, bugün Ankaraya karşı her zamanki gibi ezik futbol oynadık şansımızla galip geldik sorum şu
1- Ankara bize 30'a yakın şut çekti ve çekmek istedikleri her şutu çekti yani bir engelle (ön libero) karşılaşmadı neden Hüseyin bu çekilen şutlardan sadece bir taneciğine engel olamadı, dikkatini çekeyim her maç neden böyle?
2- TS ezik oynadığı için kontra atağa dayalı futbol oynadı, ön liberomuz bizi kaç kez adam akıllı atağa kaldırdı, ileriye attığı hiçbir top rakiple buluşmadı, böylece nice ataklarımız başlamadan bitti, eğer izliyorsan Premier ligde en basit futbolcular bile 40-50 metrelik paslar verebiliyor çok rahat, ama hüseyinden 40-50 metre istemiyoruz 10 metre ileriye doğru pas atıp takımın hızlı hücum etmesini sağladığını maalesef ben 2002'den beri görmedim, hatırlamıyorum eğer bilen veya gören varsa buraya yazsın bende özür dileyeyim, ayrıca bugünkü Ankara maçında atağa kalkarken hüseyinle buluşan toplar en az 5 net %100 gol pozisyonu doğacak pozisyonlar elektrik, su, yol olarak bize geri iade edildi Ankara tarafından, en az 10 senedir profesyonel futbol oynayan arkadaşımız sadece bu maç değil neden hiçbir maç 10 metre ileriye dahi pas atamıyor?
NOT: Ben Hüseyini tanımam etmem ona bir gıcıklığımda yok, kişilere takılı kalmayı da sevmem, ayrıca hüseyin bir Trabzonlu olarak başarılı olursa şuna inanki ben Hüseyinin adına Hüseyinden daha çok sevinirim.
Yorum
-
Birincisi benim 1200 mesajım yok,1150 sini Hüseyin için yazamam.ikincisi elimden geldiğince bildiklerimi yazarım.Diğer konularada yazarım.İlk olarak OKTAY YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordox sen ya Hüseyin Cimşirin ta kendisisin ya da çok yakın bir arkadaşı veya akrabası, sanki bu foruma sırf Hüseyin'i savunmak için yazıyorsun yoksa BMN ye gireceğin yok. 1200 civarında mesaj yazmışsın bunların 1150 si Cimşir ile ilgili onu savunmaya yönelik, dediğim gibi sen hüseyinin ta kendisisin sanırım.
Sana küçük bir sorum var, bugün Ankaraya karşı her zamanki gibi ezik futbol oynadık şansımızla galip geldik sorum şu
1- Ankara bize 30'a yakın şut çekti ve çekmek istedikleri her şutu çekti yani bir engelle (ön libero) karşılaşmadı neden Hüseyin bu çekilen şutlardan sadece bir taneciğine engel olamadı, dikkatini çekeyim her maç neden böyle?
2- TS ezik oynadığı için kontra atağa dayalı futbol oynadı, ön liberomuz bizi kaç kez adam akıllı atağa kaldırdı, ileriye attığı hiçbir top rakiple buluşmadı, böylece nice ataklarımız başlamadan bitti, eğer izliyorsan Premier ligde en basit futbolcular bile 40-50 metrelik paslar verebiliyor çok rahat, ama hüseyinden 40-50 metre istemiyoruz 10 metre ileriye doğru pas atıp takımın hızlı hücum etmesini sağladığını maalesef ben 2002'den beri görmedim, hatırlamıyorum eğer bilen veya gören varsa buraya yazsın bende özür dileyeyim, ayrıca bugünkü Ankara maçında atağa kalkarken hüseyinle buluşan toplar en az 5 net %100 gol pozisyonu doğacak pozisyonlar elektrik, su, yol olarak bize geri iade edildi Ankara tarafından, en az 10 senedir profesyonel futbol oynayan arkadaşımız sadece bu maç değil neden hiçbir maç 10 metre ileriye dahi pas atamıyor?
NOT: Ben Hüseyini tanımam etmem ona bir gıcıklığımda yok, kişilere takılı kalmayı da sevmem, ayrıca hüseyin bir Trabzonlu olarak başarılı olursa şuna inanki ben Hüseyinin adına Hüseyinden daha çok sevinirim.
Hüseyin Cimşir'i tanımıyorum.
Üçüncüsü Ankaraspor'u 3-0 yendik.Kaleci ve forvetler işini yapsın her zamanda yenebiliriz.
Aslında buraya bugün Hüseyin'in çok etkili olmadığını yazcaktım ama fırsat vermiyorusunuz ne yapalım.Amatör ruh,profosyonel düşünce
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişine gelmeyen bişey yazılınca rahatsız ol saygısızlık yap sonrada fırsattan bahset olmaz böyle şey
İlk defa Bordox u savunuyom Hüseyini beğenmesem de.1200 mesajı yok ki 1100 küsürünü Hüseyine yazsın haklı Bordox
. Ama Hüseyin başlığına çok mesaj yazdığını da kabul etsin dimi Bordox?
'' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum