İlk olarak corleone tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
bizim buradaki mücadelemiz de bu işte, ben ve benim gibi hüseyini şu an için savunanlar, kötü oynadığında kötü demeyi başarıyoruz, hüseyin bu hafta kötüydü diyebiliyoruz ama sen ve senin gibiler adam ne kadar iyi oynasa geçmişiyle değerlendiriyorsunuz, kimin iyi niyetli kimin kötü niyetli olduğu bu kadar açık, fb maçında asist yapmış ok, ben de o maçı izledim ve hüseyine çok küfrettim, ama hüseyin o maç alışık olmadığı stoper mevkiinde oynadı, kötü de oynadı ama hangi futbolcunun böyle maçları yok ki, çok sevdiğimiz hasta olduğumuz fatih tekke'nin laubaliliği yüzünden kaybettiğimiz maçları hatırlayan var mı aramızda, veya gökdenizin bilerek top oynamadığı dönemleri iyi oynadığı maçlarda gelip yazıyor muyduk buraya, şimkovyak bir sene hiçbir şey yapmadan yattığı halde iyi olacak iyi olacak diyip, eleştirenler trabzonspor düşmanı ilan edilmedi mi bu forumda, o zaman hüseyinin günahı ne, tipsiz olması mı, karizmatik olmaması mı, hırçık bir havası duruşu olmaması mı, yoksa bize benzemesi mi, trabzonlu oluşu mu, onu görünce kendimizi hatırlıyor oluşumuz mu, kendimizden utanmamız mı? korkarım trabzonsporlu kendinden utanır duruma geldi, hüseyin her şeyiyle trabzonu yansıtan bir insan, trabzonspor olmasa balıkçı olurdum diyebilen bir insan, egosu sıfır olan bir insan, bir kere dönüp seyirciyle polemiğe girmemiş bir efendi ADAM, acaba hüseyin hiç düşünmüş müdür ulan biraz daha yakışıklı karizmatik olsam biraz daha çirkef olsam biraz daha kendimi ağırdan satsam bu taraftar beni daha çok sever miydi diye, kaç kere söyledim tekrar söylüyorum, hüseyin çimşir bizim genel taraftar profilimize çok fazla gelen bir futbolcudur, biz, biz demiyim bir takım trabzonspor taraftarı hüseyin kadar kaliteli bir insanı haketmiyor, onun gibi canını dişine takan efendi bir kaptanı haketmiyor, o yüzden gitsin bu takımdan, gitsin de kurtarsın yakasını, belki gittiği yerde bu kadar önyargılı, bu kadar kişilik özellikleriyle dalga geçen, bu kadar kendinden kendi insanından utanan, bu kadar değerlere saygısız emeğe saygısız bir kitleyle karşılaşmaz.
Benim gibi düşünen en az bir kişi daha var..

sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum