Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak corleone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bizim buradaki mücadelemiz de bu işte, ben ve benim gibi hüseyini şu an için savunanlar, kötü oynadığında kötü demeyi başarıyoruz, hüseyin bu hafta kötüydü diyebiliyoruz ama sen ve senin gibiler adam ne kadar iyi oynasa geçmişiyle değerlendiriyorsunuz, kimin iyi niyetli kimin kötü niyetli olduğu bu kadar açık, fb maçında asist yapmış ok, ben de o maçı izledim ve hüseyine çok küfrettim, ama hüseyin o maç alışık olmadığı stoper mevkiinde oynadı, kötü de oynadı ama hangi futbolcunun böyle maçları yok ki, çok sevdiğimiz hasta olduğumuz fatih tekke'nin laubaliliği yüzünden kaybettiğimiz maçları hatırlayan var mı aramızda, veya gökdenizin bilerek top oynamadığı dönemleri iyi oynadığı maçlarda gelip yazıyor muyduk buraya, şimkovyak bir sene hiçbir şey yapmadan yattığı halde iyi olacak iyi olacak diyip, eleştirenler trabzonspor düşmanı ilan edilmedi mi bu forumda, o zaman hüseyinin günahı ne, tipsiz olması mı, karizmatik olmaması mı, hırçık bir havası duruşu olmaması mı, yoksa bize benzemesi mi, trabzonlu oluşu mu, onu görünce kendimizi hatırlıyor oluşumuz mu, kendimizden utanmamız mı? korkarım trabzonsporlu kendinden utanır duruma geldi, hüseyin her şeyiyle trabzonu yansıtan bir insan, trabzonspor olmasa balıkçı olurdum diyebilen bir insan, egosu sıfır olan bir insan, bir kere dönüp seyirciyle polemiğe girmemiş bir efendi ADAM, acaba hüseyin hiç düşünmüş müdür ulan biraz daha yakışıklı karizmatik olsam biraz daha çirkef olsam biraz daha kendimi ağırdan satsam bu taraftar beni daha çok sever miydi diye, kaç kere söyledim tekrar söylüyorum, hüseyin çimşir bizim genel taraftar profilimize çok fazla gelen bir futbolcudur, biz, biz demiyim bir takım trabzonspor taraftarı hüseyin kadar kaliteli bir insanı haketmiyor, onun gibi canını dişine takan efendi bir kaptanı haketmiyor, o yüzden gitsin bu takımdan, gitsin de kurtarsın yakasını, belki gittiği yerde bu kadar önyargılı, bu kadar kişilik özellikleriyle dalga geçen, bu kadar kendinden kendi insanından utanan, bu kadar değerlere saygısız emeğe saygısız bir kitleyle karşılaşmaz.
    Allah'ım sana şükürler olsun..
    Benim gibi düşünen en az bir kişi daha var..
    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• corleone arkadaşım laf koymuş çaktırmadan

Hüseyini eleştirenler olumlu bir durumda bunu görmezden geliyorlar diye

Vallahi olumlu bir şeyler yaptığı zaman takdir etmişimdir.

En basiti bu başlıktaki tüm yazılarımı incelerseniz farkı göreceksiniz...

Yorum

• seni bilmem de,takdir ederken de hakaret etmek gibi bir yetenek var bazı arkadaşlarda,o zaman hiçbir manası olmuyor..
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Şu başlığa yazmamayım diyorum ama kendimi tutamıyorum.Burda Hüseyin ile çıkarmadığım analiz tutmadığım not kalmamıştı.Dönüp dolaşılıp yine aynı şeyleri yazıyoruz.

Hüseyin'in bu oyun stili ile şampiyonluğa gidecek bir takımda yer bulamaz. Oynadığı mevki itibari ile hem oyun kurucu özelliği olması lazım hem de kesici özelliği olması lazım.Fakat bazı arkadaşlar ısrarla " onu da yapsa Trabzon'da ne işi var" diye çok alakasız bir cevap veriyorlar.Sanki dünyadaki tüm önliberolar şampiyonlar liginde oynayan takımlarda oynuyorlar.

Bugün bir Şimek bir Aurello, hangi dev takımda oynamış.Hangisi için Hüseyin bundan daha iyi diyebilirsiniz? Bunlar sadace gözümüzün önünde olanlar.Daha niceleri varki vasat takımlarda harikalar yaratıyorlar.

Ben ne Hüseyin'i bir maç kötü oynadı diye eleştiririm ne de bir maç iyi oldu diye överim.Sonuçta yeni bir futbolcu değil,yıllardır bu takımda ve yaptıklarıda ortada.

Bir önlibero düşünün ki 6 sezonda toplam oynadığı 209 maçta sadece 7 gol atsın.Bu istatistik Hüseyin'e aittir.Şimdi kimse kalkıpta "onun görevi gol atmak değil "demesin.Defansta oynayan bir çok kişi bile Hüseyin'in 6 sezonda attığını bir szonda atabiliyor.Bu altı sezonda değişen hoca sayılarınıda hesaba katarsak; tüm gelen hocaların "Hüseyin sakın şut çekme,Hüseyin sakın ileri gitme,Hüseyin sakın verkaç yapma" diyebileceğini sanmıyorum.

Bu istatistiği çıkarmamın sebebi Hüseyin'in takıma neler kattığıdır.Ofansif anlamda hiç birşey katmadığı gün gibi ortadadır.Ben ne bir sağdan atıp soldan geçmeyle ne de rakibin ayağından top almayla bu özelliğin gelişeceğine inanmıyorum. Şayet şampiyonluk diyorsak tek yönlü değil, çift yönlü oyuncu bulundurmalıyız.

Kısa ve öz olarak dün Selçuk İnan'ın yaptığını Hüseyin'in defalarca yapması gerekiyordu.
          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Harun tebrik ederim çok güzel analiz etmişsin ilk kez düzgün birşey okudum Hüseyin ile ilgili. Birebir katılıyorum sana.
            '' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''

Yorum

• Harun sana ev mev yok
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• corleone tarafından yazılan
                bizim buradaki mücadelemiz de bu işte, ben ve benim gibi hüseyini şu an için savunanlar, kötü oynadığında kötü demeyi başarıyoruz, hüseyin bu hafta kötüydü diyebiliyoruz ama sen ve senin gibiler adam ne kadar iyi oynasa geçmişiyle değerlendiriyorsunuz, kimin iyi niyetli kimin kötü niyetli olduğu bu kadar açık, fb maçında asist yapmış ok, ben de o maçı izledim ve hüseyine çok küfrettim, ama hüseyin o maç alışık olmadığı stoper mevkiinde oynadı, kötü de oynadı ama hangi futbolcunun böyle maçları yok ki, çok sevdiğimiz hasta olduğumuz fatih tekke'nin laubaliliği yüzünden kaybettiğimiz maçları hatırlayan var mı aramızda, veya gökdenizin bilerek top oynamadığı dönemleri iyi oynadığı maçlarda gelip yazıyor muyduk buraya, şimkovyak bir sene hiçbir şey yapmadan yattığı halde iyi olacak iyi olacak diyip, eleştirenler trabzonspor düşmanı ilan edilmedi mi bu forumda, o zaman hüseyinin günahı ne, tipsiz olması mı, karizmatik olmaması mı, hırçık bir havası duruşu olmaması mı, yoksa bize benzemesi mi, trabzonlu oluşu mu, onu görünce kendimizi hatırlıyor oluşumuz mu, kendimizden utanmamız mı? korkarım trabzonsporlu kendinden utanır duruma geldi, hüseyin her şeyiyle trabzonu yansıtan bir insan, trabzonspor olmasa balıkçı olurdum diyebilen bir insan, egosu sıfır olan bir insan, bir kere dönüp seyirciyle polemiğe girmemiş bir efendi ADAM, acaba hüseyin hiç düşünmüş müdür ulan biraz daha yakışıklı karizmatik olsam biraz daha çirkef olsam biraz daha kendimi ağırdan satsam bu taraftar beni daha çok sever miydi diye, kaç kere söyledim tekrar söylüyorum, hüseyin çimşir bizim genel taraftar profilimize çok fazla gelen bir futbolcudur, biz, biz demiyim bir takım trabzonspor taraftarı hüseyin kadar kaliteli bir insanı haketmiyor, onun gibi canını dişine takan efendi bir kaptanı haketmiyor, o yüzden gitsin bu takımdan, gitsin de kurtarsın yakasını, belki gittiği yerde bu kadar önyargılı, bu kadar kişilik özellikleriyle dalga geçen, bu kadar kendinden kendi insanından utanan, bu kadar değerlere saygısız emeğe saygısız bir kitleyle karşılaşmaz.

yok böyle bır yazı cok yerınde tespıtler ben Hüseyin i kımle tartışıyomuşum ::::::::
                [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak corleone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Ustte bazi arkadaslar kendileri calmis ve kendileri oynamis, okuduklarima inanamadim.Bu forumda huseyini savunan kesimin hicbir zaman bugun cok kotu oynadi dedigini okumadim,belki benim gozumden kacmistir.Zeytinyagi gibi uste cikarak biz kotu oynadiginda kotu oynadi diyebiliyoruz diyenleri hic anlamiyorum,iki yuzlu olmayin.Huseyini savunan kotu oynasada savunmustur,iyi oynadigi zaman da elestirenleri inceden ignelemistir.

Ama elestiren insanlarin yuzde doksani iyi oynadiginda iyi oynadi demistir,huseyinin futbolundan nefret eden ben dahil.Hatta huseyini belkide en cok elestiren Grean White'da dahil.Ama savunanlar her zaman kendisini savunmustur,kotu oynadigi zaman bile futbolunu gecip iyi insanligindan,efendigilinden dem vurmustur.Bunu gozardi etmeyin.

Ustte kendini en buyuk trabzonsporlu olarak goren guruhlar huseyin milleti utandirmaya devam et diye adete boburleniyor ama bu huseyin senelerdir sizin soylediklerinizi agziniza tikiyor gormuyorsunuz.Siz savundukca bu adam kotunun kotusu oldu,siz savundukca rakibe asistlerine devam etti.Yahu bu adam kac sezondur burda ve futboluna gram katmadi,ayrica son 2 sezon nasil dokuldugunu de herkesin kabul etmesi lazim.

Ustte fatih tekke,gokdeniz hatta ve hatta yattara ile kiyaslamalar yapilmis,neymis bu futbolcular kotu oynadiklarinda elestirilmiyormus,daha fazla tolerans taniniyormus.Eee ne bekliyordunuz ki?Bu 3 isim son 4-5 sezondur aldigimiz butun maclarda hemen hemen imzasi olan isimler.Birakinda kotu oynama haklarida olsun.

Biz kendi insanimizdan degil boylesine buyuk bir takimda huseyin gibi yeteneksizlerin,siradan futbolcularin klube demir atmasindan yakiniyoruz,karsi oldugumuz nokta da bu.Trabzon kimligini kullanarak takimi somurenlerden rahatsiziz,burda hersey acik.Zamaninda hasan icinde ayni seyler soylediniz ama simdi ibretlik durumunu hep beraber goruyoruz.

Dun Selcuk Inan'i izlediniz mi?Bana gore iyi degildi ama bugun niye herkes adindan bahsediyor.Bunu bir dusunun, kimse selcugun kasina gozune hayran degil.Asagi yukari huseyinle hemen hemen ayni mevkinin oyunculari ama aradaki farki gordunuz mu?Selcugun en kotu hali mac aldirir huseyinin en kotu hali mac kaybettirir.Hala iddia ediyorum huseyin genel olarak siradan vasat bir futbolcudur,son 2 sezonda cok iyi oynadigi 5 tane mac sayamazsiniz,yok cunku.

Huseyin'in hala daha oynamamasi gerektigini ve tolga ile birlikte takimin en zayif halkasi oldugunu dusunenlerdenim ama illa oynatilacaksa dunku oyununu genele yaysin ve tesaduf olmadigini gostersin,biz utanmaya devam ederiz,onemli degil.

Yorum

• Hüseyin iyi oynadı tebrik ettik, kötü oynadığı zamanlar, ki bu son iki senedir olduğu gibi sık sık olacaktır; ateşli savunucuları bakalım kötü oynadığını kabul edecekler mi?

Yorum

• Yahu ne zevk alıyorsunuz meseleyi Hüseyinciler -anti Hüseyinciler eksenine çekmekten. Hüseyin bu takımın kaptanı. Son maçta iyi oynadı. İyi oynamaya devam ederse forma giyer etmezse giymez. Bu güne kadar kimsenin hakkını elinden almış değil. Bundan sonrada almaz. Aksini düşünüyorsanız he hocaya ne yönetime destek verin. Hiç durmayın bu günden gitmeleri için kampanya başlatın. Ciddiyim...
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Hepimiz aslında içimizde -küçükde olsa-irili ufaklı- bir Serdar Bali yaşatıyoruz değilmi Erdal?
                          İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yahu ne zevk alıyorsunuz meseleyi Hüseyinciler -anti Hüseyinciler eksenine çekmekten. Hüseyin bu takımın kaptanı. Son maçta iyi oynadı. İyi oynamaya devam ederse forma giyer etmezse giymez. Bu güne kadar kimsenin hakkını elinden almış değil. Bundan sonrada almaz. Aksini düşünüyorsanız he hocaya ne yönetime destek verin. Hiç durmayın bu günden gitmeleri için kampanya başlatın. Ciddiyim...

Yorum

• trabzonsporun 5-6 senedir tüm maçlarını izledim.kendi sahasında geride olduğu maçlarda bile rakibe baskı kurduğunu hatırlamıyorum.orta saha ve hücumda onlarca oyuncu geldi geçti.hep bu oyuncular günah keçisi gösterilip ya yollandı yada yedek bırakıldı(gökdeniz fatih hariç,yattara dahil).ama sonuç aynıydı.rakibe baskı kuramıyorduk.5-6 senedir değişmeyen tek oyuncumuz hüseyin.bazı arkadaşlar hüseyinin yetersizliğinden bahsediyorlar.kurulamayan baskıyı tek oyuncuya bağlamak insafsızlık olur kabul ama hüseyinin hiç mi suçu yok.bu arkadaşların haklı olduğu noktalar olabilirmi acaba

Yorum

• herşey biter hüseyin tartışması bitmez!!

Yorum

• ah ah hüseyin sen ne adamsın yaa.bayhan popstar olurmu,tülinle caner evlenirmi,ali şan kıromu tartısmalarına yeni birisi eklendi.hüseyinden futbolcu olurmu?
                                √ OKAN™ 1987

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim