Emin misiniz ? Şahsiyetine laf söylemediğinize ? söylemediğinizi varsayalım şahsiyeti ile söylenen hakaret edilen mesajı mesajı alıntılamanın forum kurallarına da aykırı olduğunu biliyorsunuzdur. Bırakın o mesajı destekler minvalde yazı yazılmasını.. O kadar uzun boylu değil bu işler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Çimşir
Daraltma
X
-
Yazdıklarımız neden silindi......
Şöylemi yazalım.....
Hüseyin dünyanın en kaliteli oyuncusudur. 2 trilyon yetmez 42 trilyon verilmesi lazım. bu takım onsuz olmaz.......
Burası birilerinin hakaret olmadan fikirlerini serbestçe beyan edebilecekleri bir yerdi bildiğim kadarıyla. Ve son mesajlarımda hakaretin h si bile yoktu. sırf birilerinin hoşuna gitmiyor diye silindi. nasıl yazacaz ne şekilde yazacaz söyleyinde ona göre yazalım. Boşuna yazmayalım silinmesin mesajlarımız.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Adam bizim gönlümüzün gözümüzün ışığı Trabzonspor'umuzun formasını giyen adama onursuz şerefsiz haysiyetsiz diyecek. Bende ona birşey demiyeceğim öyle mi ?İlk olarak unique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir şey daha söylemek istiyorum; mesajları silen arkadaşın kullandığı 'şerefsiz, herkes haddini bilsin' gibi ifadeler böylesine güzel bir foruma yakışmıyor.
siz nerde gördünüz o bolluğu ? hey maşallah hey maşallah..Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Son iki günkü mesajlar silinmiş yalnızca, bu mesajlarda da en ufak kişiliğe yönelik bir itham söz konusu değildi. Hatta "blackseastorm" adlı arkadaşın Hüseyin ile ilgili maç değerlendirmesi vardı, maçı izleyemeyenler için ışık tutucuydu. O bile silinmiş, neden acaba?İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmin misiniz ? Şahsiyetine laf söylemediğinize ? söylemediğinizi varsayalım şahsiyeti ile söylenen hakaret edilen mesajı mesajı alıntılamanın forum kurallarına da aykırı olduğunu biliyorsunuzdur. Bırakın o mesajı destekler minvalde yazı yazılmasını.. O kadar uzun boylu değil bu işler.
Yorum
-
Bu durumda eleştirdiklerinizden farklı davranmamış oluyorsunuz. Yani karşılıklı hakaret... Sanırım site yöneticisisiniz. Bence daha profesyonel davranmanız yerinde olur.İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayın Akbaşoğlu, yanlış'ın derecesi ile alakalı bir durum. Bu derece de bir yanlışa doğrularla mukabele edilemiyor malesef...
Hakaret niteliğindeki yazıları silersiniz. Olmadı yazanları engellersiniz.
Yorum
-
Sevgili Faik, Cüneyt arkadaşla bir tanışıklığımız yok fakat senin gibi bizleri tanıyan, bilen bir arkadaşımız niçin böyle saptamalarda bulunur anlamam. Burada hiçbir yöneticinin kendi fikrini üyelere dayatma gibi bir düşüncesinin olmayacağını bilmen gerekir. Yazılan mesajlar yanlış bilgi içermesinden dolayı silinmiş, ne var ki bu kadar sorun yapacak?Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
Yorum
-
Silinen son iki günkü mesajlarda kesinlikle o tarz ifadeler yoktu.İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam bizim gönlümüzün gözümüzün ışığı Trabzonspor'umuzun formasını giyen adama onursuz şerefsiz haysiyetsiz diyecek. Bende ona birşey demiyeceğim öyle mi ?
siz nerde gördünüz o bolluğu ? hey maşallah hey maşallah..
Yorum
-
Saçmalamayı keserseniz tek tek cevap vereceğim hepsine.
Başlığın da bir konjoktürü var. Bir konuya temas edilir onun üzerinden yorumlar yazarsınız. Bin defa yazdığın şeyleri tekrar tekrar yazmak artık bu satırları okuyana hakaretten başka bir şey değildir.
Silinme işi aşıray kaçmış mıdır ? evet kaçmıştır. Ama kimse kusura bakmasın bazen kurunun yanında yaş da yanabiliyor. Herşeyde olduğu gibi...Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İnan arkadaşım silinen yazıların hepsini biliyorum, en ufak hakaret yok. Sadece Hüseyin'in futbolunun eleştirisi var. Hüseyin de son iki sezondur kötü top oynuyor, eleştirmek hakkımız değil mi?İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili Faik, Cüneyt arkadaşla bir tanışıklığımız yok fakat senin gibi bizleri tanıyan, bilen bir arkadaşımız niçin böyle saptamalarda bulunur anlamam. Burada hiçbir yöneticinin kendi fikrini üyelere dayatma gibi bir düşüncesinin olmayacağını bilmen gerekir. Yazılan mesajlar yanlış bilgi içermesinden dolayı silinmiş, ne var ki bu kadar sorun yapacak?
Yorum
-
Yazılarım tamamen şahsi fikirlerimdi. Hiç bir hakaret içermiyordu. içinde Şerefsiz yazan bir mesaj dikkat çekmedide benim mesajım neden silindi.İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili Faik, Cüneyt arkadaşla bir tanışıklığımız yok fakat senin gibi bizleri tanıyan, bilen bir arkadaşımız niçin böyle saptamalarda bulunur anlamam. Burada hiçbir yöneticinin kendi fikrini üyelere dayatma gibi bir düşüncesinin olmayacağını bilmen gerekir. Yazılan mesajlar yanlış bilgi içermesinden dolayı silinmiş, ne var ki bu kadar sorun yapacak?
hakaret olsa argo olsa gam yemiyeceğim. Bize doğru şeyleri bilmeyen 6 yaşında çocuk muamelesi yapılmasın lütfen.... ne yazacağımızı biliriz ceza gerektiren bir şey yazdığımızda cezamızada katlanmayı biliiriz ama bu şekilde hakareti kabul edemem. kusura bakmayın....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Sevgili Külünkoğlu, sinirlisin şu anda galiba. Saçmalamıyoruz, tartışıyoruz medeni bir şekilde.İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaçmalamayı keserseniz tek tek cevap vereceğim hepsine.
Başlığın da bir konjoktürü var. Bir konuya temas edilir onun üzerinden yorumlar yazarsınız. Bin defa yazdığın şeyleri tekrar tekrar yazmak artık bu satırları okuyana hakaretten başka bir şey değildir.
Silinme işi aşıray kaçmış mıdır ? evet kaçmıştır. Ama kimse kusura bakmasın bazen kurunun yanında yaş da yanabiliyor. Herşeyde olduğu gibi...
Yorum
-
Akbaşoğlu Anlaşılan Bir sorun daha var. Kime söylendiğini anlamamak gibi..
unigue sana o hakaretlerde bulunduğunu kim söyledi ? o şekilde hakaret etseydin forumda şu anda yazıyor olabilir miydin ? Ben hakaret dolu mesajları alıntılamak bile forum kurallarının dışındadır. diyorum.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkbaşoğlu Anlaşılan Bir sorun daha var. Kime söylendiğini anlamamak gibi..
unigue sana o hakaretlerde bulunduğunu kim söyledi ? o şekilde hakaret etseydin forumda şu anda yazıyor olabilir miydin ? Ben hakaret dolu mesajları alıntılamak bile forum kurallarının dışındadır. diyorum.
1- Lafın kime söylenip söylenmediği önemli değil, hala aynı tarzı devam ettiriyorsunuz. Benim anlatmak istediğim, bu güzel forumda medeni bir şekilde hakaret olmadan tartışmak; ama maalesef zaman zaman çizgiyi aşıyorsunuz.
2-Özellikle son iki günkü mesajlar silinmiş, bunların hiçbirinde kişiliğe yönelik en ufak bir dokundurma göremedim. Bu mesajlardan alıntı yapmış olsak bile zaten hakaret yoktu ki?
3- Maça gidemeyenler, Hüseyin'in maçtaki performansını mutlaka merak ediyordur. Bunu da tabii ki Hüseyin başlığında bulabiliriz. Ama yıllardır bu sitede kaliteli yorumlarıyla bize ışık tutan blackseastorm arkadaşımızın maçı izledikten sonra Hüseyin'in maç performansını yorumlayan yazısını neden sildiniz? En ufak hakaret içermediği halde. Bu yazıyı tekrar yerine koymanızı rica ediyorum, en azından bu yazı üzerine tartışalım yazıda hakaret var mı yok mu diye.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum