ins. bu maçta bütün attigi paslari eziklere wwermez
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Çimşir
Daraltma
X
-
Hüseyin ...orta saha deil...bu adam hep orada oynuyor ve oynatiliyor ama..orta saha oyuncusu gigi de ikde bir rakip kaleye dogru hücum ediyor..var sayin deil...kim peki orta sahamiz?simek?...o yokken kim idi...????
Avrup da futbol oynayabilecegine de katilmiyorum..HAngi takimda kimin yerine oynayabilir ki? Orta saha deil ama dedigniz gib ön libero ya da iyi bir sag bek oyuncusu olur...ORTA SAHA diil ama..
saygilar....................Celliac ..................
Yorum
-
İlk olarak bordoomavii tarafından gönderildiAvrupada yaninda hüseyinde olmayan özellikleri kapatabilcek oyuncular çok var.mesela r.madrid de oynayabilecegine inaniyorum.(biraz zor ama)hüseyin toplari kesip yaninda bi adama verip oyunu güzel kurabilirler.ama bizde simek ten baska oyun kurabilecek bi adam yok.
Yanlis anlamadim dimi Hüseyin ve Real Madrid?
Yapma be arkadasim top kesiyo top kesiyo diyip duruyorsunuzda baska ne yapiyo onuda söyleyin.
Yeni futbola basliyorsun gidiyorsun bi kulübe adam soruyor;
Hangi mevkide oynarsin?
--Ben top keserim abi.
Adam:Bende seni kovarim der yaff.
Yorum
-
Huseyin bugunku macin ikinci yarisinda oynadigi futbolla alkisi haketmistir. Ozellikle macin son bolumunde sahanin en iyisiydi.Bu performansinda istikrarli olsa mevkisinin en iyisi olacak. Lakin gel gor ki bazen taninmayacak derecede kotu oynayip hakli olarak tepki topluyor."Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
Mark Twain
Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!
Yorum
-
İlk olarak bordoomavii tarafından gönderildi
top kesici bir adam olmassa o takimin hali ne olur acaba.bana göre en önemli mevkii hüseyinin mevkiisi.hem atak baslatiyor hemde rakip atagi kesiyor.tamam oyunu kuramiyor pas hatasi yapiyor ama yaninda güzel bir oyun kurucu olsa bu eksikligide hissedilmez.
ILK SANA BI DEMEM VAR KARDESIM..SENIN DEMENE HÜSEYINI BIR ORTA SAHA OYUNCUSU YAPMAK IÇIN BI ADAMA DAHGA IHTIYAÇ VAR.. BÖYLE BIR SAÇMALIK ÖMRÜMDE DUYMADIM..YOK HÜSEYIN TOPU KAPACAK YANINDAKINE VERECEK ODA OYUNU KURACAK.. ÇOK KOMIK YA.. FUTBOL 11 KISI OYNANIYOR HER HATIRLATAYIM..TS yaz 6761 e gönder..
Yorum
-
İlk olarak The Londoner tarafından gönderildiHuseyin bugunku macin ikinci yarisinda oynadigi futbolla alkisi haketmistir. Ozellikle macin son bolumunde sahanin en iyisiydi.Bu performansinda istikrarli olsa mevkisinin en iyisi olacak. Lakin gel gor ki bazen taninmayacak derecede kotu oynayip hakli olarak tepki topluyor.
SANADA BI ÇIFT LAFIM VAR KARDESIM.. HÜSEYIN FENER MAÇIND SAHANIN EN IYISI OLABILIR AMA NIYE ÇÜNKÜ FENER SALDIRDI VE BIZ KESTIVE TABI HÜSEYIN ÖN PLANA ÇIKTI..TS yaz 6761 e gönder..
Yorum
-
İlk olarak cakirahmed tarafından gönderildiinsallah sezon sonu alir seni herhangi bi takim ingiltereden izleniyormussun[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
Istikrarli olsa ve biraz da profesyonel olsaydi coktan gelirdi zaten.[img]smileys/smiley2.gif[/img]Ne zannediyorsun, Ingiltere`deki tum orta saha oyunculari cok iyi top dagitan teknik kapasiteleri yuksek adamlardan mi olusuyor? En buyuk ozellikleri altyapilarinin/fundamentallerinin iyi olusu ve futbolu basit oynamalari. Huseyin de bunu yaptigi olcude basarili olur.Bazi milli maclarda bunu yapabilmis ve cok da basarili olmustur.
Yukarida bir arkadas, Fener macinda cok iyi top kestigi icin iyi gozuktugunu soyluyor. Bense meseleye sadece top kesme acisindan bakmiyorum.Onemli olan komple performanstir. Huseyin macin ikinci yarisinda hem cok top kesmis, hembu toplari olumlu kullanmsi hem de ileriye cikislarinda etkili olmustur. Bu anlamda ben kendisini basarili buldum (ama soylediklerim bu mactaki performansiyla ilgilidir)."Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
Mark Twain
Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!
Yorum
-
Hasan ve Ademden daha iyiydi.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" UNABLE="on" width="100%">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">hüseyin gerekli birisi.tamam kabul top kullanamiyor,bunu da bizim görmemiz gerekmiyor görecek olan teknik heyet yönetim alsin yanina top kullanabilen birisini hemen ataga çikalim.adam çok iyi top kesiyor,o kesilmeyen toplar direk savunmayi tehlikeye sokacak toplardir.ve bu adam milli takimda da ilk 11 de sahaya çiktigina göre bir faydasi var takima degil mi?</TD></TR>
<TR UNABLE="on" hb_tag="1">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>"Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
İlk olarak The Londoner tarafından gönderildi
Yukarida bir arkadas, Fener macinda cok iyi top kestigi icin iyi gozuktugunu soyluyor. Bense meseleye sadece top kesme acisindan bakmiyorum.Onemli olan komple performanstir. Huseyin macin ikinci yarisinda hem cok top kesmis, hembu toplari olumlu kullanmsi hem de ileriye cikislarinda etkili olmustur. Bu anlamda ben kendisini basarili buldum (ama soylediklerim bu mactaki performansiyla ilgilidir).
ZATEN PROBLEM ORDA ISTE KOMPLE OLMAK BENDE ONU DIYORUM.. BEN BU MAÇTE HÜSEYINDE BI KOMPLELIK GÖREMEDIM..TS yaz 6761 e gönder..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum