Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok fazla hata var.

Sadece transferde de değil.

Yönetilişte, söylemlerde, eylemlerde, temsiliyette...

İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tribun Dergi‏Onaylanmış hesap @Tribun dergi <small class="time" style="font-size: 14px; color: rgb(101, 119, 134);"> 24 dk.24 dakika önce</small>

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın Ntvspor'da katılacağı %100 Futbol programının iptal edildiği açıklandı.

Dünkü rezillikten sonra şaşırmadım..
    Sanıyorum başkan artık lafla değil icraatla anılmak istiyor. Konuş konuş nereye kadar. Taraftar icraat görmek istiyor. Transferler oluncaya kadar sessiz kalmak istemiştir.
    En son My tarafından düzenlendi; 27.08.2017, 13:57.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Muharrem Usta: “Muharrem Usta: “Trabzonspor TV'yi göreve gelirsek hemen açacağız.” (29 Kasım 2015)
      Muharrem Usta: “Eğer seçilirsek Lucescu ile geleceğe yönelik uzun vadeli bir planımız var.” (3 Aralık 2015)
      Muharrem Usta: “Fatih gibiler bizim için değerlidir. Biz kazanırsak Fatih Tekke kardeşim bu yapının içinde olacak.” (4 Aralık 2015)
      Muharrem Usta: “Büyük firmalarla görüştük. Stad isim hakkını çok bir fiyata verebileceğimizin müjdesini veriyorum.” (4 Aralık 2015)
      Muharrem Usta: “İspanyol devi Barcelona ile sezon açılışı için görüşmelere devam ediyoruz.” (6 Ocak 2016)
      Muharrem Usta: "Önümüzdeki hafta altyapıyı ve 1461 Trabzon'u aynı çatı altında toplayacak operasyonu başlatıyoruz." (1 Şubat 2016)
      Muharrem Usta: "Hazırlık maçını Hoffenheim ile değil; Olimpiyat Stadı'nda 70 bin taraftar önünde Juventus ile oynamalıyız" (13 Mayıs 2016)
      Muharrem Usta: “Menajer önerileriyle oyuncu almıyoruz. Sadece izlediğimiz oyuncuları transfer edeceğiz.” (28 Haziran 2016)

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• " Guilliano sağlık kontrolünü nerde oldu?" ( tek soru)
        ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Atladığınız bir nokta var. Bu adam Trabzonspor yöneticisi.
          Yavşak bir menajer Twitter üzerinden benim yöneticime laf sokamaz.

Trabzonspor'a size göre yakışmıyor olabilir. Bana göre camiada her zaman aktif olmalı.

Özkan Doğan menajer. Bugün bize topçu getirir yarın başkasına. Ama Nevzat Aydın bizim. Ne kadar kötü olursa olsun Bizim abi bizim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          Ben çok önceki yazılarını kastetmiştim. Bu yazısı yerinde olmuş.

Yorum

• İyi ki program iptal olmuş.Gülen bir yüzle beraber sabır masalları sinirlerimi bozardı.
            Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
            Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• usta'ya güvenim tükendi artık bi çok şeyi görmezden geldim ama artık sığmıyor kabına. ilk önce menejer özkan doğan'la bu saatten sonra çalışmaya devam ederse usta'nın istifasını isterim cani gönülden. doğru yapmaya çalıştığı bir çok şeyi terk etti usta ona inandık, görmezden geldik bazı şeyleri ama o da vazgeçti doğrularından

İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nevzat Aydın dediginiz internette ağzının ayari olmayan, ortalikta sortla dolasan ve tasarim harikasi(!) formalari bize iteleyen şahıs mı? Trabzonsporuma yakışmıyor.
              şortla dolaşmasından sanane ? ne gibi bir değersizleştirme yapıyor bu şortla dolaşması ? formalar son zamanların en iyi forması. bi adamı sevmezsin ama sevmediğini belli etmek için bu kadar saçma cümleler kurmaya hiç gerek yok.

bizim sorunumuz bu işte bi tane soytarı menejer yönetimden birine laf atıyor ama ses edilmiyor hatta ooo iyi demiş diyecekler nerdeyse. ayıp
              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• At bi tweet al şu gazı haydi!
                Her zaman yaptığın şey.
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Beşiktaşın çocuğu muharrem usta

Yorum

• Başkanı en çok destekleyen insanlardan birisi olarak büyük hayal kırıklığı yaşıyorum

Maalesef kendi sonunu hızlı bir şekilde hazırlıyor

Bu işin kulüp dışındayken tweet atmakla, akıl vermekle olmadığını öğrenmiştir

Yorum

• Sayın başkan!!! Lütfen şu aklı fikri kaçamakta ve tatilde olan, kanaatime göre Trabzonsporu asla benimsememiş ve önemsemeyen Ersun Yanal'ı görevden al!!! Yoksa koca bir sezon heba olup gidecek. Ya hedefsiz bir takım olacağız ya da ligden düşmemek için oynayan sıradan bir ekip haline geleceğiz. Lütfen bir an evvel tedbir al. Berbat bir futbol oynayarak Göztepe gibi bir takıma üç golle mağlup olmuş bir teknik adamı artık bu takımın başında tutma. Göztepe mağlubiyetinden sonra kalkıp takıma üç gün izin vermek ne demek!!! Trabzonspor camiası ile dalga geçmektir bu. Taraftar patlamadan gereğini yapın.

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

Murat

Yorum

Murat

Yorum

• @My Hocam,

Duyumcuların genelde temennilerini gerçekmiş gibi yazdığını artık tecrübe etmiş olman lazım. Bizim transfer başlığı burda duruyor.

Konuya dönecek olursak, bu koltukta bir acaiplik var sanırım. Yani yapacağım deyip yapması kolay olan şeyleri neden yapmazlar aklım almıyor.
                                Transferler ve alt yapı konusunda kocaman bir eksi var. Ki düzeltmesi en kolay konulardı. Yazık oluyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X