Başkan ateşle oynuyor, bakalım nereye kadar dayanabilecek?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
Trabzonsporumuz'un Başkanı Muharrem Usta!
(M)illeti keriz yerine koydun
(İ)nandı herkes mal gibi
(T)ransfer transfer dedin durdun
(O)lmadı hiç bir şey adam gibi
(M)aziden dem vurup durma
(A)vanak yok karşında
(N)e dersen de boş artık bundan sonra
(İ)stemezük senin gibi bir usta
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son Someone tarafından düzenlendi; 18.07.2017, 19:58.
Yorum
-
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
başkanın ilk günden beri destekçilerinden biriyim ama artık ne yazık ki vadetmekten başka bişey yapmadığını gördüm.bu sadece transfer olayında değil.her başı sıkıştığında bi tv programına çıkıyo ben dahil taraftarlarımızı uyutuyo sonra kaldığı yerden devam bu şekilde çok dayanamaz.inşallah yanıltır .ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli
Yorum
-
Başkan kusura bakmasın ama o mevkiyi talep ederken ne bekliyordu da şimdi ne oldu?
Bu görevi takımı şampiyonluğa götürme vaadiyle aldıysan ona göre icraatlar yapacaksın, seni kulübün başına yeni hastaneler ve üniversiteler kurup reklamını yap diye getirmedi bu camia.
Hem yetkini paylaşma yönetimdeki kaliteli isimlerle rakip olurlar endişesiyle hem de tek kaldım yetişemiyorum imajını çizme yemezler.
Mevkinin gerektirdiği icraatları yap artık Usta. O koltukta değilken ne güzel sallıyorsunuz görevdekilere ekip olarak fakat yetkiyi siz alınca da bi fark yaratamıyorsunuz.
Bu sezonda takım ligde ve kupada sürünürse son yıllardaki gibi, hiçbir bahane kabul değil!Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha imar sorunuyla ilgili birsey yapilmadi ..imar cozulecek de proje gelistirilcek de yapilacak uygulanacak da bir de gelir elde etcez..
Yorum
-
Yorumlara bakıyorum da. Medel, Junuzovic, Kucka üçlüsü kesin geliyor diye söylentiler çıktığında herkes Usta'yı övüyordu. Şimdi herkes gömüyor, bel altı vuruyor. Trabzonsporludan çok Transfersporlu var aramızda. Onlara göre yeter ki oyuncu gelsin, vereceği katkı önemli değil. KAP KAP KAP KAP KAP
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum