Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• alt yapıda bir seneyi heba ettiler . geçtiğimiz sene önemli başarılar kazanan takımlar bu sezon hiç bir başarı yakalayamadılar. önemli vaadlerinden birisi de alt yapıdaki hamleler olacaktı .
    ama getirdiği adamları yolladılar. şimdi her şey sil baştan .
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Başkan arkandayız ama bu kadroyla 50. yılda şampiyon olacağımıza inanmıyorsundur umarım.
      Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, transfer ve gündeme ilişkin A Spor'a değerlendirmelerde bulundu. Çebi: "Yusuf Yazıcı gündeme gelmedi. Sabah veriyorlarsa hiçbir ücret almadan o zaman da evet."

Usta başkan mavi boncuklar dağıttığın sevgi pıtırcıklığı yaptığın vizyonun ufkun bjk ilk fırsatta ağzı yerine kı.ıyla konuşmuş. Başkan yok öyle bir dünya! Sanıyorsun ki herkese mavi boncuk dağıtırsam herkesle aram iyi olur. Bunların alayı...!
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Bazıları Trabzonspor ile araları çok iyi diye prim yaparken, Trabzonspor'dan parça koparmaktan sükse yaparken, istedikleri olmayınca havalarını kaybettikleri için çirkinleşiyorlar
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzonspor'un birçok sorunu var..Altyapısından,ekonomisine,kazanılmış hakkını alamamaktan,teknik kadro ve oyuncu grubunda,taraftar psikolojisi,medya-kamuoyu baskısı ve kalitesizliği vs...Bu sorunların üstesinden gelebilmek için çok güçlü,planlı,dirayetli bir yönetim gerekiyor..Şuan yönetim birşeyler yapmaya çalışıyor ama bazı hamleleri anlamakta zorluk çekiyoruz..(Altyapı'da ki değişiklik olayı örneğin) Umarım sorunlar kartopundan çığ haline dönüşmeden çözülür önümüzü görebiliriz..

Yorum

• Tek çözüm saha başkan. Sahada biraz diri biraz canlı kal, heyecanı daim tut, sırtın kesinlikle yere gelmez.

Kimse borç harç, verilmiş sözlere filan bakmaz. Hatta bu sefer borç için destekçin olurlar, borçlar olmazsa bu takım iyi olmaz derler. Sen önce bi milleti sustur, sonra asıl işine bakarsın.
              Oscar CARDOZO
              İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
              Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tek çözüm saha başkan. Sahada biraz diri biraz canlı kal, heyecanı daim tut, sırtın kesinlikle yere gelmez.

Kimse borç harç, verilmiş sözlere filan bakmaz. Hatta bu sefer borç için destekçin olurlar, borçlar olmazsa bu takım iyi olmaz derler. Sen önce bi milleti sustur, sonra asıl işine bakarsın.
                haklısın üstad....saha sonuçlarının camiaya çarpan etkisi var(iktisat dilinde)..umarız saha içinde de heyecan veren,daha iyi işler yapan bir ekip oluruz..

Yorum

• Muharrem Usta'yı geçen sene sahibi olduğu İSÜ'nün reklamını Trabzonspor üzerinden yaparken eleştirmiştim bu sene olayı daha ileri noktaya taşıyıp futbolcuları İSÜ reklamında oynatmış. Muharrem Usta'nın Trabzonspor başkanı olması kendi hastahanesinin ve üniversitesinin reklamını yapma hakkını vermiyor. Kulübe sponsor yap İSÜ yü sonra reklamını yap lafım yok. Fakat bu yaptığı şeyi doğru bulmuyorum.
                  "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• Kartal Projesi ne aşamada acaba?
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Altyapının başına 1 sene önce getirdikleri adamları neden gönderiyorlar?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Altyapının başına 1 sene önce getirdikleri adamları neden gönderiyorlar?
                        Bu da bir şey mi?

Altyapının başına getirdiği adamı göreve başlayacağı gün gönderen yönetim biliyorum ben.

Yorum

• eleştirmek için demiyorum ama kartal projesi bir yalandır. her seçim öncesi aday olanlar böyle yalana imza atıyor
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak pokerface61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Muharrem Usta'yı geçen sene sahibi olduğu İSÜ'nün reklamını Trabzonspor üzerinden yaparken eleştirmiştim bu sene olayı daha ileri noktaya taşıyıp futbolcuları İSÜ reklamında oynatmış. Muharrem Usta'nın Trabzonspor başkanı olması kendi hastahanesinin ve üniversitesinin reklamını yapma hakkını vermiyor. Kulübe sponsor yap İSÜ yü sonra reklamını yap lafım yok. Fakat bu yaptığı şeyi doğru bulmuyorum.
                            yusuf yazıcıyı reklamında kullanmış,ne alaka demiştim ama başka milli futbolcuları da kullanmış .
                            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Trabzonspor ne cekiyorsa Trabzonlulardan cekiyor. bu ara bugün 40. gün oldu FIFA konusunda

Yorum

• 50.yıl 50.yıl naraları atıyoruz ortada anlaşılmıs bir tane adam yok. İyisini kötüsünü geç daha transferin T'si yok. Adamın tek yaptıgı güzel laf yapan agzıyla milleti uyutmak. Mehmet Ekici konusunda astı kesti TRT 'de bundan 6 ay önce Trabzonspor taraftarı rahat olsun dedi ben ticaret adamıyım 1 kuruş zarar etmeyecegiz dedi ve aynen şu cümleleri kurdu ;

" Mehmet Ekici 1 Ocak'tan itibaren transfer görüşmesi yapabilir. 1 Ocak'tan öncede yaptı bu görüşmeyi. Bunuda burada hatırlatmak isterim. Normalde bu görüşmeyi yapamaz ama oldu bunlar. Çok net konuşuyorum, benim gibi bir kulüp başkanı Trabzonspor gibi bir camia, beklerim 6 ay sonra gereğini yaparım dediğinde transfer dönemi başlamadan önce yapılanlarıda koyarım masaya. Onuda ufak bir söylemiş olayım."

O gün hepimizin gazını alıp ekici ve şikecileri alenen tehdit ettiğinde bir bildiği var deyip susmuştum. Megerse bu da geldiği günden beri söylediği milyon yalandan sadece biriymiş. Ekici bey elini kolunu sallayarak gitti mi ? gitti. Hala o koltukta nasıl oturuyorsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X