Taraftarla kavga eden hiçbir yönetim/teknik heyet/futbolcu başarılı olamamıştır. Kısa vadede veya uzun vadede hep kaybetmistir. Umarım bu inatlaşma işinden bir an önce vazgeçilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
Resmen ayak yapıyorsunuz.Adam alamayacaksanız bunu kombineye bağlamayın.Koskoca resmi hesaptan "ama siz de kombine alın ya" gibi bir tweet atılabilir mi?
Madem ekonomi kötüydü niye Şampiyonluk sözü verdiniz.Bu sözün altında kalacağım diye suçu taraftara atmayın.Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
2 yıla yakın bir süredir kulübün başında Başkan.
sürekli ekonomi,ffp,UEFA vs diyerek istediklerimi yapamıyorum modunda.
Koca 2 yıllık süreçte sponsor olarak Ne kadar para girdisi olmasını sağladı.
Bir tek qnb var.Başka kıyafet ve sürat kargo sponsorluğu var ama gelir var mı bilinmiyor.
Sen yönetim olarak üzerine düşeni yaptın mı?ekonomik gelir sağlarsın baktın yine düzelmiyor dersin ki öyle böyle kulübü batırmamışlar. Ne kadar sponsor geliri sağladık ise de ekonomi düzelmedi.
Ama yönetim ne yapıyor. Hiç bir gelir Yok ne denilse hemen öyle böyle yememişler ekonomiyi düzeltemiyoruz.
Yönetmek böyle olmaz. Çözüm üretmeyeceksen ne işin var senin orada.
Çok mu dara düştün. Böyle tweetlerle ağlanacağına aç arkadaş bir hesapda biz bakalım çaresine.
Sen de İstinye üniversitesi reklamlarında takıl.
Senin için en yakınlarımla küsme derecesinde kavga ettim ama şimdi o kadar pişmanım ki.
Şu son 1 haftada yaptıkların size olan inancımı bitme aşamasına getirdi.
Sonumuz hayrola inşallah.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Taraftara yönelik eleştiriler artık kabak tadı vermeye başladı. Yıllardır kombine satışı başarı-transfer indeksli devam ediyor ve ikisi de yok, Dolayısıyla kombinede yok neyin demagojisi bu? 3 Büyüklerde'de forma kombine işleri böyle Bak Galatasaray'a en açık örnek.
Başkanımız tarafından devamlı Beşiktaş örnek gösterilip taraftarımızın çarşı gibi olması bekleniyor ancak yönetim'de Beşiktaş'dan ziyade Galatasaray gibi devam ediyor.? E o zaman öyle saça böyle tarak demezler mi. Önce kendine bak ben, biz, yani yönetim ekibi olarak başarılımıyız beklentilere ne kadar cevap vermişiz buna bakın bir önce Şayet çok merak ediyorum kendilerini başarılı mı zannediyorlar acaba şimdiye kadar iyi idare ettiklerini ve artık sıranın taraftarda olduğunu mu sanıyorlar?Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYorumlara bakıyorum da. Medel, Junuzovic, Kucka üçlüsü kesin geliyor diye söylentiler çıktığında herkes Usta'yı övüyordu. Şimdi herkes gömüyor, bel altı vuruyor. Trabzonsporludan çok Transfersporlu var aramızda. Onlara göre yeter ki oyuncu gelsin, vereceği katkı önemli değil. KAP KAP KAP KAP KAP
Hem ekonomimiz kötü denecek hem de Medeller, Kuckalar, Buraklar dillendirilecek. Sonrasında yine ekonomi kötü haydi taraftar denecek. Yapmayın... Portföyü geniş denilen Ersun Hocamız, scout ekibimiz Burak ve Medelleri alarak mı ekonomiyi düzeltecek?
Ha, "bu bir risktir, bir sene yatırım yapalım, karşılığını şampiyon olarak alırız" deniyorsa eyvallah.
Eğir oturup doğru konuşalım, bu kadar insan Muharrem Bey'e güvendi, yanındakilere değil. Ama önce yanındakiler o güveni bitirmek için uğraştı. Şimdi de başkan büyük hata yaptı. Umarım farkına varıp bu insanları yeniden motive eder.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
yanlış başlık...En son alone_6161 tarafından düzenlendi; 20.07.2017, 13:41.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYorumlara bakıyorum da. Medel, Junuzovic, Kucka üçlüsü kesin geliyor diye söylentiler çıktığında herkes Usta'yı övüyordu. Şimdi herkes gömüyor, bel altı vuruyor. Trabzonsporludan çok Transfersporlu var aramızda. Onlara göre yeter ki oyuncu gelsin, vereceği katkı önemli değil. KAP KAP KAP KAP KAP
Şimdi herkes gömer tabiki çünkü artık topu taraftara atıyor siz forma kombineleri alın ben transfer yapayım böyle birşey yok kabul edilebilir değil.
5 gün önce bırakılan,medelle ilgileniyoruz açıklaması yapacağına maddi açıdan skntıliyız transfer yapamıyoruz diyeceksin senin başkanlığını yaptığın takım sen varsın diye büyük değil taraftarlarıyla büyük zaten maddi durumu iyi olan her Trabzonspor taraftarı formasını alıyor zaten alacaktirda dolayısıyla topu taraftara atmamalı başkan topun ağzına kendisi koyulacak yoksa bu gidisle..
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız söylenti değildi Cihan, başkan bizzat açıkladı. Beklenti doğurup yerine getirmezsen, bir de üstüne tabir-i caizse trip atarsan insanlar da tepki gösterir.
Hem ekonomimiz kötü denecek hem de Medeller, Kuckalar, Buraklar dillendirilecek. Sonrasında yine ekonomi kötü haydi taraftar denecek. Yapmayın... Portföyü geniş denilen Ersun Hocamız, scout ekibimiz Burak ve Medelleri alarak mı ekonomiyi düzeltecek?
Ha, "bu bir risktir, bir sene yatırım yapalım, karşılığını şampiyon olarak alırız" deniyorsa eyvallah.
Eğir oturup doğru konuşalım, bu kadar insan Muharrem Bey'e güvendi, yanındakilere değil. Ama önce yanındakiler o güveni bitirmek için uğraştı. Şimdi de başkan büyük hata yaptı. Umarım farkına varıp bu insanları yeniden motive eder.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum