İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
"Şu an itibariyle TS yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyorum. Tüm camiadan özür diliyorum. Hakkınızı helal edin dostlarım...""Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım sadece görevlerinden değil yönetim kurulundan da istifa etmiştir.
Kendisiyle ilgili pek bi bilgim yok iyimi oldu kötümü
18922224_703595913175074_6188176131860833500_n.jpg
Yorum
-
İlk istifa oldu bu,daha önce istifa eden yönetici olmadı ki,bu tür ayrılıkların sebebini bilmeden yorum yapmak doğru değil,belki ailevi veya sağlık nedeniyle istifa etti.
Altında bir şeyler aramak ve direk olarak başkana sallamak için fırsat kollayan kişilerin amacı ne ki,söyleseler de bilsek.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk istifa oldu bu,daha önce istifa eden yönetici olmadı ki,bu tür ayrılıkların sebebini bilmeden yorum yapmak doğru değil,belki ailevi veya sağlık nedeniyle istifa etti.
Altında bir şeyler aramak ve direk olarak başkana sallamak için fırsat kollayan kişilerin amacı ne ki,söyleseler de bilsek.
Yorum
-
Yazık arkadaş şu takımın değerleri her gittiği takımda şampiyonluklar yaşadı.
Fatih Tekke'den tutun Gökdeniz'e
Hüseyin Çimşir'den tutun Tolga Zengin'e
Selçuk Burak Umut Egemen vs vs son olarak Şenol Güneş
herkesin derdi Trabzonspor olsa bu değerlere sahip çıkılırnice şampiyonluklar yaşardık ama yok herkesin derdi başka. Nedir alıp veremediğiniz neyi paylaşamıyorsunuz.Bir bütün neden olamıyoruz.
Yorum
-
Ali Rıza Egemen'in istifasının tek adamlılıkla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Usta ile 35 yıllık arkadaşlıkları var. Kaldı ki FB'de tek adamlılığın kralı var ama orada istifa mekanizmasından ziyade ön plana çıkan yöneticilerin bitirilmesi var. Olağanüstü genel kurula gidip yeniden güven tazelenmesi bana şu an için gereksiz geliyor. 1.5 senede istifa eden yönetici sayısı 4. Daha önce Suat Şen, Zeki Öztürk ve Asım Örem istifa etmişti. Yani Hacıosmanoğlu döneminde olduğu gibi 11 kişi falan istifa etmedi. Ama istifa etmese de maçlara gitmek dışında bir şey yapmayıp, arka planda kalıp sesi soluğu çıkmayan isimler olduğu da gerçek. Zaten mevcut yönetimin tek atımlık barutu var. Futbol takımının saha içi performansı dışında ne başarırlarsa başarsınlar, futbol takımı gelecek sezon şampiyon olunmasa bile şampiyonluğa oynamak zorunda yoksa genel kurul üyeleri vizyon mizyon aramaz 2018'deki kongrede Usta'yı indirir...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Bu sayfada başkana hakaret içeren mesajı raporlamıştım ama bir işlem yapılmamış hayret, neden böyle davranılıyor anlamıyorum
İstifa konusunda ise yöneticiler camiaya karşı sorumlu insanlardır, istifa ediyorsan da bunun nedenini camia ile paylaşmak durumundasın. Ben geldim, ben gidiyorum ile sorumlu yöneticilik olmaz, kulübün yolgeçen hanı olmaması için camia bilgilendirilmelidirTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum