Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rize Başkanı ve Rize Teknik Direktörü.
    + Rize belediye başkanı ...
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bursa ,Gençler'i yenemeyince izin verdiğimiz topçuları da geri çağırmışız ve kampa almışız..

Büyük ihtimal yabancı topçularımızdır bunlar. Rodi ya da Castillo ve yahutta Mediani mesela, bunların ve diğer yabancıların ne kadar umurunda olur Rize ya da Bursa..
      Adamla küfür bile etmiştir geri çağırıldıkları için
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Sadece laf ile olmuyor başkan efendi kusura bakma davaları görelim.

Yorum

• Adam cevap verse suçlu oluyor vermese de suçlu oluyor nasılsa.
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sadece laf ile olmuyor başkan efendi kusura bakma davaları görelim.
            Şikeye meyilli siyasetçiler, şikeye meyilli rizesporlu ve diğer takım yöneticileri görevinde olduğu sürece dava açsak nolacak? Dikkatini çekerim muhattap aldığın hukuk sistemi şikebahçeyi dahi aklayacak kadar çürümüş vaziyette.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              + Rize belediye başkanı ...
              Siyasetin oyuncağı olmamalıyız. Dün bu konuyu gündeme getirmeye çalıştım, çok dikkat çekmedi herhalde. Kendisi mesela akp'nin Rize belediye başkanı, Trabzon ile Trabzonspor'u ayırıyoruz diyor. Ne hakla ayırıyorsunuz? Trabzonspor'un yapısı chpli gibi söylemlerde bulundu twitter'dan. Öte yandan feybe'ye şikeci diyorlar ama Trabzonspor şikeci diyen Rizesporlu yönetici de aynen Trabzon'a laf söylemiyorum, Trabzonspor'a söylüyorum diyor, Trabzon'dan Trabzonspor yönetimini ve teknik direktörünü istifaya zorlamasını istiyor. İşin ilginci kendisi geçmiş zamanda chp'den Rize belediye başkan adayı olmuş. Yani ikisi de Trabzon'la Trabzonspor'u ayırmaya çalışıyor, aynı zamanda ise biri bizi chpli olmakla suçluyor, chpli olan ise istifa etsinler, bizim lafımız Trabzonspor'a diyor. Bu nasıl çelişkidir? Bu oyunlara Trabzonspor'un konu edilmesi yazık değil mi?
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Böyle bir şeyin gerçek olduğuna inanmıyorum,siyasi baskı işi olsa 3 milyonluk Bursa şehri varken kimse ikide bir düşüp çıkan 200 binlik Rize için yapmaz,Erdoğan döneminde bile 3 defa düşen bir takımdan bahsediyoruz,aksine Bursa için baskı yaparlar.(Rizeli eş,dost ve yerel siyasileri bu kapsam dışında tutuyorum,onlar illaki aramıştır.)

Başkanın neden bu açıklamaları yaptığı en son twitinde yer alıyor,adam samimi bir şekilde Karadeniz takımları ile iyi ilişkiler kurmak istiyor,Samsun'la yaptıkları akıllarda,Nevzat Aydın'ın Orduspor'un amatöre düştüğü gün attığı rezil twit sonrasında Ordulu dostlarımızın gönlünü almak ve ayıbı düzeltmek için attığı twit de hafızalarda.

Her hangi bir konuda açıklama yaparken,sonuç olarak neden o açıklamayı yaptığınızı en son ve vurgulu bir şekilde ifade etmek için sona saklarsınız.Başkanın mesajı ortadır.

16-Unutmayalım ki;
                Rize ile Trabzon kardeştir.İki şehrin arasını açan sorumsuz kişi ya da kurumlar bu güne kadar Rizespor için ne yapmıştır.
                Hocam ben bana söyleneni söyledim birinci ağızdan, siz inanmayabilirsiniz tabi.

Yorum

• İlk olarak Selim MACİT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bursa maçını başkanla birlikte izleyenlerden birinin söylemesine göre siyasilerden fena baskı gelmiş maç ile ilgili. Süleyman soylu felan çok sayıda arayan olmuş. Başkanın çok üstüne gidilmiş. Ve bugün Twitterda paylaştıklarını adam yapmış haketten. Fakat son maç olduğundan tatil havasına girmeleri sebebiyle motive edemediler sanırım. Destek olmak lazım adama her platformda.

Not: bu arada baskı maç sırası ve sonrasında olmuş. Maç öncesinde baskı olup olmamasıyla ilgili bişe demedi bize söyleyen.
                  Bence bu dediklerin doğrudur, hiç şaşırmam. İyi ki düşmüş Rize. Birilerinin oyunu bozuldu.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Istanbul yalakasi icimizde ki irlandalilardan birisi olan zeki uzundurukanin kardesini kendisine basin danismani aldigi yonunde haberler var yerel mefyada eger bu dogruysa bosuna twit atiyorsun baskan..soylemlerinle icraatlerin birbirini tutsun artik..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• hala başkan ARKANDAYIZ diyenler var. arkaya saklanmayın. arkandayız ne demek saklambaç mı oynuyoruz. YANINDAYIZ, DESTEKLİYORUZ, SENİNLEYİZ, BİRİZ, BERABERİZ daha belki bir sürü sözcük bulunabilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Istanbul yalakasi icimizde ki irlandalilardan birisi olan zeki uzundurukanin kardesini kendisine basin danismani aldigi yonunde haberler var yerel mefyada eger bu dogruysa bosuna twit atiyorsun baskan..soylemlerinle icraatlerin birbirini tutsun artik..
                        Belki kardeşinden çok farklı karakterde bilemiyoruz ki. Aksi de olabilir fakat sadece abisi diye yaftalamamak lazım.

Yorum

• sosyal medyada Trabzonspor hesabının yaptığı istinye universitesi reklamlarından sonra tekrar universite okumaya karar verdim. 17 sene okudum ama bu imla kuralları ile aram iyi değil umarım m.ustanın üniversitesinde bu açığı kapatırım.

Teşekkürler başkanım

Yorum

• Yahu vakit bir olma vakti siz hala camur atin helal olsun size.Kusurlari görmeyin be kardesim destek olun!

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yahu vakit bir olma vakti siz hala camur atin helal olsun size.Kusurlari görmeyin be kardesim destek olun!
                              Tebrikler
                              En son B61 tarafından düzenlendi; 11.06.2017, 12:20.

Yorum

• Ali Rıza Egemen istifa etti.
                                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X