Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 34 maçta 36 puan toplamış. her şeyi yalan bunun yok kartal arazisi yok lucescu yok 50.yıl felan filan istifa et.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• yönetim istifa ersun istifa yönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifa

TEKKEBALL

Yorum

• O elindeki vizyonu yere bırak evlat

Senin gibi yalancılara karnımız tok
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Usta senlik iş değil bu işler sen RTE nin yanına git siyasete atıl.
          Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• bir şey yazayım diyorum ama şu takımla yaşanılan bunca rezalet. bırakın bu kadar yöneticiyi herhangi bir taraftar bu takımı yönetseydi daha berbat transferler yapamazdı. ama gitmek yok bu cenazeyi bu yönetim ve teknik kadro kaldıracak.

Yorum

• İyi de arkadaşlar Usta'nın siyasete yakınlığını blmiyor muydunuz? Yok bilmiyordum diyorsanız amenna da biliyordum da bu kadarını tahmin etmiyordum felan diyorsanız bir arkadaş vardı seçim öncesi, [MENTION=359]kurt61[/MENTION] , adamı burada linç ettiğiniz için bir özür borçlusunuz o zaman ona.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• futboldan anlamadığın belliydi de büyük yalancıymışsın, kandırdığın insanların belası üzerine olsun.

Yorum

• başkan; şayet bu taraftarın tekrar gönlünü kazanmak istiyorsan sen ve yönetim kurulu arkadaşların cebinizden bulduğunu yazacak bir golcüyü alıp takıma hediye edeceksiniz. yav 1 senedir görevdesiniz sadece utanç yaşadık, bunun için mi bu kadar yaygara kopardınız.

Yorum

• Usta bu takımın Başkanı olduğunu ne zaman hatırlayacak bakalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İyi de arkadaşlar Usta'nın siyasete yakınlığını blmiyor muydunuz? Yok bilmiyordum diyorsanız amenna da biliyordum da bu kadarını tahmin etmiyordum felan diyorsanız bir arkadaş vardı seçim öncesi, [MENTION=359]kurt61[/MENTION] , adamı burada linç ettiğiniz için bir özür borçlusunuz o zaman ona.
                      Ben özür diliyorum... bugün yazdigi bir yoruma puan verdigimde de yazdim bir kaç sey..
                      Ama Hekimoglu baskan olsaydi çok mu farkli olurdu iste orasi da soru isareti
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Baskan, insallah buralari okursun bos bir vaktinde.

Gecen yildan beri okadar cok rezillik yasadikki ve halen daha bugun bile yasamaya devam ederken, sahadaki basaririzliklar hic umrumda olmadi baskan.
                        Transferdeki basarisizliklar vs de umrunde degil.
                        Sabir dedin ve sabir ediyoruz etmeye devam edecegiz Sn. Baskan.

Herseye varim da,bu stad veya kompleksin hatta ve hatta stadyumun tuvaletinin adinin dahi bahsi gecen hakikatten sevdigim insanin adi olmamali.

Adam btasin t.d si aga.

Neyin kafasindasiniz Allah inizi severseniz.
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Yonetim istifa vizyonmuş

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben özür diliyorum... bugün yazdigi bir yoruma puan verdigimde de yazdim bir kaç sey..
                            Ama Hekimoglu baskan olsaydi çok mu farkli olurdu iste orasi da soru isareti
                            Hekimoğlu gelseydi ne olurdu ben de bilmiyorum Sefer bence ama gelmemesi en hayırlısı oldu (kendisi açısından) belkide. Çünkü Usta o kadar çok istenildi ki Hekimoğlu gelmiş olsaydı şimdiki TS'den iyi dahi olsa adamı çoktan harcayacaktık.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Sen Usta yi gec cirak bile olamassin vizyoncu

Yorum

• istanbul yalakasının önde gidenidir
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X