Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkanın tweetleri hiç bir şey ifade etmiyor artık. Yapılanlar ortada.

Birde anlamadığım bir kısım var. Bir tweette "2-3 transfer döneminde nokta atışı 6-7 net oyuncu" diyor diğerinde "devre arasında 2-4 iyi transfer" diyor. Şimdi bu 6-7 net oyuncu dediği 2-3 transfer döneminin toplamı mı ? yoksa 2-3 transfer döneminin her döneminde 6-7 net oyuncu mu? Birincisi ise, bırak 3 dönemi sadece 2. dönem yani yaz transfer döneminde bizim ciddi takviyeler yapmamız lazım. Sanki şampiyon olmuşuzda şampiyonlar ligi için takviye yapıyoruz gibi 2-3 transfer olursa komik olur. İkincisi ise, her dönemde 6-7 net oyuncuya ihtiyaç varsa (ki doğru tespit olur) neden devre arası 2-4 oyuncu?
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• bu takıma üç oyuncu kesinlikle şart iyi bir on numara , iyi bir sağ açık , iyi bir forvet devre arasında bu üçlü alırsak takım doğrulur diye düşünüyorum ..

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Okudum Ersun Yanal gitsin.
        ön yargılardan kurtulup sorunlara tek tek çözüm aramaya neden yoksunuz fatih ? kukla gibi herşeye ersun yanal gitsin diye atlıyorsunuz.geçen hafta ersun yanal'a yaptığınız terbiyesizliği muharrem usta'ya neden yapamıyorsunuz ? yoksa gerçekten ağa muharrem usta mı ? yoksa gerçekten bizimle eğlenen muharrem usta mı ? neden ersun yanal gitsin ya sheydaev'i o mu bulup getirdi suk'u ibanezi 'i onaziyi...bir tek durica'yı o getirdi.geçin bunları adamın fenerbahçe geçmişinden dolayı önyargılarınızla boğuyorsunuz...
        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
        -------------
        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Şark kurnazı!

Giderler Dolar ve Euro üzerindende gelirler Sao Tome Dobrası mı?

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ön yargılardan kurtulup sorunlara tek tek çözüm aramaya neden yoksunuz fatih ? kukla gibi herşeye ersun yanal gitsin diye atlıyorsunuz.geçen hafta ersun yanal'a yaptığınız terbiyesizliği muharrem usta'ya neden yapamıyorsunuz ? yoksa gerçekten ağa muharrem usta mı ? yoksa gerçekten bizimle eğlenen muharrem usta mı ? neden ersun yanal gitsin ya sheydaev'i o mu bulup getirdi suk'u ibanezi 'i onaziyi...bir tek durica'yı o getirdi.geçin bunları adamın fenerbahçe geçmişinden dolayı önyargılarınızla boğuyorsunuz...
            Kim ne terbiyesizlik yapmış Ogün? Nelerle itham ettiğine dikkat et bence. Benim kişisel görüşlerim beni bağlar. Benim görüşlerim üzerinden BMN'yi suçlaman mantıksız.
            Elmayla armutu ayır.
            Benim görüşüm Ersun Yanal 'ın gitmesi yönünde istediğim gibi atlar yazarım.
            En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 03.12.2016, 14:32.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Çare öze dönüştür, özevlat projesidir. Trabzonspor, uzun yıllardır aşama aşama uzaklaştığı kendi sistemine geri dönmelidir. Barça, Dortmund, Porto modellerine gerek yoktur, bizim kendi modelimiz vardır TS modeli vardır. Kulübün yapısını bilen, çözüm üretebilecek akillere kulüp teslim edilmelidir. Keskin bir dönüş şarttır, küllerimizden doğmak için daha neyi bekliyoruz ?

İstanbullular bizi kendilerine benzettiler, devre dışı kaldık. Onların da işine geldi. Artık uyanma vaktidir, er yada geç bu kulüp kendi sistemine geri dönecek ve tekrar İstanbul a racon kesecektir. Yetenekli özevlatlar ile ucuz, başarıya aç, şehri benimseyecek ve özevlatlaşacak yabancıların harmanlanmasından doğan TS. Sisteme kafa tutan, kafa atan TS. Elbet bir gün bunu başaracağız. Sabır sabır deniyorsa şayet, işte buna sabredilir... Doğru isimlerle tabii...

Oh be rahatladım. Çok iyi geldi.
              En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 03.12.2016, 14:53.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çare öze dönüştür, özevlat projesidir. Trabzonspor, uzun yıllardır aşama aşama uzaklaştığı kendi sistemine geri dönmelidir.
                Bence projeden uzaklaşıldığı yok. Tek değişen altyapıda adam kayırmanın başlaması sonucu futbolcu çıkmaması.

Yorum

• Futbol bursu sağlayan, konaklama imkanı ve sosyal imkanlar tanıyan bir Trabzonspor koleji hayata geçirilse nasıl olur?

Yorum

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence projeden uzaklaşıldığı yok. Tek değişen altyapıda adam kayırmanın başlaması sonucu futbolcu çıkmaması.
                    Hadi biz adam kayırıyoruz peki şuan ligde alt yapısını Türkiye'de almış kaç tane Trabzon'lu futbolcu var bizde oynayabilecek?
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Takımın bu halde olmasında Usta>Yanal... Hoca değiştirmek çözüm değil bekleyeceğiz yoksa sonunda iho dönemine sarar.
                      Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Futbol bursu sağlayan, konaklama imkanı ve sosyal imkanlar tanıyan bir Trabzonspor koleji hayata geçirilse nasıl olur?
                        Tadindan yenmezde bu vizyonsuzlarin isi degil o..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İstanbul'da bi jübile maci vardı hani Yattara falan olacaktı...

Yorum

• Öze dönüs nedir? Geri kalmis bir zihniyetten bahsediyoruz. Her zaman eski daha iyidi anlayisi gibi bisey.. Zaman degisti ve bizde degismemiz gerek. Ama köklerimiz unutmayarak.

Suan da Türkiye de veya yurt disin da oynayan hangi Trabzonlu oyuncuyu ilk 11 de oynatirsiniz? Mustafa Akbasi mi? Yumluyu mu? Zeki yi mi? Kimi?

Bence bu oyuncular, yani Trabzonlu oyuncular su kötü dönemde takima katki verecegine zarar veriyorlar. Asiri reaksjon gösterek. Bize iyi bir alt yapi lazim. Yetenekli cocuklari getirip söndürerek bu olusmuyor. Cok iyi egitimciler lazim bize. Senol Günes iki üc yil önce sunu belirtmisti: Alt yapi dan futbolcu geldigin de taktik den bi haber. Iste biz bunu degistirmemiz lazim. Cocuk 18 yasin da cok iyi inglizce bilmesi gerek. Matematik, edebiyat ve kültürel bir alt yapisi olmasi lazim. Taktik i cok iyi bilmesi lazim.

Cünkü futbol 1970 lerin futbolu degil, simdi para vve söhret var isin icinde. Bunlarla bas edebilmeleri icin bilgili ve kültirlü olmalari lazim. Yoksa Yusuf Erdogan, Yumlu gibileri bizimler beraber olur.
                            Ben sahsen Onur gibi oyunculari trabzonlu oyuncular dan daha degerli buluyorum. Cünkü kalbiyle VE akliyla TS yi secmis.
                            En son ~UniCef~ tarafından düzenlendi; 03.12.2016, 15:25.
                            Nefsin icin sevme

Yorum

• Ozevlat fatih, Abdullah, Ogün, Hami, Gokdeniz, Ünal, Osman olacaksa tamam kabul ama
                              Hasan Üçüncü, Macit, Tayfun Cora, Barış memis, zeki yavru, Mustafa yumlu olunca kabul edemiyor bu bünye
                              Evet hakkı var bu adamlar futboldan para kazanıyorsa bu işte yetenekte fazlası yani torpil vardır
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hayir korkuyorum 3-4 sene sonrada ekonomi muhabbetleri yapacak baskan madem bu kadar sikintidaydin hem ekonomiden dem vurup hemde sampiyonluk laflari niye yapiyorsun..
                                Bu kafayla gidilirse bu takim 10sene daha sampiyon olamaz..
                                En cok guvendigim baskan adayiydi ama hayallerde kaldi..
                                Sampiyonluk laflari secimi kazanmak icindi ve kazandirdi da.Baskana en cok kizdigim olay da bu gibi yalanlari cok kolay ve cekinmeden soyluyor olmasi. Madem bittik edebiyati yapacaksin, cik bunu durustce secimden once yap churchill gibi. Secimi kazanana kadar ucacagiz, kacacagiz,lucescu ile calisacagiz,50 .yilda oyle olacak,boyle olacak... Dilin kemigi yok diye salladikca salla.. Sonra secimi kazanir kazanmaz agiz degistir. Efenim bittik, battik... Yok oyle yagma... Verdigin sozlerin arkasinda duracaksin..insanlari salak saniyorlar en cok buna ayar oluyorum.

Sahsi kanaatim baskan siyasete girmeye hazirlaniyor ve bu surecte Trabzonsporu da basamak olarak kullaniyor. Soylemleri ve icraatlari tipik gunumuz siyasetcisi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X