Hukuk vicdanları ve beyinleri yargılayamaz. Beyinleri ve vicdanları körelmiş insanları maalesef ki ibraya getirmeden önce ibra edecek pozisyonlara götürmemeliyiz. İnsan doğruyu seçecek kadar bilgi birikimine sahip değilse ortaya bu çıkar. Bu Türk insanının genel sorunudur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFIFA, Hacıosmanoğlu döneminde Waris'in ödemelerini zamanında yapmayan Trabzonspor'un 8 milyon Euro ödemesine karar verdi
bu çoook kötü oldu eğer haber doğruysa
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFIFA, Hacıosmanoğlu döneminde Waris'in ödemelerini zamanında yapmayan Trabzonspor'un 8 milyon Euro ödemesine karar verdi
bu çoook kötü oldu eğer haber doğruysa
Yoksa tuttuk duvarları demektir.Hamiş
Yorum
-
Haber doğru. Yes doğruladı. Ancak ayrıntılar konusunda çelişkiler var. Haberin kaynağı Waris Transferindeki ödemeler diyor, 61Saat ise N'Doye ve Douglas diyor. Ayrıca Euro mu yoksa TL mi o da net değil.
Usta ve yönetimini eleştirirken 2 kez düşünmek lazım. Nasıl bir kulübe başkan olduklarını zaman geçtikçe ortaya çıkan pisliklerden daha iyi anlıyoruz. Dibe vurmuş değil, yerin dibine girmiş bir kulübü teslim aldılar.
Yorum
-
hacıosmanoğlunun yanlışları yüzünden çok çekti bu yönetim çok..
bazen ustaya kızıyorum özellikle sağbek ve sağ kanat için çok kızmıştım ama adamlar gün yüzü görmedi ki..
ama asıl hatayı ihoyu genel kurulda ibra etmekle yaptılar. tamam camia içinde birlik bütünlük istiyorlardı ama yani yaptığı yanlışların hepsini Trabzonspor çekti..
inşallah bu son ceza olur..YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekongre değil mi ibra eden, yönetim mi karar veriyor?YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum