Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetimin sportif başarı açısından maalesef berbat bir karnesi var. Fakat en azından bu senenin tamamı için bir kredileri olması gerekiyor. İhonun kulüpte

yaratmış olduğu travmanın etkileri hala sürmektedir.

Eğer iho faktörü olmasaydı çok daha sert tepkiler verilebilirdi ama iho bunları hafifletiyor.

Sabır demenin bir alemi yok, malzeme bu, şehir bu. İzleyip göreceğiz. Haa bir de Mustafayı sağ bek oynatmayacağız.

Yorum

• Ben yönetime ve hocaya güveniyorum.
      Yönetimden bu sene tek beklentim var, hocanın arkasında durmaları, ve ligi kaçıncı bitirirsek bitirelim seneye de Ersun Hoca ile devam etmeleri.
      Bu belki de yönetimin en zor sınavı olacak. Daha dördüncü haftadan dağ gibi eleştirilerle karşı karşıyalar. Bakalım ne kadar dayanabilecekler. Ama eğer dayanabilirlerse başarılı olurlar. Yönetime bu zor sınavlarında başarılar diliyorum.
      Daha önce 2 defa gitmesine müsade ettiğimiz Ersun Hoca'mızın da bu sefer değerini biliriz umarım, yoksa Şenol Hoca gibi arkasından bakarız...
      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başkan ve yönetim kuruluna güveniyorum. Çok iyi olacağımıza eminim...
        Aynı şekilde ben de güveniyorum. Moralim oldukça bozuk sonuçlardan ötürü ama biliyorum ki onlar da en az bizim kadar üzülüyordur.
        Hamiş

Yorum

• kulübü ekonomik olarak muharrem usta yönetimi yönetsin sportif olarak ise sadri şener yönetimi...
          Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kulübü ekonomik olarak muharrem usta yönetimi yönetsin sportif olarak ise sadri şener yönetimi...
            Cümlenin sonuna bir yere IHO yönetimi eklenecek diye çok korktum

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kulübü ekonomik olarak muharrem usta yönetimi yönetsin sportif olarak ise sadri şener yönetimi...
              Bayılıyorum böyle ezber yorumlara.
              #Dik oyna

Yorum

• Ben yönetimde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Asıl sıkıntı ersun yanalda. Aytaçtan medet uman bir zihniyet nasıl bir zihniyet çözemedim açıkcası. Biz sürekli hücum oynayan takım istemiyoruz. Ersun hocadan yönetim vazgeçemez. Adam kombine aldı

Yorum

• Ersun Hoca'nın geçiş sürecinde biraz daha sakin davranmasını bekliyorum..Bu takım hemen hücum yapmayı beceremiyor..defans bloğu zaten ağır öne çıktığımız anda takım saçmalıyor..Hoca'nın kurduğu kadro olması sebebiyle alınan sonuçlardan dolayı eleştirilmesi de doğal..Yönetim ve Hoca'da istikrar olmalı ama şapkayı da önlerine alıp biraz düşünmeliler..Alanya'dan 3 yemeyi ben hazmedemiyorum..Onlar da hazmedememişdir..3-4 hafta futboldan uzak durmayı düşünüyorum bakalım becerebilecek miyim?..

Yorum

• Şu adama kendi planlamasıyla,kendi oluşturduğu kadroyla,ekibe 1 sezon versek çok mu olur arkadaşlar?
                    Bakalım,bu sezon bittiğinde takım ne durumda olacak?
                    Hemen asıp kesmeye gerek yok.
                    Beceremezse gider zaten...
                    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu adama kendi planlamasıyla,kendi oluşturduğu kadroyla,ekibe 1 sezon versek çok mu olur arkadaşlar?
                      Bakalım,bu sezon bittiğinde takım ne durumda olacak?
                      Hemen asıp kesmeye gerek yok.
                      Beceremezse gider zaten...

Hocam sıkıntı ortada bir ışık göremiyor kimse. Geçen seneki en iyi maçımız 3-0 yenildiğimiz rize maçıydı. Ama kime sorsan geçen senenin en iyi maçıydı der.

ben sıkıntıyı hocada görüyorum. Kloop liverpool da geçen sene aldığı çöp kadroyu 1 ayda tehlikeli takıma döndürdü . Nasıl döndürdü ama ?? İngilterenin en büyük kulübü rakip sahada top oynarak oynamıyor. Oyunu kendi sahasında bekleyerek top rakipteyken kuruyor. Biz napıypruz oyun sistemimiz neye yöneliktir. Önliberoyu stoperlerin arasına koymakla olmuyor bu işler bu takımın oynayacağı sistem bellidir. Jaja yattara Burak teofilo gibi hücumcuların yoksa hücum oynayamazsın . Kaç senedir bı sıkıntıları yaşıyoruz

Yorum

• Yalnız Dostlar birde şu var...

Kadro kuruldu filan deniliyor ama 290 günde becerip 1 sağ bek alamadı bu yönetim.....

Buda bir gerçek...

En azından çekirdek kadro kurmak için ve futbgolun basit gereklerini yerine getirebilmek için 290 günlük süre yeter de artar bana göre...

geçen yıl yarım sezon boyunca sabrettik zaman istediler kadro kuracaklar diye ama bence kadronun hala en az 3-4 tane eksiği var....

Kadro konusunda yönetim çok yavaş kaldı...

Gelenlerin uyumu diyoruz ama Alanyasporda bir ton trtansfer yaptı 3 tane salladı gitti bize...

Yeni kadro kurulması demek illa ligin en kıytırık takımlarına yenilmek mi demek Allah aşkına...

Antep kim ligin en kötü futbol oynayan 2-3 takımından biri...

Alanya kim ilçe takımı daha lige yeni çıkmışlar...

Osmanlı neyse oturmuş kadrosu ve bizden çok önce form tutmaları nedeniyle yenilmemiz mazur görülebilir ama diğer iki takıma yenilmeyeceksin arkadaş...

Yenilirsende eleştirilmeye hazır olacaksın...

Geçen yıl ki 7-0 ları 6-0 ları görmezden geldik içimiz acısada ama bu müsamaha sonsuza dek sürmez...

25 lig maçında 15 mağlubiyet alındı Usta döneminde.... Bu şu demek %60 mağlubiyet yüzdesiyle oynuyor bu takım....

Tabiki eleştirilecek....

Biz eleştireceğiz yönetimde gereğini yapacak.....

Ve de Yapmalı....
                        En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 19.09.2016, 11:24.
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Küme düşmeyeceğimiz garanti olsa kredi verelim de o da garanti değil..

Yorum

• Düzeliriz...Antep-Alanya maclari bana göre skor gercegi yansitmiyor...Coktan önde olmamiz gereken maclarda geri düstük.

Baskanimiz ve yönetimimiz iyi isler yapyior bana göre...insallah sonuclarda iyi olacak.

--------

Manchester UTD, Baskani ve Hocasini istifaya davet ediyorum...7 gün de 3 maglubiyet...City e ezildi, Feyenord a yenildi, Watford a perisan oldu...Ibra-Pogba alip 5 yasindaki cocogun bile bildigi defans eksikligini gidermediler...rezillik.

Net ! Istifa !

...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Başkanın en büyük hatası hedefi ilk 5 olarak belirlemesiydi. Tamam şunu diyebilirsiniz: Taraftarın beklentisini aşağıya çekmek istedi. Bence buna gerek yoktu. Çünkü taraftarın çoğunluğu bu sene Trabzonspor'dan şampiyonluk beklemiyordu ki. Bekleyenler olur muydu yine ? Elbette. Ama onlar zaten realist olmayan, olaya duygusal bakanlardır.

İlk 5 iyi bir sonuç olabilir Trabzonspor için bu sezon. Ama hedef olamaz. En basitinden bir üniversite sınavına hazırlanırken yapamayacağınızı bildiğiniz halde hedefi yüksek tutarsınız. Bunun sebebi, o hedefe ulaşamasanız bile en azından ona yakın bir yerlerde sonuç almayı sağlamaktır. Zaten nerden çıktıysa bu ilk 5 muhabbeti ona da anlam vermiş değilim. Bu sene, hedefimiz iyi futbol, mücadele eden bir takım ve her zaman olması gerektiği gibi kendine üst sıralarda yer edinmek isteyen bir Trabzonspor olmak gibi bir motto benimsenebilirdi. İlk 5 olarak bunu sınırlandırmak oyuncuların ve taraftarın bir anlamda gevşemesine neden oldu.
                              2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Daha sonra pişman olup yüzünüz kizaracaginiz şeyleri yazmamaya dikkat edelim... Geçen sene 3 maçta 7 puan alan takımı şampiyonluğun en büyük favorisi ilan edip yönetimine toz kondurmayanlarla bugün 4 maçta 3 puan alan takımı kümeye yollayıp mevcut yonetimi yerden yere vuranlar aynı kişiler. Bu tipleri gördükçe bu kulubun 10 yılda bir tepeye oynamasına sasirmiyorum.
                                Ağasarlı_61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X