Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eleştiren insanları hain ilan etmek ülkedeki en son moda.

Tamam siz beyninizi kullanmıyorsunuz belki de kotu gunler icin saklıyorsunuz.

En azından beynini kullananlara neden dusunuyorsun,sen bunu yapanlardan iyimi biliyorsun gibi zavallı bir yaklasımla laf soylemeyin.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Baskan guzel konusyorsun ama konusmak baska bir is takim kurmak baska bir is simdi kombine al diyorsun evet alacaktim kendimede yigenimede ama simdi almicam istanbuldan belki bes maca gelecektim ama simdi gelmicem bu insanlarla oyun oynamayi birakin artik verem olduk senden oncekilerde sende verem ettiniz bizi valla
      bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• Mbia gonderdik neymia yillik 2.5 milon euro aliyormus sattik 5 milyon euro peki yerine onaziyi aldik bonservisi ustune yillik parasi mbia geken para gitti peki adam mbiain yariai kadar topcu olsa eyvallah dicem ama mbia nin ondabiri bile degil bumu transfer mantigi
        En son genç61 tarafından düzenlendi; 19.09.2016, 00:51.
        bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Takip ettiğim renktaşlarımdansın. O yüzden geçmişten örnek verdim.
          Bilmukabele kardeşim.

Yorum

• İlk olarak SHOTACI61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İhoyu savunmus ve simdi gelmis Muharr baskana catıyor....Çok enteresan çok
            Hem okuduğunu anlamanda hemde yazmanda problem var arkadaş uslüp bozmak istemiyorum şahsi olarak kimseye çatmışlığım yok yanlış gördüğüm mevzuları kendi penceremden sadece eleştiriyorum burada kişiler hedef alınmış değil 9 yıldır forum kültürü edindiğime inanıyorum cezan bittiğinde uzun uzun yorumlaşırız.

Yorum

• Bozuk sistem her zaman iyi insanları yer,Muharrem Usta futbolcu-menejere dayalı sistemi kırmak isitiyor,Muharrem Usta TFF ve Hakem kıskacını yenmek istiyor,Muharrem Usta sporu ve futbolu amacına hizmet eder hale sokmak istiyor,istiyor,istiyor,istiyor...

Ama gel gelelim,bunların hepsi büyük düşmanlar,sistemler,çarklar ve arkasında da kendi küçük dünyasına sıkışmış ve küçük hesapları aşamamış,bir camia,bir şehir ve yerel medya var.

İşin garip tarafı bütün bu mucadeleyi topu üç direk arasına sokamadığın sürece kimse önemsemiyor,haklı olarak lafa değil icraata bakıyor.Hayatın gerçeği bu,kimse suçlanamaz bu yüzden.
              Benim itirazım hata yapması için bekleyenler olması,işler kötü gitsin diye önüne set konulması,MUharrem Usta bu tür ayak oyunlarını hak edecek bir kişi değil,seçimi 13 oy ve para ile satılan kişilere kaybetmesine rağmen Basketbol Şubesinin sorumluluğunu aldı,Avrupa Kupası finali oynattı.Düzgün muhalefe eyvallah,eleştirilerinde amacı hataları söylemek olana kim ne diyebilir?
              Bu vicdan meselesi adamı daha 4.haftada camiaya seslenir noktaya getirdik.Valencia 0 puanla sonuncu,Lille de sonlarda,Fb de,Man.Utd. istediği gibi gidemiyor ama olaya hayat memat meselesi olarak değil,sistem ve sorun odaklı bakıyorlar.
              Sorunu bulup,çözüp yola devam ediyorlar,kelle peşinde koşmuyorlar.
              En son sasone tarafından düzenlendi; 19.09.2016, 01:37.
              • Memento mori

Yorum

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mbia gonderdik neymia yillik 2.5 milon euro aliyormus sattik 5 milyon euro peki yerine onaziyi aldik bonservisi ustune yillik parasi mbia geken para gitti peki adam mbiain yariai kadar topcu olsa eyvallah dicem ama mbia nin ondabiri bile degil bumu transfer mantigi
                Kıyaslamanız oyuncu kalitesi açısından desteklenebilir fakat maliyet kısmına girerseniz tutarsızlaşır.

Zira Mbia'nın yıllık garanti ücreti 2.6 milyon euro. Ayrıca maç başı için 6, galibiyetler için de 15 bin euro ücreti vardı. Yani mininmum garanti ücreti 3 milyon euro denilebilir. Ayrıca Onazi'ya 3.5 milyon euro bonservis verilirken Mbia'ya da bonservis niyetine 2.2 milyon euro imza parası + 800 bin euro menajerlik ücreti ödendi. Kısacası Mbia'nın 3 yıllık maliyeti 12 milyon euro Onazi'nin 3 yıllık maliyeti ise 6.5 milyon euro.

Bu kulüp Mbia ve Cardozo gibi dünyaca tanınan oyuncuları performansından dolayı değil, maliyetlerinden ötürü gönderdi. Yıllık geliri 90 milyon lira olan bir kulübün 2 oyuncusuna 15 milyon lira verme lüksü yok. Bu taahhütleri verip ücretleri ödemezseniz önce Avrupa'dan atılırsınız, ödememeye devam ederseniz de puanınızı silerler. Bugün bu halde olmamızın temel sebeplerinden biri de bu zaten...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• arkadaşlar hepimiz üzülüyoruz ama ben herşeye rağmen ustaya güveniyorum

külübün durumu ortada uluslar arası adımız çıkmış bu şartlarda yapılabilenler ancak bu

usta klasik başkan anlayışı ile boş vaatler ile bankadan çektiği kredi ile ts yıldız gelmezdi getiririz gibi boş faaliyetler içine girip külübün durumunu dahada karartmadı.

ndiaye visca derdiyok neden alınmadı yazmış arkadaşlar

ndiayeye viscYa servet istiyorlar ne yapsaydı anadolu külüplerine baktığımız yetmedimi

sefaya verdiğimiz parayı ne çabuk unuttunuz

SÖZÜN ÖZÜ TS DENEMEDİĞİ ŞEY KALMADI ARTIK ERSUN GİTSİN DİYEN VAR MI ACEP VEYA ERSUN GİTSE KİM GELECEK

ŞU KÜLÜBE DAHA TD KİMSE TALİP OLMAYACAK

OLDUK TD MEZARLIĞI

DENEMEDİĞİMİZ SİSTEM KALMADI ÖZE DÖNÜŞ

TS YILDIZ GELMEZ HEPSİ DENENDİ VE HATTA TS GELECEĞİNE İNCİR AĞACI DİKİLECEK KADAR İLERİ GİDİLDİ.

SONUÇ ELDE KALAN BU

SABREDEĞİZ BAŞKA ÇARE YOK

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    15 milyon avro harcadık mı harcadık.Bu aldığımız yeteneksiz düz taban adamları hic almasaydık da Eren,visca ndiyaye ve atıfa 18 milyon verip yanlarına ramazanı,yusuf yazıcıyı,abdulkadiri serpistiremezmiydik şimdi zirvede degilmiydik.Gözünü sevdiğim başkanım.
                    18 mi Sadece aatıf bonservisi için harcanan 3 milyon euro (Fenerin beleşe gönderdiği kiralıkların maaş 500 bin euro desek) içlerinde en ucuzu bu. N'diaye demişsin n'diaye nin piyasası şu an 7-8 milyon euro ki muhtemelen bize daha üstünü çekerlerdi visca desen 6-7 den gram aşağı vermezlerdi eren Gs a 4 milyona gitti. Biz bonservislere 10-11 ödedik senin dediğin adamlar 22 milyon euro ediyor. Daha orta saha alınacak bek alınacak ibanez ve onaziyide alınca 30 milyon euroya dayanıyor harcamamız. Böyle yazıyorsunuzda bunlar olmayacak şeyler. Bak Muhammed Demir için antepe ne kadar ödedik sen sanıyorsun ki anadolu klübü bence ülkedeki en iyi orta saha N'diaye yi bize 3-4 milyona verir İst belediye 4 milyona visca yı verir bize çok bekleriz bizde. Evet kadromuzda eksikler var defans çok aksıyor forvette sıkıntı var ama bu bütçeyle yapılacak şu an bu ve 1-2 sene sabırla olacak. Bero daki onazi deki castillo daki ışığı gördük elde iyi kötü 2-3 de oyuncu var okay gibi Muhammed gibi ama sabır şart.

Yorum

• Trabzonspor taraftarının sabretmekten başka çaresi yok. Tabi yanlış bir şey gördükmü söyleyeceğiz. Eleştiri kötü bir şey değil. Biz 2010-11 sezonundan sonra kötüye giden bir grafiğimiz var. Geçmişten dersler çıkarmalıyız. Şenol Güneş gittikten sonra sırası ile Tolunay,MRA,Vahid,Ersun,Hami,Şota,Sadi,Hami ve şimdide tekrar Ersun Yanal. Bu 3 yılda kaçtane oyuncu geldi geçti. Adrianlar,M'Bialar,Bambalar,Constantlar vs. Trabzonspor'un en büyük sorunu istikrarsızlık. Her sene farklı kadrolar ile sahaya çıkıp, 6 ayda bir hoca değişikliği yaparak ne kazandık ? Hiçbir şey. Aksine daha kötüye gittik.

Bırakalım Usta ve Ersun Yanal en az 2 yıl çalışsınlar. Emin olun belki şampiyon olmayız ama geleceğin Trabzonspor'unu oluşturmaya başlarız.

Saygılar.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Her şeyi anlarım da küme düşsek bile desteğe devam edeceğim diyenleri anlamam. Öyle bir şey olsa adama dünyayı zindan ederler. Bu iş çocuk oyuncağı değil. Kayıtsız destek insanı yumuşatır, hatta takımı sen küme düşürmüş olursun bu zihniyetle.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hem okuduğunu anlamanda hemde yazmanda problem var arkadaş uslüp bozmak istemiyorum şahsi olarak kimseye çatmışlığım yok yanlış gördüğüm mevzuları kendi penceremden sadece eleştiriyorum burada kişiler hedef alınmış değil 9 yıldır forum kültürü edindiğime inanıyorum cezan bittiğinde uzun uzun yorumlaşırız.
                          güzel kardesim o arkadası dikkate alma derim.Konusabildigi kadar konussun.Cevap vermeye deymez.

Yorum

• Sayın Muharrem USTA ;

6 Aralık 2015 tarihinde göreve geldi.... Bende kendisine arkadaşlarımla birlikte oy verdim.....

290 gün oldu....

Sayın Usta sezon 13. hafta bitiminde göreve geldi....

Usta döneminde ;

4 hafta geçen yıl ilk yarıdan
                            17 hafta geçen yıl 2. yarıdan...
                            4 haftada bu yılın ilk yarısından olmak üzere toplam 25 lig maçı oynadık....

8 galibiyet
                            2 beraberlik
                            ve tam 15 mağlubiyet aldık...

27 gol atttık...
                            47 gol yedik...

Evet ekonomik anlamda çok başarılı uygulamaları olan bir başkanımız var..Ancak ekonomik olarak ne kadar başarılı ise saha sonuçları olarak o kadar başarısız bir başkandır bugüne kadar...

Ekonomik göstergeler kadar Saha sonuçlarının da en kısa zamanda lehimize dönmeye başlaması gerekiyor....

Takımın futbol oynamaya başlaması mücadele etmesi gerekiyor...

Yukarıda yazdıklarımdan "Usta İstifa" gibi bir sonuç çıkartmazsınız umarım...

Kendisine oy veren birisi olarak dost tavsiyesi veriyorum sadece.....

Çünkü zatına verilen krediler hızla tükeniyor....
                            En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 19.09.2016, 08:41.
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Malesef Muharrem ustanın soyledigi seylerin bircogu dogruyu yansıtmıyor.

Mali kriter diyoruz o zaman 15 milyon bonservis odemek yerine maliyetsiz genc isimler bulsaydık bu gecis suresince.Ayrıca fıyat-performans acısından buyuk sıkıntıları olan onur,ekici,ndoye gibi adamları elden cıkartsaydık.Ve Ersun yanal gibi cok pahalı bir hoca ile bu gecis suresince calısmak soylenenlerle yapılanların uyumsuzlugudur.

Yeni takım diyoruz 24 kisilik kadroda sadece 7 yeni oyuncu var ve bunlardan ramil hic oynamadı.Ayrıca gecen senelerden takıma sıfır katkı yapmıs zeki,yumlu,akbas,ugur gibi adamları tekrar geri getirmek ayrı bir hata.

Soylemler Luce vari hoca,50.yılda sampiyon olacak kadro.

Uygulama takımla 100 maca cıkmıs ama sınırlı katkı vermiş Ersun hoca,gecen sene son anda kumede kaldık,bu sene bunu basarabilecegimiz supheli.

Yorum

• Başkan ve yönetim kuruluna güveniyorum. Çok iyi olacağımıza eminim...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X