Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tribun Dergi ‏@tribundergi <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 4 dk.4 dakika önce</small>
    Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta, yönetime gelir gelmez iki gün içinde futbolculara 16.000.000 TL ödeme yaptı.

Yorum

• Acilen herhangi bir şeyi değiştirmek istemiyoruz"

Usta, kulüpte sportif direktör Süleyman Hurma'nın ayrılacağına yönelik iddialara da açıklık getirerek, "Şu anda kulüpte acilen herhangi bir şeyi değiştirmek istemiyoruz. Daha doğrusu kritik konuları değiştirmek istemiyoruz. Çünkü orada bir kadro yapılanması var. Sportif alanla ilgili bir icra komitesi kurduk. Benim başkanlığını yaptığım, Nevzat ve Tuncay Bey'in olduğu. Orada sportif direktörle de planlama yapıyoruz. Orada bir hafıza var şu anda. O hafızayı iyi kullanıp, iyi yerlere doğru varmamız lazım" değerlendirmesinde bulundu.

"Süleyman Bey orada şu anda sportif direktör, yalnız insanları şöyle değerlendirmek lazım doğru zamanda doğru yerde doğru bir pozisyonda çalışmadığında, doğru insanlar bile perişan olurlar" diyen Usta, şunları kaydetti:

"Süleyman Bey'in durumu da biraz buna benziyor. Çok zor şartlarda ekonominin sorun olduğu yerde, verdiği sözlerin hiçbirini yerine getiremediği pozisyonda sorun Süleyman Bey'de mi bir başka yerde mi biraz da vicdanlı olmamız lazım. Hayatımda istikrarlı olmaktan yana oldum. Elimizdeki kadrolardan en iyi şekilde faydalanmayı ve bize göre de olmayacaksa yol ayrımını düşünen birisiyim. Onun için Süleyman Bey'den kulübe fayda sağlamasını bekliyorum. Ona da 'hadi sen de bizimle yürüyebilirsin sonuna kadar' dedim. Bizim Süleyman Bey veya bir başka profesyonelin başarılı olup olmadığını göreceğimiz zaman dün başladı. Bu yeni bir süreç. Bizlerin olduğu yerde insanların performansları hemen, 1-2 ayda ortaya çıkar. Biz onu çok iyi görürüz. Yapmamız gereken kulübün içini hallaç pamuğu gibi atmak değildir. Bizim 3 tane maçımız var. Süleyman Bey, Muharrem Bey bir kişi gitse de kulüpte her şey değişse. Süleyman Bey 'hemen istifa edeyim gideyim' der o zaman. Durum bu değil. Her tarafta sorun varken faturayı o karmaşa içerisinde bir kişiye kesmenin doğru olmadığını düşünüyorum."
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Acilen herhangi bir şeyi değiştirmek istemiyoruz"

Usta, kulüpte sportif direktör Süleyman Hurma'nın ayrılacağına yönelik iddialara da açıklık getirerek, "Şu anda kulüpte acilen herhangi bir şeyi değiştirmek istemiyoruz. Daha doğrusu kritik konuları değiştirmek istemiyoruz. Çünkü orada bir kadro yapılanması var. Sportif alanla ilgili bir icra komitesi kurduk. Benim başkanlığını yaptığım, Nevzat ve Tuncay Bey'in olduğu. Orada sportif direktörle de planlama yapıyoruz. Orada bir hafıza var şu anda. O hafızayı iyi kullanıp, iyi yerlere doğru varmamız lazım" değerlendirmesinde bulundu.

"Süleyman Bey orada şu anda sportif direktör, yalnız insanları şöyle değerlendirmek lazım doğru zamanda doğru yerde doğru bir pozisyonda çalışmadığında, doğru insanlar bile perişan olurlar" diyen Usta, şunları kaydetti:

"Süleyman Bey'in durumu da biraz buna benziyor. Çok zor şartlarda ekonominin sorun olduğu yerde, verdiği sözlerin hiçbirini yerine getiremediği pozisyonda sorun Süleyman Bey'de mi bir başka yerde mi biraz da vicdanlı olmamız lazım. Hayatımda istikrarlı olmaktan yana oldum. Elimizdeki kadrolardan en iyi şekilde faydalanmayı ve bize göre de olmayacaksa yol ayrımını düşünen birisiyim. Onun için Süleyman Bey'den kulübe fayda sağlamasını bekliyorum. Ona da 'hadi sen de bizimle yürüyebilirsin sonuna kadar' dedim. Bizim Süleyman Bey veya bir başka profesyonelin başarılı olup olmadığını göreceğimiz zaman dün başladı. Bu yeni bir süreç. Bizlerin olduğu yerde insanların performansları hemen, 1-2 ayda ortaya çıkar. Biz onu çok iyi görürüz. Yapmamız gereken kulübün içini hallaç pamuğu gibi atmak değildir. Bizim 3 tane maçımız var. Süleyman Bey, Muharrem Bey bir kişi gitse de kulüpte her şey değişse. Süleyman Bey 'hemen istifa edeyim gideyim' der o zaman. Durum bu değil. Her tarafta sorun varken faturayı o karmaşa içerisinde bir kişiye kesmenin doğru olmadığını düşünüyorum."
        Analitik düşünme ve dolayısı ile konuşma, hayran oldum bu adama.

Yolun açık olsun Usta, bütün kalbimle bu işi başarmanı, efsane olmanı diliyorum, Allah yardımcın olsun...

Yorum

• Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. İşte o sözler burada...

Okumakta yarar var...

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tribun Dergi ‏@tribundergi <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 4 dk.4 dakika önce</small>
            Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta, yönetime gelir gelmez iki gün içinde futbolculara 16.000.000 TL ödeme yaptı.
            kulüp iki günde nerden nerelere geldi.birde projeleri uygulamaya sokup gelirler yükseldi mi bizi daha kimse durduramaz.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sabır ve destek şart bu yönetime
              Avni Aker'i de doldurmak şart
              TS Club ürünleri almak şart
              8. şampiyonluk şart oğlu şart
              Devre arası için en güzel renklerden oluşan taraftar forması talebimizi ilettik bakalım ne olur...
              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Vay anasını beeee....

Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

Yorum

• Değişen dünyada eskiyen yapılar yeni çağın gereklerine ayak uydurmazsa ya sağlam köklerinden dolayı bir şekilde ayata durmaya çalışır ama hiçbir zaman belini doğrultamaz yada zaten güçlü temeleri yoksa yok olur gider. Biz kökleri sağlam ama işleyişi eski bir yapıyız. tamamen kurumsal bir yapıya bürünüp bir vizyon belirlenir bu vizyona ulaşmak için muhakkak bir 'İş Planı' hazırlanıp bu plana sadık kalarak işleyişi yenilememiz gerekli. Bu kesinlikle gereklidir yoksa yine hatalar yapılır ve yok oluruz. Yapılan seçimde de bu işi yapacak tek aday vardı oda seçildi şimdi bekleyip onun neler yapabileceğini görme zamanı.

Ele alınacak birsürü konu var.

Ekonomik sorunlar ve bu sorunların ortadan kaldırılması için yapılacak işler. (Oyuncu satışı, yeni maaş politikası, stad ve sponsor gelirlerinde üst seviyelere ulaşabilme, lisanslı ürünlerin satışının artıırılması vs. )
                  A takım kadro kalitesinin en az harcama ile en iyi seviyelere taşınabilmesi.
                  Sağlam ve uzun yıllar takımı emanet edebileceğimiz bir teknik ekip oluşturulması.
                  Akyazı stadı ve tesislerin bir an önce tamamlanması.
                  Altyapıda sistemli bir yapının oluşturulması. )Akyazıda altyapı için büyükbir futbol okulu porjesi gibi.)
                  Sosyl medya hesaplarında ve resmi sitelerin yönetiminde profesyonel ekiplerin kullanılması.
                  Ts Club'da kurumsal bişr yapının bağımsız olarak kulması.

diye gider.bu liste. İş planı şart ve bu iş planının işlemisini sağlayacak profesyonllere ihtiyaç var. Başkan sana güveniyoruz.Umarım yine ıüzülmeyiz. çünü artı takat kalmadı.

Yorum

• Hayırlı olsun. Nevzat Aydın'ıda inşallah günün birinde başkan görürüz. Çok başarılı...

Yorum

• Usta doğru konuşmuş.Makro sorunlar varken mikrolarla uğraşmak sadece anı düzenler.Planlı şekilde hareket etmek şart.Hem takipçileri hem destekleyicileriyiz.
                      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Resmi sitede "YÖNETİM" sayfası yenilendi, buyurun...

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

• Futbolculara ödeme yapıldığı belli oluyordu. 3 futbolcuyu Denizbank'ta gördüm gün içerisinde.
                          Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Futbolculara ödeme yapıldığı belli oluyordu. 3 futbolcuyu Denizbank'ta gördüm gün içerisinde.
                            Bunlar aydan aya parayı bitiriyor mu napıyor

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bunlar aydan aya parayı bitiriyor mu napıyor
                              Biz de onun geyiğini yaptık çocuklarla.
                              Hamiş

Yorum

• Kongre neden senenin tam ortasında yapılıyor? Yonetim değişikliği bence sezon sonlari yapılmalı. Hem eski yonetim onunu göremiyor hem de yeni yonetimin Eli kolu bagli oluyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X