Abi, İho hiçbir konuda başarılı olamaz etma Nerede geberik topçu varsa doldurdu takıma, önüne gelene 2,5 milyonları saçtı, giderken bir o kadar daha verdi.
Kardeşim son 15 senede ''aha işte topçu budur'' diyebildiğimiz kaç topçu geldi ki bize topu sadece İHO dönemine atıyoruz
Başkanın notunu, Akyazı Spor Kompleksi'nin isminin ne olacağı ile vereceğim. Eğer denildiği gibi Şenol Güneş Spor Kompleksi olursa; başkan siyasetin maşası olmuş demektir ve gözümden düşer.
Başkanın notunu, Akyazı Spor Kompleksi'nin isminin ne olacağı ile vereceğim. Eğer denildiği gibi Şenol Güneş Spor Kompleksi olursa; başkan siyasetin maşası olmuş demektir ve gözümden düşer.
dün beşiktaşlı arkadaş aradı şenol olmazsa bizde bir kaç tane daha şampiyon hoca var onlardan birinin adını verirsiniz sıkıntı yapma dedi. Yalandan yere sinir küpüne döndüm nerde fuzuli işler var bizden çıkıyor
Mesele Hacıosmanoğlu döneminde gelip gelmemesi değil yukarıdaki yorumumdada söyledim totalde gelen giden oyuncuların bonservis dengesi bahsettiğiniz kadar uçurum olacak kadar açık değil.
Mevzuya sadece bonservislerden yapılan zarar kısmından bakacak olursak bir önceki Sadri Şener yönetimi bu konuda kimsenin eline su dökemez özellikle 2011-12 sezon transfer politikası buna örnektir.Umut Bulut, Jaja ve Engin'in satışlarından 9 milyon euro kasaya girdi yapıldı diğer yandan aynı sezon yaklaşık 14-15 transfer yapıldı menajerlik ücretleriyle beraber kasadan 30 milyon euro üzerinde para çıktı. Demek istediğim bu mali denge unsurunu oturtmakla alakalı.İşte burada alınan çok büyük risk Sadri başkanın sonunu hazırladı.
Döndük bu yana benzer riski Hacıosmanoğlu aldı hakeza aynı son.
Geldik bugüne tıpkısının aynısı politika yürütülüyor, buna paralel saha sonuçları dahada kötü üstelik bir önceki dönemlerde öyle ya da böyle gidilen ve dereceler elde edilen avrupa kupaları hedefimiz bile yok.
Dönüşü olan hatalar vardır yani tölere edilebilir seviyede olanlardan.
Hep birlikte göreceğiz bakalım bu hatalardan ders çıkarıldı mı.
Peki bahsettiğim kadar uçurum yok da nasıl oluyor bu kadar borç? Sadece IHO döneminde 30 milyon civarı bonservis zararımız var. Bunların üstüne fesih bedelleri vs. de eklemek gerekiyor. Sadri Şener de IHO kadar olmasa da saçmalıklar yaptı zaten borç artmaya başladı. Bu borcumuz 40 yıllık borç değil ki. 2 başkan geldi saçma sapan oyuncular alıp borcu kitledi. Daha neyi tartışıyoruz? Kasaya para soktu dediğiniz 4 oyuncudan Tolga dışındaki 3 oyuncunun toplamında zarardayız, bonservisle gelip bonservissiz giden dünya kadar oyuncu var. Nasıl uçurum yok? Bir yerden para gelmiş olması lazım ki uçurum olmasın. Ama gelen para yok ortada. Gelen adam giderken bonservis getirmeyip üstüne fesih bedeli alıp gidiyordu. "Birçoğu para kazandırdıda gitti" diyorsunuz kim bunlar diyorum son 6-7 yılda sayabildiğiniz 5-6 isim var o kadar. 9-10 oyuncu almadık ki bu dönemde 5-6 oyuncu para getirince birçoğu para getirdi diyelim. Bir sürü oyuncu aldık, içlerinden birkaç tanesi para getirdi o kadar. Ben de diyorum ki bu vahim tabloyu bu kadar olumlu gösterebiliyorken Usta'nın transferlerini niye bu kadar kötülüyorsunuz? Mümkün değil Usta'nın transferlerinin bizi önceki dönemlerden daha çok zarar uğratması. Ama yine de önceki transferlerin birçoğunun para getirdiğini, Usta'nın da daha beter hamleler yaptığını söyleyebiliyorsunuz.
Kardeşim illa davul zurna halay eşliğindemi anlatalım göreve geldiklerinden beri bonservise 15 milyon euro harcayıp 7 tane nokta transfer ile 3 transfer dönemi istyen başkanın ta kendisi.
Yahu 50.yıl hedefi deyipte nerde iskarta kiralık özevlat varsa geri toplayıp iskelet oluşturmaya çalışmaktan daha beter ne olabilir.
Yanlış Trabzonspor'umu izliyoruz, oynanan oyun puan durumu ve takımın istikbali yeterli gerekçe değil mi felaketi görmek için.
Kardeşim illa davul zurna halay eşliğindemi anlatalım göreve geldiklerinden beri bonservise 15 milyon euro harcayıp 7 tane nokta transfer ile 3 transfer dönemi istyen başkanın ta kendisi.
Yahu 50.yıl hedefi deyipte nerde iskarta kiralık özevlat varsa geri toplayıp iskelet oluşturmaya çalışmaktan daha beter ne olabilir.
Yanlış Trabzonspor'umu izliyoruz, oynanan oyun puan durumu ve takımın istikbali yeterli gerekçe değil mi felaketi görmek için.
Siz ya beni gerçekten anlamıyorsunuz ya da inat ettiniz anlamıyormuş gibi davranıyorsunuz. İkimizin de zamanını daha fazla harcamaya gerek yok sanırım. Size iyi günler.
Hoşgörünüze sığınarak şunu diyeyim, Yusuf'u, Zeki'yi Barselona'ya koy, İniesta, Neymar, Messi, Suarez tövbe eder futbolu bırakırlar
Yusuf'u bir yere kadar ben de beğeniyorum ama o kadar da değil artık
ispanyada futbolumu bitireceksin hocam amaç o mu
bi havaya girseler
En son İsa Gündoğdu tarafından düzenlendi; 14.12.2016, 16:50.
Yorum