Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• alt yapıdan eli ayagi duzgun en son gokdeniz cikmisken sadi'nin kalkip altyapi basariliydi demesi cok sacma..yillarca yan gelip yattilar bir tane topcu cikaramadilar..boyle alt yapi kapatilsa kim ne diyebilir.sadi tekelioglu emekliligini alt yapida gecirmeyi kafasina koymustu ama yemedi.boyle insanlarin gozunun icine baka baka yalan soyleyebilen adamlardan nefret ediyorum.

Yorum

• Suat Şenin gidişi bir kayıptır, Sadi Tekelioğlunun gidişi değil. Gitsin fındıklığıyla falan ilgilensin Sadi bey.

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ben altyapıdan A takıma yılda en az bir oyuncu kazandıracak hoca istiyorum. Bunu becerecek gelsin de isterse papua yeni gineli olsun.
        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sen,sözde altyapıda yetiştirdiğin adamı önce Trabzon'daki nargile kafelerden,kıraathanelerden,üniversite kampüslerinde kız peşinde koşmaktan kurtar da sonra altyapı çok başarılıdır safsatasını yap.
          +1967

Alt yapıdaki en büyük sorunlarımızdan biri de bu mental yapıdır. Öncelikle bunu çözmemiz lazım.
          www.x.com/zykmda

Yorum

• Gökdeniz Karadeniz'den bu yana altyapıdan ne çıkmış Trabzon'da ? İlker'in dediği gibi ancak okeye dönsün bizim özevlatlar. İki kuruş para kazanınca kendilerini Ronaldo sansınlar.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• sadi 2, 3 sene önce tekrar geldi altyapının başına diye biliyorum.ondan önce özkan sümer vardı. son dönemde farklı bir çalışma yaptığını söylüyordu. ailelerle sıkı iletişim kuruyoruz, 2000'den sonraki jenerasyonlar çok özel falan diyordu. doğru mudur?
              En son artvints tarafından düzenlendi; 29.07.2016, 14:22.

Yorum

• Suat Şen uzun süredir istifayı düşünüyordu ani bir karar değil. Hayırlısı olsun...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Şahsen altyapıya yerli isim istemiyorum,

Ketum disiplinli bir Alman uzmana teslim edilsin, torpil morpil olmasın...
                  "Trabzonspor bir çember gibi,
                  her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                  - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• iyi işler yapıyor

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Çok doğru işler yapıyor, diğer futbol başkanlarının( genelde müteahhit) aksine çok vizyoner ve devrimci adam. Sabredilirse trabzonspor çok büyük bir marka olur. Bütün mesele sabır, o da biz de hiç yok işte...

Yorum

• bir yerde sürekli hatıralar konuşuluyorsa, geçmişten dem vuruluyorsa, şikayetçi bir uslüp varsa orası bitmiş veya bitmeye yakındır. usta sürekli gelecekten bahsederek bize umut verdi.bu genç yaşımızda yaşlandırdılar bizi, efsane konuşmaktan gına geldi.kendi geleceğimizi yazmak yeni efsaneler üretmek istiyoruz, işlerine gelirse.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bir yerde sürekli hatıralar konuşuluyorsa, geçmişten dem vuruluyorsa, şikayetçi bir uslüp varsa orası bitmiş veya bitmeye yakındır. usta sürekli gelecekten bahsederek bize umut verdi.bu genç yaşımızda yaşlandırdılar bizi, efsane konuşmaktan gına geldi.kendi geleceğimizi yazmak yeni efsaneler üretmek istiyoruz, işlerine gelirse.
                          Altina aynen imzami atiyorum, cok dogru bir tespit.
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Avukatlar Trabzonspor’a ihtar çekti…

"İnsan haklarına aykırı…"

Trabzonhaber.com.tr haber sitesi olarak iki gün önce gündeme bomba gibi bir haber sunmuştuk. Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan ve takımdan ayrı olarak Kadir Özcan tesislerinde çalışma programı verilen oyuncular Sefa, Musa,Ferhat, Daouglas, Cavanda ve N’Doye’nin 24 saat kampta tutuldukları, oyunculara soğuk yemek verildiği, dışarıda yemek yemelerine izin verilmediği gibi iddiaları içeren haberimiz kamuoyunda büyük ses getirdi. Kampta kalan ve adeta psikolojik baskıya maruz kalan oyuncuların kendi aralarında Trabzonspor yönetimine önce şikayet dilekçesi gönderdikleri öğrenildi.

Yönetimin bu dilekçeye hiçbir cevap vermemesi üzerine oyuncuların avukatlarının Trabzonspor kulübüne noter aracılığı ile ihtarname çekerek; “Bu uygulamaya hemen son verin. Çünkü yaptığınız uygulamanın sözleşmede yeri olmadığı gibi insan hakları evrensel kurallara uymadığı da açıktır. Aksi halde yasal işlem başlatacağız” uyarısında bulunduğu ortaya çıktı.

Söz konusu ihtarnamelerin dün kulübe ulaştığı öğrenildi.

Yönetimin bu ihtarnamelere nasıl bir cevap vereceği merakla beklenirken, avukatların dün oyuncuları arayarak; “İdman programlarını aksatmayın. Ancak akşamları tesislerde kalmak zorunda değilsiniz. Akşamları evinize gidebilirsiniz” talimatı verdiği ve söz konusu futbolcuların 4 Temmuz tarihinden bu yana ilk kez dün gece kamptan ayrılıp evlerine gittiği öğrenildi.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Yönetim geleli neredeyse 8 ay oldu. Liglerin başlamasına da şunun şurasında 3 hafta kaldı. Enteresandır daha transfer ettiklerimizi dahi takıma katamadık. Allah sonumuzu hayır etsin. Umarım ne yaptıklarını biliyorlardır.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Ligin başlamasına 20 gün kaldı ama bizim ilk 11 için düşündüğümüz oyuncular henüz beraber bir yemek bile yemedi. Ne zaman yiyecekleri de meçhul. Ayrıca Ağustos ayı gelmesine rağmen hâlâ formalar ve kombineler satışa çıkmış değil. Akyazı'nın da yetişme ihtimali -bence- çok ama çok az. Bütün bunlara artı olarak Mustafa gibi taraftarın yüzde 80'inin nefret ettiği bir oyuncu ile yeni sözleşme imzalama gafletinde bulunuldu. Bu gidişle yine formayı o alacak bence.

Geçtiğimiz sezon ligin ikinci yarısını hedefsiz geçen bir yönetim için daha hazırlıklı bir yaz dönemi olmasını beklerdim açıkçası. Şu ana kadarki tablo -bence- maalesef eksi puan olarak yönetimin hanesine yazıldı.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X