Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hacıosmanoğlu'ndan sonra bu başkan bize Extra-Large!

Ben yapılanlardan son derece memnunum işin altından kalkacağız gibime geliyor.
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Teşekkürler kardeş..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Hadi Trabzonsporluluğumuzu bir kenara bırakıp objektif olmayı deneyelim. Son şampiyon başkanımız Sadri Şener bile 5 yıllık görev süresi boyunca Lig TV ve NTV Spor'a kaç kez konuk oldu? Hacıosmanoğlu'na hiç girmiyorum zaten onun frekansı farklıydı. Aslında o da TV'lere özellikle Beyaz Futbol, bir dönem Telegol ve son dönemde Artı Futbol programlarına telefon yoluyla çok katılıyordu ama çoğunda kendisi programlara bağlanmak için telefon açıyordu. Onun aramadığı zamanlarda da hep skandalları sebebiyle onu arıyorlardı. Ha Lig TV ve NTV Spor'u şikeye ve FB'ye olan biatlarıyla her zaman eleştiriyoruz. Ama bu onların kitlelere ulaşmada en çok takip edilen yayın organları olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Usta'nın koyduğu imajın farkında olan bu kurumlar da babalarının hayrına olmasa gerek ki daha görev süresinin 8.ayında olan Usta'yı 5.kez kanallarına çıkarıyor.

Ben Usta'nın koyduğu hedeflere çok fazla inanan biri olmadım. En azından futbol pastasının baronlarının, kolay kolay oradan bize dilim vereceğini düşünmüyorum. Siyasi baskılarla bu değişebilir mi belli olmaz. Ama kurumsal itibarımızın tavan yaptığı bir dönemi yaşadığımız gerçeğini asla inkar edemem.

Bir önceki mesajımda söylediğim gibi taraftarın büyük bölümü için sadece saha sonuçları önem arzeder. Bu açıdan ortaya konan hedeflerin sekteye uğraması da muhtemeldir. Dün 2 yıldır forma reklamı alamayışımızı sorgulayamayanlar, sponsorluk anlaşmasından sonra bile eleştirmeye yer arıyorlardı. Hele hele kenetlenilmesi gereken bir dönemde bugün hâla Lucescu üzerinden Usta'ya vurmaya kalkanların iyi niyetli olduklarını ve bu düşüncelerini Trabzonspor'un menfaati için ortaya koyduklarına asla inanmıyorum...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Başkan Trabzonspor camiasından en zor şeyi istedi..Sabır. Zor ama başarının anahtarı şu pozisyonda.Şahsen takım oyununu vurgulaması benim için yeterliydi.Takım oyununu planlı insanlar yapar.Bunca yıldır Trabzonspor başkanlarının içinde içeriği ile birlikte anlaşılır bir başkan izlemek keyif verdi.Sadece Trabzonspor ve başkanı çerçevesinden baktığım için herkes benim gibi düşünmek zorunda değil tabi
          Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
          UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Müthiş ya. Adamı soluksuz dinledim.
            İHO'dan sonra geldiği için mi bu kadar iyi yoksa gerçekten iyi mi.
            Gerçi GS,FB,BJK başkanlarına da bakıyorum. 5 gömlek üstün bizim başkan.
            SABIR SABIR SABIR.

Bu başkanı eleştireni Allah çarpar. Biraz sabredelim hepberaber. En azından bu sezon sonuna kadar.
            Seneye hep beraber eleştirelim. Ama şimdi hep destek tam destek...
            ...

Yorum

• Bende bütün konuşmaları kayıtlı başkanin silmeye kiyamiyorum. Vizyonda eksilme olduğu zaman açıp dinliyorum. Millet de diyor aynı şeyleri söyleyecek sıkılırsınız. Üç sene iho palavrasi dinlemiş adam kolay sıkılmaz.

Yorum

• Vay anasını ya ne konuştu adam be
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Vay anasını ya ne konuştu adam be
                  Abi, hala Kulaçoğlu diyor musun? Aklına geliyor mu yada? Merak ediyorum sadece.

Yorum

• Varsın transferler 1-2 hafta daha geciksin , adam alacağız dediyse alır , artık fazla takılmayın bu transfer işine .

Bu adamın başkan olması bizim için bi şans , değerlendirmek lazım .

Hep destek tam destek .

Yorum

• Adam konuşurken bizi geçtim Murat K ve Ercan T nin yüz ifadeleri : 😍

Taraftar sayımızın artması lazım. Bu olacaksa Muharrem Bey gibi yöneticiler ile olur. Keşke Trabzonspor gerçekleri, onun kafasına koyduğu kadar yukarda olsa....
                      En son Ahmet Faruk tarafından düzenlendi; 15.07.2016, 22:05.

Yorum

• Transferler falan açıklanmıyor canımız sıkılıyor ama başkanı ne zaman dinlesem mutlu oluyorum içime umut doluyor.. Her katıldığı programda karşısında oturanlar hayran hayran dinliyorlar.. Adam resmen yürüyen vizyon.. Bu ülkenin gördüğü sayılı başkanlardandır kalite olarak ve yapacaklarıyla da tarihe geçecek inş..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi, hala Kulaçoğlu diyor musun? Aklına geliyor mu yada? Merak ediyorum sadece.
                          Kulaçoğlu'nun geçen seçimde izlediği ittifak stratejisi içime sinmemişti. Özellikle Çakıroğlu ile. Kulaçoğlu'nun Trabzonspor'a yüklemiş olduğu anlam ve felsefesi, özellikle de şike davasındaki dik duruşu ve dürüstlüğü benim için en önemli kriterdi. Usta'nın siyasete yakınlığı, misyon yüklenmiş kuşkusu beni Kulaçoğlu'na her daim yakın tuttu.

Artık bu saatten sonra Kulaçoğlu ve ya Usta farketmiyor. Çünkü asıl olan Trabzonspor'sa ve de samimiysek seçilmiş başkana eleştri hakkı saklı kalmak kaydıyla sonuna kadar destek olmak zorundayız. Şike sürecinde de görünür bir falsosu yok. Hatta Erdem Egemen ve Nusret Yılmaz hamleleri iyi hamleler. Benim gibi kendisine ihtiyatla bakanlar için de biraz olsun rahatlatıcı. Profesyonel bakış açısı ve iş/yönetme bilgisi de malum.

Ben sabırlı adamımdır dolayısıyla transfer de transfer diye de diretmem. Sonuç odaklı da olmadığım için fazla arıza da çıkarmam. Yeter ki doğru işler yapsın ve çizgisini bozmasın. Özellikle şike ve fener'le arayı düzeltme baabında. Paşa paşa geçinir gideriz başkanımla

Kulaçoğlu'nun da bu camianın çok önemli değerlerinden birisi olduğunu düşünüyorum. Değerlerin artması gayet iyi ve hepimizin yararına.
                          En son My tarafından düzenlendi; 15.07.2016, 22:31.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Adam gibi Adam
                            Karadenizli

Yorum

• Konuştu, dinledik, güven tazeledik.
                              Hamiş

Yorum

• Soluksuz izledim.Böyle bir başkanımız olduğu için gurur duydum.bu adam türk futbol sistemi 3-4 gömlek fazla.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X