Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• acı olan trabzonsporun kümeye düşmesi değil bu hallere düşmesidir. özellikle 2011 sezonundan sonra bu takıma gelen yüzlerce futbolcuyu onlarca teknik direktörü bir kenara bırakın başkan olarak gelen 2 şahısa nasıl başkan olduklarına kurdukları yönetimlere ve itaat ettikleri malum yere bakın.

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocam o dönemler bu kadar ruhsuz bir takim yoktu diye hatirliyorum.
      Bu takim yenilgiyi aliskanlik edinip buna reaksyondan aciz.
      Ve o dönem hakemler ve tff bu kadar üstümüze gelmiyordu diye hatirliyorum.
      Selçuk insallah senin dedigin gibi olir benimde temennim o yönde ama durum iyi degil.
      Acilen birseyler yapilmali diye düsünüyorum.

Envoyé de mon ECHO_SMART_4G en utilisant Tapatalk
      ben arma diyorum sen takim diyorsun

bu arma düsmez
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu arma düsmez
        Ne armalar düştü çıktı buda düşer
        Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

bu arma düsmez
          Bence bizi bu sartlanma dusurur. Arma dusmez diyorsun Selcuk kardes guzel de o arma yiprandi,hor kullanildi,baskiya maruz kaldi(kaliyor),siradanlasti.
          Artik armadan guc alma devri degil armaya guc verme devrindeyiz.
          Muhtemelen sezon basinda bu kepaze planlamayi yapan yonetimin de stratejisini ustune kurdugu arguman buydu "bu arma dusmez". Hocam bu arma dusmez degil ,dusmemeli olmali soylemimiz bence bu vakitten sonra.
          Dusebiliriz, bir ayricaligimiz yok cunku.
          En son ESER tarafından düzenlendi; 03.12.2016, 01:54.

Yorum

bu arma düsmez
            sen öyle san.

yurt dışında yaşıyordun değil mi sen?
            türkiye'ye ve ülke gerçeklerine epey uzak kalmışsın belli.

bir türkü var, bilir misin
            "düştü saçıma aklar ben farkına varmadan... "
            diye devam ediyor.

eyvah demeye fırsat bulamadan gözümüzü alt ligde alırız.

değişti
            ne ülke eski ülke
            ne de TS eski TS!
            Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
            Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

• Sana güveniyorum anlamdiz bir sekilde...!
              Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• USTA SUSKUNLUĞUNU BOZDU;

Uzun zamandır tweet atamadığı için içi kemirilen Usta sonunda gece 01:00 sularında tweet atmaya başladı. Buyrun o tweetler;

1-En çok da içinde yaşayan birisi olarak ben üzülebilirim takımımızın sportif alandaki durumuna.Ancak;hiç bir şey sebepsiz ortaya çıkmaz.

2-Malesef ekonomik sorunlar daha çook uzun süre yoluna girecek gibi durmuyor.Kara delik;kulübün geleceğini acımasızca yutuyor ve öğütüyor.

3-Takımın üst düzeyde yarışabilir olması için özgüven yükselmesine ve 2-3 transfer döneminde nokta atışı 6-7 net oyuncuya ihtiyacımız var.

4-Ya günlük kararlarla avunup avutacağız.Ya da...kızılcık şerbeti içip her tür eleştiriyi sineye çekerek iş planına göre yürüyeceğiz.

5-Üzgünüz çünkü...borçlardan dolayı sadece döviz kurunun yükselmesinin kulübümüze etkisi yaklaşık 40 milyon (trilyon) civarında olmuştur.

6-Tüm sıkıntılara rağmen devre arasında 2-4 iyi transferle sportif alanda da bir iyileşme tabi ki olacaktır.Ama ne yazık ki yolumuz uzun.

7-Stadın açılması da ikinci devreye pozitif etki yapacaktır.Özetle;her şeyin farkındayız ama malesef camia olarak bu bedeli ödeyeceğiz.

8-Herkes inansın ki çok üzgünüz ama ne yapacağımızı biliyoruz.O güzel günleri tekrar görmek istiyorsak..."kırmayalım,cesaret verelim".

9-Son söz...ağır hasarlı,engebeli uzun bir yoldayız.Zor olacak hem de çok zor.Bizim için de herkes içinde.Ama olsun sizinle başaracağız.
                [Dokuzunca maddede son söz demiş. O sözüde tutamamış ]
                10-Kulüp tarihinin en zor döneminden geçiyoruz.Kulübüm için ne yapabilirim diyen herkesi düşünmeye davet ediyorum.Gün harman olma günüdür.
                "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Bikmadin mi ekonomik sorun demekten. Buyuk futbol ille de buyuk paralarla oynanmiyor. Basaksehir osmanli burnunun dibinde. Kabul etmesi zor yediremiyor kendisine basarisizligi.
                  ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence bizi bu sartlanma dusurur. Arma dusmez diyorsun Selcuk kardes guzel de o arma yiprandi,hor kullanildi,baskiya maruz kaldi(kaliyor),siradanlasti.
                    Artik armadan guc alma devri degil armaya guc verme devrindeyiz.
                    Muhtemelen sezon basinda bu kepaze planlamayi yapan yonetimin de stratejisini ustune kurdugu arguman buydu "bu arma dusmez". Hocam bu arma dusmez degil ,dusmemeli olmali soylemimiz bence bu vakitten sonra.
                    Dusebiliriz, bir ayricaligimiz yok cunku.
                    var, göreceksin

bizim gibi özel camialar böyle zamanlarda fark yaratir

göreceksiniz, bosuna tasalanmayin

Ünal Karaman

Yorum

• Ekonomik sorunu olmayan türk takımı var mı ?
                      #50 Jackson Avelino Coelho
                      #7Miroslaw Szymkowiak
                      #61 İbrahima Yattara

Yorum

• İlk olarak Mert Zaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ekonomik sorunu olmayan türk takımı var mı ?
                        rize, genclerbirligi, basaksehir, kasimpasa, konyaspor, osmanlispor, akhisar

Ünal Karaman

Yorum

rize, genclerbirligi, basaksehir, kasimpasa, konyaspor, osmanlispor, akhisar
                          Trabzonspor ile bu kadar kıyaslanıyorsa zaten gidelim başka takım tutalım

Yorum

• Başkan gelirken 50.yıl ve Lucescu olaylarını keşke atmasaydın ortaya...
                            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Çözüm üretmiyor yine ve yine ve yine ajitasyon yapıyor.Bu iş ustayla kesinlikle olmaz.Misyonu bitmiştir.
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor ile bu kadar kıyaslanıyorsa zaten gidelim başka takım tutalım
                                kardesim kiyas kim yapti , sorunun cevabini verdim sadece

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X