Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben acilen kombine,forma vb. konularda bir hareket bekliyorum... hiç futbolcu transfer dahi etmeseler bu konuda anlayışlı olacağıma söz veriyorum...

Yorum

• Yönetim Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'yla anlaşsa bile desteğim sürecektir. Klübün borcu 700milyon TL, maaş bütçesi 55 milyon TL ise, Yanal da ben yararlanabilirim dediyse, Yumlu ve Yavru kadro genişliği açısından elde tutulabilir. Yumlu ve Yavru'yu istemiyoruz, yetersiz diyebilmemiz için takımdaki ruhsuzlardan kurtulup, iyi bir iskelet oluşturmak ve ekonomiyi düzeltmek şart.
      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Başkan TDF iftar organizasyonunda şuan,konuşma yaptı.

Stadyum hakkında konuştu. Bu sezon açılacak, Türkiye'deki tek kompleks stad falan dedi.
        Formalar hakkında konuştu. 120tlden 5 Ağustos günü Tsclupkatda satışa sunulacakmış.
        Bilinen şeyleri söyledi, soru cevap şeklinde bişey olmadığı için aklınızdaki sorular cebaplanmadı tabi.

50.Yılda Şampiyonluğaa-MuharremBaşkan
        "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Şimdi forma satışı hakkında da TDF not alıyor. Dernek başkanları kişiler falan onlardan sayı alıyorlar. Beş bin falan çıktı heralde

50.Yılda Şampiyonluğaa-MuharremBaşkan
          "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Mustafa yumlu zeki ile beraber hayırlı vizyonlar sayın başkana. Sadi be türevleriylede devam edebilir. Hayırlı günler sizlere

Yorum

• Muharrem başkan seçim öncesi vaatlerinde Mustafa Yumlu ve Zeki ile anlaşmaya varacaz dese en az 1000 oy kaybederdi.Lucesku ismini uydurdu ortada gezen 1000 oyu bir anda cebine attı.Siyaset böyle bişey işte.Seçmeni boş vaatlerle kandırdın mı her daim kazanırsın.Bir sonraki seçimde kazanırsın.Bu ülkenin seçmen profili sorgulamaz.Açlığını yalan yanlış ama onu tatmin edecek vaatlerle doyurduğunda yine oy verir.Kimsede sormuyor ki hangi kadroyla 50.yılda şampiyonluğa oynacaksın diye?Ne şahane bir seçmen..

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yönetim Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'yla anlaşsa bile desteğim sürecektir. Klübün borcu 700milyon TL, maaş bütçesi 55 milyon TL ise, Yanal da ben yararlanabilirim dediyse, Yumlu ve Yavru kadro genişliği açısından elde tutulabilir. Yumlu ve Yavru'yu istemiyoruz, yetersiz diyebilmemiz için takımdaki ruhsuzlardan kurtulup, iyi bir iskelet oluşturmak ve ekonomiyi düzeltmek şart.
                bunu nerden çıkardınız???
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Muharrem başkan seçim öncesi vaatlerinde Mustafa Yumlu ve Zeki ile anlaşmaya varacaz dese en az 1000 oy kaybederdi.Lucesku ismini uydurdu ortada gezen 1000 oyu bir anda cebine attı.Siyaset böyle bişey işte.Seçmeni boş vaatlerle kandırdın mı her daim kazanırsın.Bir sonraki seçimde kazanırsın.Bu ülkenin seçmen profili sorgulamaz.Açlığını yalan yanlış ama onu tatmin edecek vaatlerle doyurduğunda yine oy verir.Kimsede sormuyor ki hangi kadroyla 50.yılda şampiyonluğa oynacaksın diye?Ne şahane bir seçmen..
                  peki diğer aday ne söyledi de seçmeni kandıran adaydan 7 oy eksik aldı? altyapıya yöneleceğiz dedi, bu zaten zeki ve mustafa ile anlaşmak demek. bir kaç yıl şampiyonluk yok dedi. niye 993 oy az almadı?

Yorum

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Muharrem başkan seçim öncesi vaatlerinde Mustafa Yumlu ve Zeki ile anlaşmaya varacaz dese en az 1000 oy kaybederdi.Lucesku ismini uydurdu ortada gezen 1000 oyu bir anda cebine attı.Siyaset böyle bişey işte.Seçmeni boş vaatlerle kandırdın mı her daim kazanırsın.Bir sonraki seçimde kazanırsın.Bu ülkenin seçmen profili sorgulamaz.Açlığını yalan yanlış ama onu tatmin edecek vaatlerle doyurduğunda yine oy verir.Kimsede sormuyor ki hangi kadroyla 50.yılda şampiyonluğa oynacaksın diye?Ne şahane bir seçmen..
                    Eleştirelerde kısmen haklısın ama muharrem usta iyi bir başkan profili.

Yorum

• Vizyon Yumlu ve Zeki olmasa gerek

Yorum

• Dünyanın en sabırsız taraftarı kesinlikle biziz.
                        Bazı şeyleri acele beklerken şuan ki konumumuzu da göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Yorum

• Yumlu ve Zeki ile sabırsızlığın bi ilgisi olmasa gerek

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Vizyon Yumlu ve Zeki olmasa gerek
                            vizyon = para , Bahadır ....

Yorum

• Sabır çekmekten sabır taşına döndük ama madem ki kulübün bugünlere gelmesinde taraftar,delege,camia olarak katkımız var.
                              O zaman bu senede SABIR çekeceğiz.
                              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak Cemzirih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yonetimin kimle anlastigi ne yaptigi konusuna henuz kimse bir fikir belirtemiyor fakat bilenen tek gercek kulup de kuculmeye gidilecek "hem kalite hem butce acisindan" . 50 . yilda sampiyonluk isi de hava gazindan baska birsey degil . Bende Usta'yi destekledim ve hala daha destekliyorum ama adamin politikasinin bu oldugunu dusunuyorum .
                                Bu kafayla ocağı zor görür.Hekimoglundan gram farkı olmayacaksa sen iniye seçtik usta.
                                En son nakzo tarafından düzenlendi; 17.06.2016, 13:10.
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X