Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sponsorluk gelmezse zaten batacağımız için benim bi kuşkum yok

Yorum

• Sponsorluk gelmezse neden batacakmışız? Bu takımın geliri ortada gideri ortada, sırf taraftara yaranmak için her sene 15 transfer yapacaklarına masraflıları göndersinler ufak kadroyla mücadele edelim birkaç sene ne olur yani. Gelir gider dengesini 0 a indirmek önemli değil, önemli olan her sene kredilerin ödenip üstüne 10 15m dolar kar etmek. Bu durumu yakaladıktan sonra transfere başlamalıyız.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Valla açıkçası artık ben de inanmıyorum, sponsorluk teklifi geldiğine. Ancak, Başkan görüşme ayarlayıp, kompleksi pazarlamaya çalışıyordur diye düşünüyorum. Bu konuda da Başkan'a kızmıyorum zaten.
        simdiye kadar okudugum en komik mesajlardan
        yaranozlunun bosi-zeki kiyaslamasinlan yarsamazsada

sanirim özerin kovulmasi biraz fazla etki etti
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Nevzat Aydın hak eden bit yavrularına laf söyledikçe alıyor beni gülme
          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Yönetim istifa(!)
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              simdiye kadar okudugum en komik mesajlardan
              yaranozlunun bosi-zeki kiyaslamasinlan yarsamazsada

sanirim özerin kovulmasi biraz fazla etki etti
              ne alaka? Ben dedim ki teklif gelmemiştir, ancak sen kendi ürününe sponsor bulmak için görüşme yapabilirsin. Başkan da bunu yapmıştır dedim.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Uefa kararının açıklanmasının üzerinden epey bir zaman geçti. Bu sürede sponsorlukların açıklaması gerekiyordu. Açıkçası bu sessizlik beni korkutuyor.
                www.x.com/zykmda

Yorum

• Yönetimin elinde 40 civarı oyuncu var..... ( 1461 'e kiralık verilenler hariç)

Bu kadronun en az yarısını dağıtması gerekiyor....

Yerlerine 8-9 takviye yapması gerekiyor.....

Allah kolaylık versin vallahi işleri zor.....

Bizimde yönetimi yalnız bırakmamamız lazım dostlarım....

Bu yük tek başına kaldırılacak bir yük değil....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• ne sponsorumuz var ne giden var nede gelen eski yonetimler mahvetti bizi dogrulamiyoruz bir turlu karmasar olmayacagim diyorum ama isin ucunda ekonomi.olunca kuluplerin idealleri yoneticilik futbolculul takimi icin oynamak hepsi yalan oluyor. o yuzden ekonomiyi iyi tutmak.lazim ama yaoacak bir sey yok eski enkaz topcularla yola devam artik ersun hicamiz ne katarsa bu ruhsuzlara...

O ruh geri gelecek
                    bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Usta nin takip meselesi baya abartilmis , Ben de artik TS Hesabini takip etmeyecem diyen buyuk egolular bile var. TS=Muharrem Usta sanki.

Yorum

• Bu camianın psikolojik sorunları var ya. Futbolcudan önce bir psikolog transfer etmek lazım.

Muharrem Usta takip ettiği kişileri takibi bırakmış. Vay bee, ne büyük skandal(!) Hemen olağanüstü kongre falan yapmamız lazım
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu camianın psikolojik sorunları var ya. Futbolcudan önce bir psikolog transfer etmek lazım.

Muharrem Usta takip ettiği kişileri takibi bırakmış. Vay bee, ne büyük skandal(!) Hemen olağanüstü kongre falan yapmamız lazım
                          Altına yazılan yorumlara ben utandım yahu, yok başkanım beni de takip ediyordunuz beni unutmayın vs. Ben başkan olsam Ts hesabını takip edip bırakırım ne takip edecem bu egolu şarlatanları.
                          Mustafa Yumlu.

Yorum

• Başkan gerçekten ayıp etti yalnız. O kadar kişiyi neden çıkardı ki takipten?
                            Beni de takip ediyordu çıkarmış. Sonu yaklaşıyor bence başkanın. Göndermen gereken 30 tane oyuncu var niye takipçilerini silmekle uğraşıyorsun be adam!!!1111!!11!11

Yorum

• "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• [MENTION=6309]trabzonspor[/MENTION] u takipten cikaririm diyenler bir tarafa
                                birde almancada acik acik baskani yalan konusmaylan suclayanlar yokmu

ben olsam daha hic kimseyi takip etmem
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X