Sponsorluk gelmezse neden batacakmışız? Bu takımın geliri ortada gideri ortada, sırf taraftara yaranmak için her sene 15 transfer yapacaklarına masraflıları göndersinler ufak kadroyla mücadele edelim birkaç sene ne olur yani. Gelir gider dengesini 0 a indirmek önemli değil, önemli olan her sene kredilerin ödenip üstüne 10 15m dolar kar etmek. Bu durumu yakaladıktan sonra transfere başlamalıyız.
Valla açıkçası artık ben de inanmıyorum, sponsorluk teklifi geldiğine. Ancak, Başkan görüşme ayarlayıp, kompleksi pazarlamaya çalışıyordur diye düşünüyorum. Bu konuda da Başkan'a kızmıyorum zaten.
simdiye kadar okudugum en komik mesajlardan
yaranozlunun bosi-zeki kiyaslamasinlan yarsamazsada
sanirim özerin kovulmasi biraz fazla etki etti
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
ne sponsorumuz var ne giden var nede gelen eski yonetimler mahvetti bizi dogrulamiyoruz bir turlu karmasar olmayacagim diyorum ama isin ucunda ekonomi.olunca kuluplerin idealleri yoneticilik futbolculul takimi icin oynamak hepsi yalan oluyor. o yuzden ekonomiyi iyi tutmak.lazim ama yaoacak bir sey yok eski enkaz topcularla yola devam artik ersun hicamiz ne katarsa bu ruhsuzlara...
Bu camianın psikolojik sorunları var ya. Futbolcudan önce bir psikolog transfer etmek lazım.
Muharrem Usta takip ettiği kişileri takibi bırakmış. Vay bee, ne büyük skandal(!) Hemen olağanüstü kongre falan yapmamız lazım
Altına yazılan yorumlara ben utandım yahu, yok başkanım beni de takip ediyordunuz beni unutmayın vs. Ben başkan olsam Ts hesabını takip edip bırakırım ne takip edecem bu egolu şarlatanları.
Başkan gerçekten ayıp etti yalnız. O kadar kişiyi neden çıkardı ki takipten?
Beni de takip ediyordu çıkarmış. Sonu yaklaşıyor bence başkanın. Göndermen gereken 30 tane oyuncu var niye takipçilerini silmekle uğraşıyorsun be adam!!!1111!!11!11
Yorum