Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben sert cevap vermedim. Aksine siz karsinizdaki ile atismak icin firsat kolluyosunuz.
    Bi arastirin interneti cavandanin icraatlari icin. Konuyu daha da uzatmam zaten cavandaya kambur üstü diyen biriyle de.
    Ne diyelim haklisiniz
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Yerel medya gerçekten sorunlu ve garip bir özgüvenleri var.
      Her şeyi biliyorlar ama gazetecilik hariç.
      Amatör ruh,profosyonel düşünce
      İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Nevzat Aydın'nın tepkisi son derece yerinde. Bazı insanlar sağdan soldan duyum alıp paylaşıp 100 tanede 1 tane tutturunca kendilerine misyon yükleyip kendilerini gazeteci sanmaya başlamıştı. Dertleri yalnızca takipçi kasıp 3 5 pohpohlanmak olanlara verilebilecek en güzel tepkiydi. Yarası olan gocunur derler. Böylece yarası olanlar da ortaya çıkmış oldu. Sen işini layığıyla yaptığına inanıyorsan ne diye üzerine alıyorsun ? Hiç kimse Trabzonspor'dan büyük değil Nevzat Aydın da Ahmet de Mehmet de ... Akıllar başa.
        Zuğaşi Berepe
        Çoban Express

Yorum

• Nevzat Aydına destek olmalıyız.
          Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nevzat Aydına destek olmalıyız.
            Yedirtmeyiz.
            Adamın sürekli üzerine gidip küstürüp kulüpten uzaklaştırmaya çalışıyor leş kargaları.
            En azından, yanında olduğumuzu ve destek mesajlarımızı twitterdan iletelim ki doğru yolda olduğunu ve vazgeçmemesi gerektiğini hissettirelim.
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aynen oyle.
              Yıllarca boş boş konusup hıc bır halta yaramadılar.Baska konusabıleceklerı bır konu yok zaten.Bırde çıkıp yonetıcımızı harcamamalılar.
              Zaten bır kaçı harıç bunları tesıse bıle sokmayacaksın

Yorum

• twiterda yerel medya ile ilgili anketler yaptırılıyor ve sonuçlar yerel medya adına hezimet.sanırım bu keneleri söküp atmak için destek veriliyor taraftardan.top yönetimde artık.hoşgörü istemiyoruz bu konuda söküp atın şu yamyamları.

Yorum

• Dünya üzerinde Trabzon yerel medyası diye bir oluşum neden var hiç bilmiyorum.

Ee Trabzonspor olmasa bu adamlar ne yapacak ki? Nevzat Bey doğru söylemedi mi şimdi?

İmkanım olsa bütün yerel medyayı kezzap döküp yakarım o derece tiksiniyorum onlardan, resmen Trabzonspor başarısız olsun diye var olmuş bir şey.

Yorum

• enkaz devraldı milyar tl ye yaklasan borcla hepimiz sabretmeliyiz şampiyon olmamız zaman alabilir 3 yada 4 yıl gibi muharrem ustaya hepimiz yardımcı olmalıyız.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dünya üzerinde Trabzon yerel medyası diye bir oluşum neden var hiç bilmiyorum.

Ee Trabzonspor olmasa bu adamlar ne yapacak ki? Nevzat Bey doğru söylemedi mi şimdi?

İmkanım olsa bütün yerel medyayı kezzap döküp yakarım o derece tiksiniyorum onlardan, resmen Trabzonspor başarısız olsun diye var olmuş bir şey.
                      Cevap açık aslında TS nin finansal getirisinden nemalanmak
                      Her birine yıllık 10 bin lira ver aleyhine tek bir şey yapmayacak adamlardan oluşuyor çoğu
                      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dünya üzerinde Trabzon yerel medyası diye bir oluşum neden var hiç bilmiyorum.

Cevap açık aslında TS nin finansal getirisinden nemalanmak
                        Her birine yıllık 10 bin lira ver aleyhine tek bir şey yazmayacak adamlardan oluşuyor çoğu
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• ve yönetime adamlar çakalların sofrasına daldı ondan bu karışıklık
                          İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
                          Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• Ali Rıza denen elemanın kuluple ilişkisi kesilmeli ileride baş hizipçi olabilir

Yorum

• Yerel medyanın hali emin olun ulusal medyanın halinden daha pespaye değildir.Bu ülkede saygın kurum mu kaldı ki yerel medyadan beklentilerimizi çok yüksek tutuyoruz.Maalesef yerel medyada çalışan kişilerin donanımı,eğitimi,kültürü çok aşağılarda.Alt kademelerde gazetelerde çalışan çocuklar çok düşük maaşlarla hayata tutunup evlerine,eşine çoluğuna çocuğuna ekmek götürmeye çalışıyor.

Nevzat Aydın yerel basını eleştirebilir.Sertte eleştirebilir.Ama kimsenin onurunu kıracak şekilde konuşamaz.Nevzat Aydın'ın şikecilere yönelik hakaretini gördünüz mü?Aziz Yıldırım'a laf etmişliği var mı?Şampiyon takımın yöneticiydi.Niye etmedi.Menfaatini düşündü.yemek sepetinden yemek siparişi veren milyonlarca Fenerbahçeli müşterisinin tepkisinden çekindi.Kendince haklıda olabilir.(Ben hak vermiyorum)

İşin özü her tür eleştiriye evet.Onur kırıcı hakarete hayır.Her kimden gelirse gelsin.

Yorum

• yerel medya'daki haberlerin %90 söyle bitiyor.

...iddia edildi
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X