Vay arkadas . Tebrik etmis ne var bunda yav .Herkesin dilinde buyuklerle savas, sevisme cart curt. Deli oluyom yav. Nedir bu ?.Illa laf mi sokmasi lazim baskanin usluplu dogru duzgun bir sey yazamaz mi bu adam. Sayginligimizi sizin gibiler yuzunden kaybediyoruz iste . O tweeti rt leyen bir suru bjk li altinda yorum yazan tesekkurler baskan insallah sen de ts yi yaparsin yazan bir suru bjk li oldu . Bunlar iyi isler demeniz gerekiyorken takildiginiz seylere bak . Anlamlandiramiyorum...
Galiba Trabzonspora başkan olan kişi hr şeyiyle Trabzonsporlulara teslim olmak zorunda, ne konuşacağını,
nasıl yaşayacağını, kimlerle oturup kalkacağını başkaları belirleyecek. Adamın yakasından bi düşünde işini
yapsın. Trabzonsporla yatıp kalkınca böyle oluyor herhalde.
insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Hocam nedir bu kadar agressif olmayı gerektiren? BJK bu şampiyonluğu hak ederek aldığına inanmıyor musunuz? Eğer İnanıyorsanız bunu tebrik&taktir etmekte ne gibi bir yeis görüyorsunuz?
Tamam düzene karşı olalım da eğriyle doğruyu da bu kadar birbiri içine sokmayalım artık..
Bjk neyi hak etti veye etmedi beni zerre ilgilendirmiyor,sonuçta o da bu sistem tarafından kollanan bir takım değil mi?
Şike yaptıkları için düşürülmedikleri yalan mı?Biz bir şeye etik olarak karşı çıkıyorsak A takımı veya B takımı olarak değişir mi?
Trabzonspor'u sadece İstanbul'un mutluluğu için kurulan düzenle kavga ettiği için tutar Trabzonlu olmayıp bu takımı tutanlar,böyle salon erkeği muhabbetlerine gerek yok,tarihimizin en rezil sezonunu kapatıyoruz,daha iki gün önce tarihimizin en rezil skorunu almışız.insan çıkar bir özür diler taraftardan.
Şike,etik,ahlak diye kafaımızı ütüleyen bir td'nin parayı görüp,inandığı her şeyi yediği başarı ile mutlu olan insan benim için sıkıntılıdır.
O tebrik etmeyecekti diyenlere sesleniyorum, madem öle sende şike yapanlarla aynı ligde oynamayacaksın o zaman tamam mı? Zamanında tepki koyamamışsın , öyle uada böye bu adamlar rakiplerin ve bu yıl "hak ettikleri" şekilde şampiyon olmuşlar. Bizim isyanımız haksızlığa değil miydi? O zaman susacağız, ya bu adamlarla aynı ligde oynamayacağız, ya da haksızlık vs olmadan kazandıkları şampiyonlukları sindireceğiz.
Vay arkadas . Tebrik etmis ne var bunda yav .Herkesin dilinde buyuklerle savas, sevisme cart curt. Deli oluyom yav. Nedir bu ?.Illa laf mi sokmasi lazim baskanin usluplu dogru duzgun bir sey yazamaz mi bu adam. Sayginligimizi sizin gibiler yuzunden kaybediyoruz iste . O tweeti rt leyen bir suru bjk li altinda yorum yazan tesekkurler baskan insallah sen de ts yi yaparsin yazan bir suru bjk li oldu . Bunlar iyi isler demeniz gerekiyorken takildiginiz seylere bak . Anlamlandiramiyorum...
Takım 7 yemiş hocayı kovmuş borç 800 milyon dedikodusu yayılmış adamın ilk açıklaması bjk yi küçük şikeciyi tebrik etmek ara fikoyu tebrik et banane ben o hesabı onun için mi takip ediyorum.
diğer husus 3-4 sene sabır falan bizi zarflıyorsada o 50. Yıl sözünüde hatırlatmak bizim görevimiz. Büyük hayal kırıklıkları yaratıyor başkan bir an önce toparlanması lazım
Gündem dışı fakat; Olcay Çakır bugün bir twit attı. İstanbul'da Taraftarların birlikte maç izleyebilecekleri mekanlar olmalı şeklinde.
Aslında bu konu biraz iyi irdelenirse; uçaklı kombineden daha güzel bir sinerji&gelir modelleri türeyebilir.
Örneğin ben 1000 Trabzonsporlu kardeşimle aynı mekanda maç izlemek için o mekan için kombine alırım..
Sent from my iPhone using Tapatalk
En son SenolDurgun tarafından düzenlendi; 15.05.2016, 23:49.
"Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
Bjk neyi hak etti veye etmedi beni zerre ilgilendirmiyor,sonuçta o da bu sistem tarafından kollanan bir takım değil mi?
Şike yaptıkları için düşürülmedikleri yalan mı?Biz bir şeye etik olarak karşı çıkıyorsak A takımı veya B takımı olarak değişir mi?
Trabzonspor'u sadece İstanbul'un mutluluğu için kurulan düzenle kavga ettiği için tutar Trabzonlu olmayıp bu takımı tutanlar,böyle salon erkeği muhabbetlerine gerek yok,tarihimizin en rezil sezonunu kapatıyoruz,daha iki gün önce tarihimizin en rezil skorunu almışız.insan çıkar bir özür diler taraftardan.
Şike,etik,ahlak diye kafaımızı ütüleyen bir td'nin parayı görüp,inandığı her şeyi yediği başarı ile mutlu olan insan benim için sıkıntılıdır.
Usta çok uç noktalarda takılıyorsun .(Sahsi yorumum )
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz tüm dünyayi bize düsman ilan ettik.. Baskan tebrik mesaji atiyor ortalik ayaga kalkiyor böyke bir sacmalikta sadece bizde olur.. Takimimiz evlere senlik bizim derdimiz hala onu keselim onu asalim
Takım 7 yemiş hocayı kovmuş borç 800 milyon dedikodusu yayılmış adamın ilk açıklaması bjk yi küçük şikeciyi tebrik etmek ara fikoyu tebrik et banane ben o hesabı onun için mi takip ediyorum.
diğer husus 3-4 sene sabır falan bizi zarflıyorsada o 50. Yıl sözünüde hatırlatmak bizim görevimiz. Büyük hayal kırıklıkları yaratıyor başkan bir an önce toparlanması lazım
Usta o hesabi sadece ts liler takip etsin altina yorum yazsin diye mi kullaniyor ?...Kaldi ki ben altina yazilan yorumlari tek tek okudum herkes insllah biz de oluruz filan tarzi seyler yazmis sizin gibi tepki gosteren yok . Ve orda bize de mesaj var bjk nin izledigi yol rotamiz olacak iste bu kadae basit.
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
muharrem başkanın tebrik mesajı güzel hareket.ihonun trabzonspor'una alışanlar anlayamaz..
Ben de bunu diyorum iste . ( iho ya alisanlar kismino genelleme yapmiyorum tabiki ) . Usta o hareketiyle sempati topluo tekrardan takimimiz adina. Bizim taraftar istiyor ki biz her yerde yalniz kalalim kendi basimiza hareket edelim . Ee sonra ??? . Destegi , algiyi arkana alacaksin ki gerisi gelsin. Halbuki Usta secilmeden bunlari soylemisti zaten.
Yorum