Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizde onu diyoruz takım evlere şenlik taraftar açıklama bekliyor bizimki fikoya şenola tebrik mesajı atıyor
    Hocam neden bu kadar sabit fikirlisiniz?
    Başkan yatıp kalkıp tebrik mesajı mı atıyor?
    Veya Trabzonspor için harcayacağı mesaiyi tebrik gündemi için mi harcıyor?

Yapmayın, etmeyin artık..
    "Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
    Hz. Mevlana

Yorum

• İlk olarak malkocogluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Usta o hesabi sadece ts liler takip etsin altina yorum yazsin diye mi kullaniyor ?...Kaldi ki ben altina yazilan yorumlari tek tek okudum herkes insllah biz de oluruz filan tarzi seyler yazmis sizin gibi tepki gosteren yok . Ve orda bize de mesaj var bjk nin izledigi yol rotamiz olacak iste bu kadae basit.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Bu adamın şuanki ilk sıfatı Trabzonspor başkanı ağzından çıkan her söz TrabZonspor başkanı olarak çıkar.

eğer 3-4 yıl Zarfını bize attıysa ozaman daha 50.yıl demeyecek adama mitomaniyi hatırlatırlar şifa da dilerler

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mesela?Trabzonspor'u Trabzonspor yapan değerleri korumak uç nokta mı?
        Siz istiyorsunuz ki TS her alanda tek kalsin tek basina mucadele etsin . Ama yok boyle bir dunya. Algiyi , kamuoyunu arkamiza almamiz sart. Suan o tweerle bir suru bjk li sonunda adam gibi bir baskan gibi seyler yazdi mesela en basitinden . Bunlar guzel seyler. Tabi bu benim gorusum . Sizin gorusunuze de saygi duyarim .

Yorum

• İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          muharrem başkanın tebrik mesajı güzel hareket.ihonun trabzonspor'una alışanlar anlayamaz..
          Merak etme onun da fenerbahçeli dostları vardı,alışığız bu mevzuya yani.Ha tabi sizin için önemsiz olabilir bu tür konular benim için ise çok önemli.
          Yeni sezon için kendimce bir bütçe hazırlamıştım,zorlayacaktım iyice bu twitten sonra hiç bir şey yapasım gelmiyor.
          Benim için yemin ediyorum 7-0 dan daha ağır bir şey.
          Anlamyan da anlamasın.
          En son sasone tarafından düzenlendi; 15.05.2016, 23:59.
          • Memento mori

Yorum

• İlk olarak SenolDurgun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hocam neden bu kadar sabit fikirlisiniz?
            Başkan yatıp kalkıp tebrik mesajı mı atıyor?
            Veya Trabzonspor için harcayacağı mesaiyi tebrik gündemi için mi harcıyor?

Yapmayın, etmeyin artık..
            Başkan tebrik mesajı atacaksa ofspora atsın olcay sarala atsın iddiaya girerim olcay saralı telefondan tebrik etmiştir ama küçük şikecileri reklam ede ede tebrik etmek lazım ki namımız yürüsün

Yorum

• Uzlaşması çok zor bir konumuz daha oldu.. Hayırlısı olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk
              "Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
              Hz. Mevlana

Yorum

• İlk olarak malkocogluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Siz istiyorsunuz ki TS her alanda tek kalsin tek basina mucadele etsin . Ama yok boyle bir dunya. Algiyi , kamuoyunu arkamiza almamiz sart. Suan o tweerle bir suru bjk li sonunda adam gibi bir baskan gibi seyler yazdi mesela en basitinden . Bunlar guzel seyler. Tabi bu benim gorusum . Sizin gorusunuze de saygi duyarim .
                Milyon tane Bjk'lı fener maçında yenildik diye de neler neler yazdı?Çok mu önemli yani ne yazdıkları,ben tuttukları takıma saygı duymuyorum,sistem tarafından kollanan korunan takımı tutan adamı neden önemseyeyim?
                • Memento mori

Yorum

Meral etme onun da fenerbahçeli dostları vardı,alışığız bu mevzuya yani.Ha tabi sizin için önemsiz olabilir bu tür konular benim için ise çok önemli.
                  Yeni sezon için kendimce bir bütçe hazırlamıştım,zorlayacaktım iyice bu twitten sonra hiç bir şey yapasım gelmiyor.
                  Benim için yemin ediyorum 7-0 dan daha ağır bir şey.
                  Anlamyan da anlamasın.
                  söylemleri ile icraatleri tartışılır ama yaptığı hareket yanlış bir hareket değil,olması gerekendir.avrupa'daki kulüpler birbirlerini resmi hesaplarından tebrik ediyor

Yorum

Milyon tane Bjk'lı fener maçında yenildik diye de neler neler yazdı?Çok mu önemli yani ne yazdıkları,ben tuttukları takıma saygı duymuyorum,sistem tarafından kollanan korunan takımı tutan adamı neden önemseyeyim?
                    Abi her şeye sistem dersek biz niye kadro hoca v.s ugrasiyoruz ? .Niye bu foruma giriyoruz? .Sisteme comak sokma devri biteli Trabzonspor icin cok oldu. Hem arkadadasin akraban v.s hic mi yok bjk li gs li fb li . ?

Yorum

• Fenerbahçe nasıl şikeci kulüpse Bjk da şikeci kulüptür.Bu iki kulüp vesikasını Uefa ve Cas'dan almıştır.Madrabaz,şikeci kulübü tebrik ederek kulübünü rezil etmiştir.

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkan tebrik mesajı atacaksa ofspora atsın olcay sarala atsın iddiaya girerim olcay saralı telefondan tebrik etmiştir ama küçük şikecileri reklam ede ede tebrik etmek lazım ki namımız yürüsün
                        Sen kendin soyluyorsun iste. Reklam lazim ...

Yorum

• Trabzonspor taraftarı olarak hastalıklı bir psikolojiye sahibiz.
                          Bundan nasıl kurtulunur bilmiyorum.
                          Ama kurtulmadıkça bizden hiçbir şey olmayacak buna eminim.
                          Trabzonspor'u kafese hapsedip elimizde kırbaçla terbiye etmekten başka yapmaya çalıştığımız bir şey yok.
                          Sadece hır gür.
                          Sadece yakıp yıkmak.
                          Dertlerimizi doğru cümlelerle anlatacak halimiz bile kalmamış. Yazık. O kadar yazık ki. Her şeyin yönetimi elimizde olsun istiyoruz. Bu Kaf Dağı bizi hep uçuruma yuvarlıyor.
                          Bir bina çeşitli malzeme ve çalışanları ile aylar içinde dikilir.
                          Ama küçücük bir dinamit ile saniyede yerle bir olur.
                          Yıkmanın bu kadar kolay olduğu bir yerde yapmayı tercih edenlerle olacağım. Olmalıyız.

Yorum

• Fenevbahçe hariç herkesi tebrik edebilir.Yıllarca antipatik olduk da ne geçti elimize..Bakın şikebahçeliler hariç herkes beşiktaşın şampiyonluğuna seviniyor.tekrar sevilen sayılan bir kulüp olsak ne kaybedeceğiz.Kavga , kavga nereye kadar?

Yorum

• İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              söylemleri ile icraatleri tartışılır ama yaptığı hareket yanlış bir hareket değil,olması gerekendir.avrupa'daki kulüpler birbirlerini resmi hesaplarından tebrik ediyor
                              Avrupadaki şike yapanı ligin dibine gönderiyor,mali açıdan şartları yerine getirmeyen en çok kupa kazanan takımı en alt lige yolluyor,oradaki sportif başarı da başarısızlıkta sahada futbolcular tarafından belirleniyor.
                              Öyle bir düzenimiz var da biz mi arıza çıkarıyoruz?
                              Bjk şike yaptığı halde bu ligde devam etmiyor mu?
                              • Memento mori

Yorum

• Neyse daha fazla tartışmanın lüzumu yok . Bana gore cok basit bir konuydu ama gel gör ki TS taraftari olarak bunda bile ayristik . Sürç u lisan ettiysek affola..
                                Hayirli geceler.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X