Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yapımına 2013 yılında başlanan Beşiktaş Stadı bitti.....

Oysa 2006 yılında başlanan Akyazı Arena ise hala bitmedi....

Dolayısıyla bu durum taraftar arasında umutsuzluğa neden oluyor.....

Bu nedenle Stadyum bir an önce bitirilmeli , sponsorlar belli olmalı , yeni banka kredisiyle borçlar ötelenip klüp rahat bir nefes almalı....

Daha sonra ise güzel bir kombine kampanyası ile camia canlandırılmalı tabiri caizse üzerimizdeki ölü toprağı kaldırılmalı.....
    abi bizim projeye 2006 deyip bjkninkine 2013 demene katılamıyorum.
    Benim bildiğim her iki stadında temelleri birbirlerine yakın tarihlerde atıldı.Bu tarihe kadar bitmemesine itiraz edersen eyvallah haklısın derim ama bizim stat fikrinin başlangıcı olan 2006 yılı ile bjknin temel tarihi olan 2013 yılını kıyaslaman bence uygun olmamış.Bjkninde stat projesi 2009 yıllarına dayanmaktadır bu arada.Hatta daha da eski olabilir.
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      abi 2006da neyi baslamisti akyazinin

2008 ve 2010 da avni aker tadilat gördü
      ilk konuşulduğu tarih 2006.... çok iyi hatırlıyorum.....

2007 yılında dönemin başbakanı Trabzon mitinginde 2011 yılında bitecek dedi......

2009 yılında dönemin başbakanı yine Trabzon mitinginde 2013 yılında bitecek dedi..... ( ikisinide bizzat canlı olarak duydum )

ve hala bitmesini bekliyoruz......

Dediğiniz yıllarda stadyum tadilat gördü ama yeni stadyum yapılacak diye maraton tibününün üstü kapatılmadı bu nedenle 7 yıldır insanlar ıslanarak maç izliyor......
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İnanmayan bizim stadyum başlığını açsın okusun.....

başlık doldu yenisi açıldı.... eskisini bulamadım yenisinin açıldığı tarih 30.01.2008.....

buda ilk başlık....

tam 10 yıldır stadyum yapılacak diye oyalanıyoruz , uyutuluyoruz.....
        En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 12.04.2016, 11:03.

Yorum

2007 yılında dönemin başbakanı Trabzon mitinginde 2011 yılında bitecek dedi......

2009 yılında dönemin başbakanı yine Trabzon mitinginde 2013 yılında bitecek dedi..... ( ikisinide bizzat canlı olarak duydum )

Dediğiniz yıllarda stadyum tadilat gördü ama yeni stadyum yapılacak diye maraton tibününün üstü kapatılmadı bu nedenle 7 yıldır insanlar ıslanarak maç izliyor......
          abi öyle bakarsan benim cocuklugumdan beri stadyum yapiyoruz
          jimnastikde 1990da tasinacakti dolmabahceden

ilk kürek vurulan tarih bence önemlidir

proje olarak 2006 dan sonra beton fabrikasinin orasi olsun, fatih olsun hatta ist. tasinma sacmaligini bile ortaya atanlar vardi

ben yönetim olsam akyazi acilisindan hemen sonra yeni stadyum projelendirmesine baslarim
          bi 30 yilimizi alir yapima baslama asamasi
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

abi öyle bakarsan benim cocuklugumdan beri stadyum yapiyoruz
            jimnastikde 1990da tasinacakti dolmabahceden

ilk kürek vurulan tarih bence önemlidir

proje olarak 2006 dan sonra beton fabrikasinin orasi olsun, fatih olsun hatta ist. tasinma sacmaligini bile ortaya atanlar vardi

ben yönetim olsam akyazi acilisindan hemen sonra yeni stadyum projelendirmesine baslarim
            bi 30 yilimizi alir yapima baslama asamasi
            O dediğiniz hiç birinde siyasiler söz vermedi....

Burada her seçim döneminde söz verildi bize....

YAPACAĞIZ denildi....

Yapsak güzel olur denilmedi...

Ben buna bakarım....

10 yıl geçmiş tamı tamına 3650 gün olmuş......

Mersin Stadyumu 2 ay çalışmalar durmasına rağmen 540 günde başladı bitti...

Ülkede süper lig takımları hatta ptt 1.lig takımlarının bile önemli kısmına stadyum yapıldı....

Biz hala 5 ay sonra stadyum bitermi hesabı yapıyor isek ayıptır, günahtır hatta zulümdür.....

Yorum

• BJK kendi stadyumunu kendisi yapma cesareti gösterdi, 50 milyon TL devlet yardımı dışında yardımda almadı peki Trabzonspor da Avni Aker in yerine yeni stadyum yapma cesareti gösterecek başkan,yönetici ismi verebilirmisiniz, kimse veremez değil mi. Muharrem Usta yönetimi dışında bir yönetimin ismini veremezsiniz. Trabzonspor bugün babasından harçlık isteyen askerliğini yapmış çocuklar gibi farkındamısınız, Muharrem Usta ve arkadaşları 4 yıl önce çevrilebilir miktarda borcu olan bir Trabzonspor un başına gelmiş olsalar inanın Trabzonspor Avni Aker in yerine stadyum yapacak bilgi, birikim ve cesarete sahip tek başkan.

Yorum

ilk olarak 2005 te dillendirilmiş 11 sene olmuş hadi bu seneyi de saymıyorum bazılarının hatrına 10 sene olmuş. peki bu 10 yılda neler oldu türkiye de .ilk olarak kayseriyle başlayan stad yenilemelerinde mersin samsun sakarya Antalya salatasaray hatta hepsini geçtim taraftarı bile olmayan başakşehir . başta olmak üzere. batman rize aydın . adana vs. vs bu sayı gider. peki bu projeler ne zaman başladı 2010 dan sonra. tek kayseri 2008 2009 da yapıldı. peki Trabzon ne oldu 10 senede 7 tane seçim gördü ama stad bitmedi ..
                Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ilk olarak 2005 te dillendirilmiş 11 sene olmuş hadi bu seneyi de saymıyorum bazılarının hatrına 10 sene olmuş. peki bu 10 yılda neler oldu türkiye de .ilk olarak kayseriyle başlayan stad yenilemelerinde mersin samsun sakarya Antalya salatasaray hatta hepsini geçtim taraftarı bile olmayan başakşehir . başta olmak üzere. batman rize aydın . adana vs. vs bu sayı gider. peki bu projeler ne zaman başladı 2010 dan sonra. tek kayseri 2008 2009 da yapıldı. peki Trabzon ne oldu 10 senede 7 tane seçim gördü ama stad bitmedi ..
                  kesinlikle haklısınız fakat bizim ki sadece stad değil kompleks olarak planlandı tabi bu 10 senelik gecikmeye asla bahane olamaz bizim stadımızın en geç 2013 te bitmesi gerekirdi bunun farkındayım trabzonsporu her alanda oldugu gibi bu alanda da sona attılar 2016 agustosta bitecek deniliyor inanın bizler ve yönetim baskı yapılmazsa 2016 sonuna kadar da sürer bu olay.

Yorum

abi 2006da neyi baslamisti akyazinin

2008 ve 2010 da avni aker tadilat gördü
                    2006 da proje çizildi 2013 e kadar 5 6 kere proje değişti veya yöneticilerin ve yetkililerin tabiriyle geliştirildi . ama hala bitmedi .
                    Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

yok dolgu yapılmış yok ondan uzamış diyor bazıları.....

görende dolgu ile sivastopola gittik sanır....

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kesinlikle haklısınız fakat bizim ki sadece stad değil kompleks olarak planlandı tabi bu 10 senelik gecikmeye asla bahane olamaz bizim stadımızın en geç 2013 te bitmesi gerekirdi bunun farkındayım trabzonsporu her alanda oldugu gibi bu alanda da sona attılar 2016 agustosta bitecek deniliyor inanın bizler ve yönetim baskı yapılmazsa 2016 sonuna kadar da sürer bu olay.
                        ya bırakalım artık şu bizimkisi sadece stad değil komplekste var komplekslerini. iki tane oval bina 5 tane antreman sahası ve yanına sporla alakasız şehir hastanesinin kompleks tanımıyla uzaktan yakından alakası olamaz. kompleks olması için. Trabzonspor'a ait otel kamp eğitim merkezi. alt yapı merkezleri. cafeler avmler. kolej binaları yönetim binaları Trabzonspor a gelir getirecek iş hanları. futbolcuları için küçük çaplı bir site . yaparsın o zaman bunun adı komple bir kompleks olur. ama 5 tane antreman sahasını yaptırmak kompleks yaptırmakla eş değer olmuyor . ki zaten o 5 tane sahayı Trabzonspor sadece m.a.yılmaz tesislerini satsa 10 kere yapar kendi başına...

Yorum

yok dolgu yapılmış yok ondan uzamış diyor bazıları.....

görende dolgu ile sivastopola gittik sanır....
                          engebeli arazisini dolgu inşaatında kullanmak amaçlı düzlemek için 1 trilyon verecekleri talihli kişiyi aramak uzun sürmüştür......

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            BJK kendi stadyumunu kendisi yapma cesareti gösterdi, 50 milyon TL devlet yardımı dışında yardımda almadı peki Trabzonspor da Avni Aker in yerine yeni stadyum yapma cesareti gösterecek başkan,yönetici ismi verebilirmisiniz, kimse veremez değil mi. Muharrem Usta yönetimi dışında bir yönetimin ismini veremezsiniz. Trabzonspor bugün babasından harçlık isteyen askerliğini yapmış çocuklar gibi farkındamısınız, Muharrem Usta ve arkadaşları 4 yıl önce çevrilebilir miktarda borcu olan bir Trabzonspor un başına gelmiş olsalar inanın Trabzonspor Avni Aker in yerine stadyum yapacak bilgi, birikim ve cesarete sahip tek başkan.
                            nerde oynayacaktik 2-3 sene
                            orasi istanbul degil, 5-6 stadyum olsun
                            sonra tesisler ne olacakti...

İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ya bırakalım artık şu bizimkisi sadece stad değil komplekste var komplekslerini. iki tane oval bina 5 tane antreman sahası ve yanına sporla alakasız şehir hastanesinin kompleks tanımıyla uzaktan yakından alakası olamaz. kompleks olması için. Trabzonspor'a ait otel kamp eğitim merkezi. alt yapı merkezleri. cafeler avmler. kolej binaları yönetim binaları Trabzonspor a gelir getirecek iş hanları. futbolcuları için küçük çaplı bir site . yaparsın o zaman bunun adı komple bir kompleks olur. ama 5 tane antreman sahasını yaptırmak kompleks yaptırmakla eş değer olmuyor . ki zaten o 5 tane sahayı Trabzonspor sadece m.a.yılmaz tesislerini satsa 10 kere yapar kendi başına...
                            kompleks lafi ne demek acaba
                            tt arena tek basina kompleks olabildi bizim 500 dönüm olamiyor
                            ben bu türkceden bisey anlamadim
                            spor sitesimi oldu
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 12.04.2016, 11:43.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

bildiğim kadarıyla tamda emin değilim buradaki arkadaşlar daha iyi söylerler M.A Yılmaz tesisleri satılacak yada istimlak edilecek diye biliyorum komplekse yeni tesisler yapılacak önümüzdeki yıl diye burada konusanlar vardı.

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bildiğim kadarıyla tamda emin değilim buradaki arkadaşlar daha iyi söylerler M.A Yılmaz tesisleri satılacak yada istimlak edilecek diye biliyorum komplekse yeni tesisler yapılacak önümüzdeki yıl diye burada konusanlar vardı.
                                m.a.yılmaz tesisleri Trabzon hava limanı genişletilmesi amaçlı kamulaştırılma ihtimali var ( buranın değeri kağıt üzerinde 50 milyon tl olmakla birlikte 110 milyon tl gibi bir rakamda geçmiştir.. ama iho yönetiminin şirket varlıklarını tek yerde toplama çalışmaları esnasında buraya biçilen değerin 50 milyon tl olduğunu hatırlıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X