Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkandan çok radikal çok ileri goruslu hamleler bekliyoruz takım yapılanması borçlar yönetim.anlayışı projeler bir suru konu var artık hamleler görmek.istiyoruz fırsat bu fırsat gerekirse tüzük değişikliği kongrelerin sezin bitimine 2 ay kala nisanda veya mayısta yapılması üyelikler bir çok konuda

O ruh geri gelecek
    bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Yönetimden biri ayrılırsa ilk kişi muhtemelen Ali Rıza Egemen olur.
      Mustafa Yumlu.

Yorum

• Abi gerçekten çok acayip bi camiayız biz,
        şaka maka baya baya M.Usta bıraksa gitse sevinecek bir sürü Trabzonsporlu var içimizde, [MENTION=47610]Adem Akyüz'[/MENTION] dediği olmuş Allah bizim belamızı vermiş bile,
        sanki başkan sadece ve sadece 5 aylık bir başkan değil ve öncesinde TS tarihinin en kötü başkanından kulübü devralmamış,
        sanki haftaya seçim olsa Abromoviç başkan adayı olacak,
        sanki Abramoviç gelse onu da yolcu etmeye uğraşmayacağız,
        daha nasıl bir bela bizi bu hale getirebilir ki
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yönetimden biri ayrılırsa ilk kişi muhtemelen Ali Rıza Egemen olur.
          Özevlat konusundaki tutuculuğunu bir kenara bırakmayacaksa isabet olur.

Kayıp değil kazanç olur.
          En son must61 tarafından düzenlendi; 15.05.2016, 14:43.
          #Dik oyna

Yorum

• Burada çok açık olan şey eleştiriye olan tahammülsüzlük.Akl-ı selim her Trabzonspor taraftarı bu yönetimin istifa edip gitmesini beklemez.Yanlız artık şunu kabul edin ki 7 yiyen bir takımın yönetimi eleştirilir kimse kusura bakmasın.Ve 2 gündür yönetim kurulundan tek bir açıklama yok.En azından başkan bi toplantı yapıp şu şu oyuncularla artık yeni sezonda ayrılıyoruz diye taraftarın gazını alsın ki bilelim bazı şeylerin söylemde kalmadığını.

Yorum

• Tamam başkan anladık durumumuz kötü. Ekonomimiz batık. Takım berbat. Geç. Çözüm ne onu anlat. Camiayı ayağa kaldır. Millete bi umut ver. Bişeyler yap artık. Sıtmayı gösterip bizi ölüme razı etme
              En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 15.05.2016, 14:50.

Yorum

• İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burada çok açık olan şey eleştiriye olan tahammülsüzlük.Akl-ı selim her Trabzonspor taraftarı bu yönetimin istifa edip gitmesini beklemez.Yanlız artık şunu kabul edin ki 7 yiyen bir takımın yönetimi eleştirilir kimse kusura bakmasın.Ve 2 gündür yönetim kurulundan tek bir açıklama yok.En azından başkan bi toplantı yapıp şu şu oyuncularla artık yeni sezonda ayrılıyoruz diye taraftarın gazını alsın ki bilelim bazı şeylerin söylemde kalmadığını.
                Sanki yönetim 1 hafta önce geldide eleştirmeyeceğiz transfer içinde süre vardı hoca içinde luceyi beklicez diyip hamiyi hoca yapan mbia gibi muhtemelen şampiyon olacak olan beşiktaş maçını tek başına alan adamı sene sonuna kadar tutmamak için bizi kandıracak algılar yaptıran yönetimi eleştirmeyeceksek bu forumun amacı ne ? Eleştiri bu uyarıdır bir tespittir bu tespite katılıp katılmamak karşı tarafın kendi tasarrufudur. Ama eleştiri yapanları suçlamak ne kadar vizyonlu bir iştir düşünün. Kimse sallama eleştiri yapmıyor burda bazı eylemlerin doğurduğu sonuçları eleştiriyor bu eylemleri yapanlar tekrar aynı hatayı yapmaz belki diye. Ve kimse bana borç demesin usta bu kulube parası için seçildi ama hekimoğlunun vaadlerini yerine getiriyor. Parasız bu iş olsa bende başkan olurum ne olacak sanki taş atıyosunda kolun mu yoruluyor
                En son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 15.05.2016, 15:15.

Yorum

• İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burada çok açık olan şey eleştiriye olan tahammülsüzlük.Akl-ı selim her Trabzonspor taraftarı bu yönetimin istifa edip gitmesini beklemez.Yanlız artık şunu kabul edin ki 7 yiyen bir takımın yönetimi eleştirilir kimse kusura bakmasın.Ve 2 gündür yönetim kurulundan tek bir açıklama yok.En azından başkan bi toplantı yapıp şu şu oyuncularla artık yeni sezonda ayrılıyoruz diye taraftarın gazını alsın ki bilelim bazı şeylerin söylemde kalmadığını.
                  Aynen katılıyorum.Ya açıklama yapıp yumlu salih gibi futbolun belası adamlara bu formayı giydirmeyeceğiz diyecek genc ucuz yabancılar bulacaksın bizde sonuna kadar sabredecez yada hemşerim bizim durumumuz vallaha çok kötü mecbur bunlarla oynayacaz deyip hedefini küme olarak belirleyeceksin başka bir alternatifi yok.Antalyaspor gibi sıradan bir takımdan 7 yiyip sus pus beklersen her türlü eleştiri gelecektir bundan doğal bir durum olamaz.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bu takimin basina hep bos adamlar mi gelir arkadas?? Bu normal mi???

Kimse bisey demiyor neymis efendim uefanin kararini bekleyecegiz.. Neden???? Uefanin karariyla ne isimiz var artik???
                    Ya avrupa kupalarindan 1 yil men cezasi yiyeceksin yada transfer yasagi..
                    Hangi ceza olursa olsun ne kadar erken davranirsan o kadar karindir..simdi transfer yasagi gelse ne yapacaksin Listede sectigin topcular varsa simdiden anlas cok mu zor?
                    Sanki men cezasi gelmezse mourinhoyu getirecekler..

Üstelik yumlu erdogan dursun ... Gibi elemanlari kovmak icin uefa kararini ne yapacaksin

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Şu kaos ve kriz ortamında istifa bekleyip yerden yere vuranlar mı Trabzonspor'u düşünüyor yoksa hataları şimdilik tolore edip bu krizden çıkmak için sağ duyu ve sabır isteyenler mi?
                      Cevabı açık.

Yorum

• Ya hep bizim taraftarimiz akıllı zaten hep bizim taraftar herşeyin en doğrusunu biliyor... Adam geleli 5ay oldu... Bu adamdan önceki kabadayı gerçekdışı beyanlarla klubu borca sokarak yıldız(!) ve işe yaramaz adamlara kulübün anahtarını teslim etti... Bir Allahın kulunun sesi çıktı mi? Bu adam.enkaz devraldı... Bu sene zaten sportif basariyi ilk 10haftada kaybettik... Bu sezon olu sezondu... Eger ki önümüzdeki sezon da takım bu şekilde olursa git o zaman konuş... Az biraz TGden farkiniz olsun be
                        ..

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tamam başkan anladık durumumuz kötü. Ekonomimiz batık. Takım berbat. Geç. Çözüm ne onu anlat. Camiayı ayağa kaldır. Millete bi umut ver. Bişeyler yap artık. Sıtmayı gösterip bizi ölüme razı etme
                          kimsenin elinde siğirli deynek yok başarının sırrı istikrar ve huzur ortamı dır bunu sağlamadığımız sürece bu klup ayağa kalkamıcaktır

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yemem arkadaş yemem , insanları anlama zorluğuyla itham ederken az zeka belirtiside göstermek lazım , senin o bahsettiğin ligde sezonda 50 maç mı oynanıyor , sırf o elindeki çöplerden kurtulmak kulübe 50 milyondan fazla tasarruf ettirdi , 1 galibiyet 1 milyon dedin değil mi ? 17 de 17 yapsak 17 milyon ediyor ....

50 > 17 olm sende anlama kıtlığı mı var , bu kadar basit bir matematiği anlayamıyormusun ?
                            Mbia yı satarak kazanılan parayı tasarruf olarak gören biriyle bu tartışmaya girmem bile iyi günler

Yorum

• Biz bu oyuncu grubunun gelecek sezon bu klüpte kalmasından endişe duyduğumuzu belirtip bunun başkanın vizyon kelimesine ters olduğunu belirttiğimiz için sizin kadar bu klübü düşünmüyoruz öyle mi? Ben şahsım adıma iho'nun seçildiği ilk zamandan beri usta'nın destekçisi olan biri olarak hayal kırıklığına uğramak istemiyorsam suçlu mu olucam ?
                              En son Şerafettin Kara tarafından düzenlendi; 15.05.2016, 16:23.

Yorum

• 50. yılda şampiyonluk ve Lucescu'yu getireceğiz iması gereksizdi. Ama bu konuda Usta'nın suçu pek yok. Bu ülkede gerçekliğe değil hayallere oy verilir. Bu yüzden de hayallerle yaşayan bir ülkeyiz zaten.

Ben şahsen 2009/10 ve 2010/11 sezonları performansını gerçekleştirebilecek bir yapılanmaya gidilmesi taraftarıyım.
                                2016/17 sezonunda ilk 6 ve Türkiye kupasında final çok zor değil. 2017/18 sezonunda ise hedef tabiki şampiyonluk olmalı.

Bu sebeplerden dolayı mevcut yönetimin "şu son 3-4 aydaki yanlışlarını da unutmadan" gelecek sezon için kredilerinin olduğunu düşünüyorum. Hele ki İHO'ya 2,5 yıl sabretmişken.
                                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X