Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir de Bitnel olayı var. Büyük laflar etti başkan. Adamların oyun bahçesinde ve de onların keyiflerince belirlediği kurallarla oynamaya çalışıyoruz. Bahçenin sahibi ise her türlü bunlara kol kanat germiş vaziyette. Çok keskin ifadelerle "bitti" dedi başkan. Sağdan soldan "geri dönecek inşallah" demeye başladılar. Sırf oyunun kurallarını hatırlatmak ve seni de itibarsızlaştırmak için "bitti" dediğini "bitirmezler" se de şaşırma başkanım.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Cok bos elestiren bir toplumuz, daha da vahim olani, bununla gurur duyan bir toplumuz. Baskan in su ana kadar yaptigi ekonomik ve sosyal basarilara bakmaktan sa bos elestirmenin ne manasi var?

Gercekler ortadayken zamana yayarak degil de birden sicrama beklemenin ne manasi var? Yeni TD geldi mi de su anda Baskanin tutamadigi söz tartilisiliyor? Belki o dönem de Lucescuyu getirecegine emin de ondan sonra ihtimal azalinca sözü Lucescu vari bir TD ye getirdi, ki zaten dogru olan da budur. Bir isim degi, bir sisteme ihtiyacimiz var. Lucescu en iyi aday, ama olmadigi icin bos elestirmenin bir anlami yok.

Su anki TS gerceklerine bakarak yorum yapmak gerekir. Hayal ettigimiz TS ye bakarak degil
      Nefsin icin sevme

Yorum

• Bir kere de köstek olmayın be kardeşim, bir kere de destek olun.

Yorum

• Şu kupa meselesini doğru yöneten başkan göremeyeceğiz sanırım. Neyse, zaten Usta'dan öyle bir beklentisi olan da yoktu sanırım. Sonuçta o iş çoktan da kapandı, fenerliler dahil herkes bizim şampiyon olduğumuzu biliyor, kupa dediğiniz de bir teneke parçası sonuçta. Evet çok büyük bir zulme uğradık ama dünya böyle bir yer, dünyanın adil olduğunu iddia eden de yok zaten. Dünyada her mağdur hakkını alabiliyor mu ? Alamıyor. Biz de alamadık. Hakkımızı aradık, ama alamadık. Bu gerçeği kabul etmekten başka çare yok.

Usta'dan beklentimiz ise teknik direktör ve yapılanma. Her gün daha geç kalınıyor. Hami ile geçen her gün bizi bir adım daha geriye götürüyor, ne olacak bu işlerin sonu. Başkan biraz da bu işlerle uğraşsın...
          İnadına Trabzonspor !

Yorum

• bu konuyla ilgili açıklamalar için erken.mesele çözülene kadar ne pozitif ne de negatif bir açıklamaya gerek yoktu. ayrıca bonservissiz oyuncu işi yaş. bonservisli olsun temiz olsun. mbia da bonservissizdi ama temiz geçirdi.

Yorum

• köstek olmayın derken yanlışına da yanlış demeyelim mi bu nasıl bir mantık ben taraftar olarak fenerbahçeliler le kol kola maç izlemek istemiyorum kardeşim bu kadar basit. İzlemek istememe sebebimde belli izlemek isteyen gider kadiköye istediği gibi maçını izler. Bu işin sonu olan olmuş artık önümüze bakalıma geleceğini hepimiz biliyor bu kulüp atıyorum seneye şampiyon olsun başkan desinki fenerle artık bu konuyu uzatmaya gerek yok bak takım iyi yeni şampiyonluklar kovalayalım geçmişi unutalım, unutacaksınız heralde ben unutmuyorum enayimiyim ben yıllardır her ortamda deli gibi millet kavga ediyorum şike olayıyla ilgili bir adam dedi diye unutacakmıyım bunu

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu kupa meselesini doğru yöneten başkan göremeyeceğiz sanırım. Neyse, zaten Usta'dan öyle bir beklentisi olan da yoktu sanırım. Sonuçta o iş çoktan da kapandı, fenerliler dahil herkes bizim şampiyon olduğumuzu biliyor, kupa dediğiniz de bir teneke parçası sonuçta. Evet çok büyük bir zulme uğradık ama dünya böyle bir yer, dünyanın adil olduğunu iddia eden de yok zaten. Dünyada her mağdur hakkını alabiliyor mu ? Alamıyor. Biz de alamadık. Hakkımızı aradık, ama alamadık. Bu gerçeği kabul etmekten başka çare yok.

Usta'dan beklentimiz ise teknik direktör ve yapılanma. Her gün daha geç kalınıyor. Hami ile geçen her gün bizi bir adım daha geriye götürüyor, ne olacak bu işlerin sonu. Başkan biraz da bu işlerle uğraşsın...
                şampiyonluk kupası tenekeden ibaret olabilir. ama şampiyonluk primi 40 milyondan ibaretti . artı o şampiyonluk kupasını bizim takım kaldırsaydı o kadro dağılmaz. biz de dikiş tutturamayan bunca transferi yapmazdık . artı sponsor anlaşmaları falan derken bayağı bir prestij kazanıyorduk. sığ düşünüyorsunuz. çok sığ
                Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• Eski kasardan tost şikeciden dost olmaz biraksin bu baris ayaklarini usta , etrafa sirin gozukcem diye bunlara gerek yok..isine yogunlas bos islerle ugrascagina resmen en kaz aldin bu sene .. taraftar sesini cikarmiyor bu yuzden ama seneye isik goremezse takimda sonun iho gibi olur..buyuk laf konustun 50.yilda sampiyonluk diye insallah sen hakli cikarsin..
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şampiyonluk kupası tenekeden ibaret olabilir. ama şampiyonluk primi 40 milyondan ibaretti . artı o şampiyonluk kupasını bizim takım kaldırsaydı o kadro dağılmaz. biz de dikiş tutturamayan bunca transferi yapmazdık . artı sponsor anlaşmaları falan derken bayağı bir prestij kazanıyorduk. sığ düşünüyorsunuz. çok sığ
                    Çok büyük zulme uğradık diye yazdım, daha ne diyim. Yaşadığımız mağduriyeti anlatan daha iyi ifade varsa onu kullanalım. Sığ düşünmüyorum, burada sadece gerçekleri söylüyorum. Hakkımızı alamadık, bence bu gerçeği artık kabullenelim. Çok uğraştık ama alamadık. Var mı aksini iddia eden. üzücü ama gerçek bu. Hakkımızı alamadık diye haksız olmadık elbet, biz haklıyız ama sadece hakkımızı alamıyoruz.

Şimdi düştüğümüz yerden bir şekilde kalkacaksak eğer, önce gerçekleri kabul ederek kalkacağız. Unutmayacağız elbette yaşananları, ama buna da takılıp kalmayacağız. Belki bu işteki zararımız (potansiyel şampiyonluklar prestij vs) 100-200m euro. Abartmıyorum, eğer bir gün hukuki süreç bizim leyhimize sonuçlanacaksa açılacak tazminat davasının miktarı bu olmalı, ama malesef yenildik. Hakkımızı elimizden aldılar. Benim söylediğim bu, var mı söylediğimde yanlış birşey ? Hoşumuza gitmiyor evet, ben de yazarken hoşlanmıyorum, ama gerçekler böyle.
                    İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Aferin size ! Stada gidip fenere de sövecekmissiniz,bravo. Sahaya yabancı madde de atın sakın affetmeyin. Hatta sahaya atlayıp olay çıkarın . Ne büyük başarı!

Taraftar olarak halen anlamıyorsunuz bu nefretiniz haklı ama yaptıklarınız hep bize zarar verdi. Ne geçti elinize cezalardan ve fenere giden bedava 3 puanlardan başka?

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çok büyük zulme uğradık diye yazdım, daha ne diyim. Yaşadığımız mağduriyeti anlatan daha iyi ifade varsa onu kullanalım. Sığ düşünmüyorum, burada sadece gerçekleri söylüyorum. Hakkımızı alamadık, bence bu gerçeği artık kabullenelim. Çok uğraştık ama alamadık. Var mı aksini iddia eden. üzücü ama gerçek bu. Hakkımızı alamadık diye haksız olmadık elbet, biz haklıyız ama sadece hakkımızı alamıyoruz.

Şimdi düştüğümüz yerden bir şekilde kalkacaksak eğer, önce gerçekleri kabul ederek kalkacağız. Unutmayacağız elbette yaşananları, ama buna da takılıp kalmayacağız. Belki bu işteki zararımız (potansiyel şampiyonluklar prestij vs) 100-200m euro. Abartmıyorum, eğer bir gün hukuki süreç bizim leyhimize sonuçlanacaksa açılacak tazminat davasının miktarı bu olmalı, ama malesef yenildik. Hakkımızı elimizden aldılar. Benim söylediğim bu, var mı söylediğimde yanlış birşey ? Hoşumuza gitmiyor evet, ben de yazarken hoşlanmıyorum, ama gerçekler böyle.
                        1. hakkımızı alamadık değil almadık ! almak için ne yaptın fifa'ya UEFA'ya CAS'a TFF'ye MHK'ya PFDK'ya mail attık gittik peşinden ''Kişilerle kurumlar ayrılmalıdır, Yöneticilerin işlediği suçu kurum çekmemeli'' diyen dönemin başbakanı şimdi ki cumhurbaşkan'ına da oy attık. üstüne alkış tuttuk. Hakkımız olanı geri verilmesinde kilit isim olduğunu oy birliğiyle kabul edip, Trabzonlularca harekete geçmediğimiz kabul edelim. Almak isteseydik o hakkı söke söke almıştık !

2. Şimdi bu panama zımbırtısı çıktı ya fifa bizimle uğraşmaz bile, öyle uyduruktan '' cas gerekli cezayı verdi '' der çekilir kenara. Ama o salih Dursun'un kırmızı kartından sonra meclis basın toplantı salonunda Trabzonspor atkıları ve kırmızı kartlarıyla ''görsel şov'' yaparken ''Tırabzonsipor'umuzun haggını yedirmeyeceğiz , bu olayın dakipçisi olacağız'' diyenlerde çekildi , oldu mu bu şimdi ? Sen kendi adamından fayda göremiyorsun ki . oldu ki dediklerimin hiçbiri gerçek olmadı da FİFA cezayı kesti bizi haklı gördü falan . Bu sürecin maddi ve manevi tazminat bedeli milyonlarla ölçülemeyecek kadar derin ve büyüktür. 5 milyon taraftarın mutluluğu , psikolojisi , adalete olan inancı üzerinde gerçekleştirilen deformasyon'un manevi bedelini devlet , fifa ve tff ve Fenerbahçe (tüm camiasıyla birlikte ) el ele verse de ödeyemez . faizleriyle birlikte 500 milyon Euro'luk maddi tazminatın yanında. bu pisliğin örtülmesi ile alakalı kim rol sahibi ise istifalı özürlerini de sunmak zorundadırlar ki vicdanlara su serpilir. tabi ki bu dediklerim tamamen bir ütopya.. Bura Japonya değil ki suçlu olan suçunu kabul edip özür dileyip istifa etsin veya görevini iyi yapamadığı şuuruyla vicdan azabından kafasına sıksın ...

yani uzun lafın kısası . hayal dünyasında yaşıyoruz biz . ama bu hayalden vazgeçmeyecek kadar inatçı , asi ve dik kafalıyız ( bazılarımız )
                        Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• Şu başlığı kapatın da eleştirmek için ustanın hataları diye bir başlık açın bazısı nasılsa bir tek bunun için yazıyor..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Trabzonspor'un marka değeri son yıllarda gerçekten çok düştü , bugün Emirates le ilgili bi haber çıktığında herkesin dilinde aynı laf , Emirates in Trabzonsporla ne işi olur ?

Marka değerimizi yükseltmemiz , ekol takım olmamız gerekiyo , taraftarından başkanına herkesin imrenerek izleyeceği bi kulüp olmalıyız .

Bu yolda ilk adımlardan birisi getireceğimiz hoca ve sponsorlarımız olacak .

Lucescunun en ufak bi gelme ihtimali varsa dahi sırf bu yüzden zorlanmalı sonuna kadar , Lucescunun Trabzonla ne işi olur diyenlere inat .

Emirates in sponsor olma ihtimali varsa parasına çok takılmadan anlaşılmalı , Emirates in Trabzonla ne işi olur diyenlere inat ..

Yorum

• Sayin Usta, eger burayi okuyorsaniz
                              Allah askina su gruplari birlestirip ortaya büyük
                              bir grup cikartin. Trabzonspor tribünleri icin inanilmaz önemli bu.
                              Herseye el atiyorsunuz buna da el atin.
                              Bunu basaracaginiza inaniyorum.
                              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sayin Usta, eger burayi okuyorsaniz
                                Allah askina su gruplari birlestirip ortaya büyük
                                bir grup cikartin. Trabzonspor tribünleri icin inanilmaz önemli bu.
                                Herseye el atiyorsunuz buna da el atin.
                                Bunu basaracaginiza inaniyorum.
                                Az önce başka bi başlıkta ben de aynı konuda yazmıştım , aynı düşüncede olanların olmasını görmek sevindirici .

Türkiyede şampiyonluk yaşamış 5 takımda bi bizim sanırsam doğru düzgün bi grubumuz yok . Trabzona özgü bi isimle yeni bi yapılanma şart . Çılgınlar , Vira , TG . Bu 3 ünün birleşiminden yeni bi oluşum çıkarılmalı . İsim olarak ben Virayı çok özgün ve güzel bulmama rağmen diğer gruplar kabul etmez sanırım .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X