Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hangi Faruk Özak'tan bahsediyoruz ?
    Şike davasının peşini bırakması için birilerini tehdit eden Faruk Özak'tan mı ?
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• iy yoldasın başkan....devam et

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Öncelik var ki öncelik yazdık oraya. Yazabildiğin kadar okuyabilmen lazım.

Son 4 yıl, 3 yılın şampiyonu Galatasaray. Son 6-8 sezondur ekonomik olarak dip.

Bu yılın en iyi oynayanı Beşiktaş, 1,5 Milyar TL borç. Trabzonspor borcu yokken, hatta Nuri bey para ile bırakmışken şampiyon mu oldu? Geçin bu saçmalıkları. Önce saha içi düzelecek sonra herşey.
        Gs bjk ' nin durumunu irdelerken ,uefa mali kriteri daha evvel uygulansaydı sanırım bu takımların durumu çok farklı olurdu.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• başkan herhalde şimdilik vazgeçti TSTV konusundan.
          geçen yöneticimiz M.Y.Alp şimdilik düşünmediklerini soylemiş. daha onemli konuları varmış.
          haklılar daha onemli konuları var ama başkan seçim zamanı vaat olarak görmüyoruz çok basit bir iş gibi lanse edince bende ümitlendim hemen yapılır diye. bence taraftar için bu konuda çok önemli başka kanallardan takımımızı 1-2 dk izleyeceğiz diye kıvranıyoruz.

başkanı eleştirdiğim 2 durumdan birisi bu konudur. diğeri de malum hocamız..
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• 10 sene geçse de bu televizyon işi olmaz arkadaşlar, boşuna umutlanmayalım.

Yorum

• Trabzonspor TV meselesi çok uzadı bence . Bu işi yapmak zor değil . Bursaspor örneğini vermek yeterlidir umarım

Web TV Formatı yaparak bunu www.trabzonspor.tv adresinden (yanlış hatırlamıyorsam bu domainde Trabzonspor'un elinde ) Kablo tv gibi ücretli ve üyelik esasına dayanarak izleyici sunulması yoluyla bu tartışma sonlandırılabilir diye düşünüyorum ! Yıllık üyelik aidatı 61 TL ! hadi gel de paraya kıyıp üye olma
              Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Faruk Özak bu klübün hamisi olamaz. Şike davasında ağzını açıp tek kelam etmeyen kişiden klübün hamisi olmaz.

Faruk Özak bugüne kadar klübe birçok katkısı sağlamıştır, teşekkür ederim ama bu payeyi hak etmediği de ortada....
                Faruk özak isimli zat bu kulüp sayesinde makam ,mevki, itibar kazanan ve kulüpten nemalanan bir şahıstan fazlasi degil.bu ve benzeri sömürgenlerden kulübümüzün kurtulması şampiyonluklar kazanması kadar önemli. Trabzonsporun sırtından kazandıklarını yanında kazandırdıkları da değere kulak kalir. Spor bakanı olduğu dönemde avrupa sampiyonasina aday olmuş Turkiye'de Trabzon maç oynanacak şehirler arasında bile yoktu.Trabzon neden maç oynanacak şehirler arasında yok diye sorulan soruya yüzsüzce onu "maaamut beye sorun" demişti kendisi. Mahmut beye soracaksan,sen kimsin, necisin, ne is yaparsin.Trabzonsporu ve Trabzonun hakkini korunmasi gereken yerlerde koruyamayacaksan sen kimsin ki Trabzonspor icin?... Spor bakanlığı döneminde Trabzonspor futbol tarihinin en büyük ahlaksızlığının kurbanı oldu ve ağzını açık gık diyememis bir adam.tayyibin gozunde fonksiyonu Trabzonspor sömürüsü yapabildiği ölçüde değerli olan ama siyaseten hiçbir ağırlığı ve vasfı olmayan bu şahıstan a.y'den tiksindigim kadar tiksiniyorum.hadi aziz rakip hatta düşman... Ya bu şahıs?... Çıkıp kendi döneminde yaşanmış olan mevzuda bile konuşmaya, şike var demeye maçasi yemeyen bu şahsin Trabzonsporu hala minciklamaya çalışmasını ve dostu görünüp sırtarmalarini gördükçe kendisini hakettiği sözlerle anıyorum.

Yorum

• 1)Yılmaz Büyükaydın
                  2)Sadi Tekelioğlu
                  3)Hami Mandıralı
                  4)Ulaş Özdemir
                  5)Yabancı futbolcuların ilk fırsatta değersizleştirilip yerlilerin el üstünde tutulması..

Yönetim Bakan,Eski Yönetici,Eski Futbolcu baskısıyla iş yapıyor biz hala daha scout bekliyoruz yazık vallahi..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  En son Furkan S. tarafından düzenlendi; 18.02.2016, 15:57.

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Faruk özak isimli zat bu kulüp sayesinde makam ,mevki, itibar kazanan ve kulüpten nemalanan bir şahıstan fazlasi degil.bu ve benzeri sömürgenlerden kulübümüzün kurtulması şampiyonluklar kazanması kadar önemli. Trabzonsporun sırtından kazandıklarını yanında kazandırdıkları da değere kulak kalir. Spor bakanı olduğu dönemde avrupa sampiyonasina aday olmuş Turkiye'de Trabzon maç oynanacak şehirler arasında bile yoktu.Trabzon neden maç oynanacak şehirler arasında yok diye sorulan soruya yüzsüzce onu "maaamut beye sorun" demişti kendisi. Mahmut beye soracaksan,sen kimsin, necisin, ne is yaparsin.Trabzonsporu ve Trabzonun hakkini korunmasi gereken yerlerde koruyamayacaksan sen kimsin ki Trabzonspor icin?... Spor bakanlığı döneminde Trabzonspor futbol tarihinin en büyük ahlaksızlığının kurbanı oldu ve ağzını açık gık diyememis bir adam.tayyibin gozunde fonksiyonu Trabzonspor sömürüsü yapabildiği ölçüde değerli olan ama siyaseten hiçbir ağırlığı ve vasfı olmayan bu şahıstan a.y'den tiksindigim kadar tiksiniyorum.hadi aziz rakip hatta düşman... Ya bu şahıs?... Çıkıp kendi döneminde yaşanmış olan mevzuda bile konuşmaya, şike var demeye maçasi yemeyen bu şahsin Trabzonsporu hala minciklamaya çalışmasını ve dostu görünüp sırtarmalarini gördükçe kendisini hakettiği sözlerle anıyorum.
                    AYAKTA ALKIŞLANIR BU YORUM ! HELAL OLSUN
                    Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• Haftaya scout ekibi başlıyor.
                      4-5 kişiyle başlayıp 10 kişiye ulaşacak kadromuzla gelecek inşaası için pazar günü YK'da karar zamanı.
                      Bundan böyle tüm oyuncu önerileri için doğru adres scout ekibimiz olacak. Oyuncu kararları için ince eleyip sık dokuma dönemi başlıyor.

Muharrem Usta - Twitter
                      En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 19.02.2016, 00:12.
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Muharrem Usta: "Lucescu Trabzon'a gelirse Hami..."

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, "Lucescu takımın başına gelirse hocamız Hami de onunla birlikte takımda devam edecektir" dedi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Fatsa Trabzonsporlular Taraftar Birliği'nin organize ettiği akşam yemeğine katıldı. Muharrem Usta, Karadeniz Bölgesi'ndeki Trabzonsporlular derneklerini ziyareti kapsamında Fatsa'ya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta onuruna düzenlenen yemeğe Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş, Fatsa Cumhuriyet Başsavcısı Selamettin Bayçelebi, daire amirleri ve çok sayıda taraftar katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, hafta sonu TT Arena'da oynayacakları Galatasaray maçı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"TRABZONSPOR İÇİN GALATASARAY MAÇI BİR DÖNÜM MAÇIDIR"

Galatasaray karşılaşmasının dönüm maçı olduğunu söyleyen Usta, "Galatasaray ile biz bu yıl benzer bir tablo içinden geçiyoruz. İyi bir maç olacak. Bizim açımızdan Galatasaray maçı bir dönüm maçıdır. Bu maçı eğer biz alırsak bu takım bambaşka bir takım olacaktır. Alabilecek psikoloji, güç ve inanç takımızda var. Bir derbi maçı oynayacağız sonuçta her sonuç olabilir. Bu maçtan kesinlikle çok umutluyum. İyi bir netice alacağımıza inanıyorum. İnşallah bizim lehimize sonuçlanır" açıklamasını yaptı.

"MUSTAFA DENİZLİ HOCAMIZI, BOŞTA OLSAYDI BELKİ DE TRABZONSPOR'A GETİRİRDİK"

Takım olarak bir geçiş dönemi içerisinde olduklarını belirten Başkan Usta, "Seçim döneminde teknik direktörlük için Lucescu konusu çok gündeme geldi. Lucescu'nun çalıştığı takımı ile yıl sonuna kadar kontratı var. Lucescu'nun olabilme ihtimalinin önemli düzeyde olduğunu biz de Teknik Direktörümüz Hami Mandıralı da biliyor. Açıkçası Lucescu takımın başına gelirse hocamız Hami de onunla birlikte takımda devam edecektir. Bu dönem Hami hocamızla çok iyi yol aldığımızı düşünelim, teknik direktör tek başına takımı şampiyon yapmıyor. Şampiyonluk yaşayan bir hocanın o şampiyonluk stresinden birkaç defa geçmesi gerekiyor. Trabzonspor'un şampiyonluk yolunda öyle bir hocayla hedefe gitmesidir doğru olan. Fakat işlerimizin iyi gittiği yerde hiçbir düzeni bozmak istemeyiz. Bu dönem bizim kulüp olarak ekonomik anlamda toplanma dönemimizdir. Mustafa Denizli hocamızı biz, boşta olsaydı belki de Trabzonspor'a getirirdik. Fakat bu kadar dağınık bir şekilde kulübe hangi hocayı getirirseniz getirin burada yer bitirirler adamı. Her türlü dağınık durumdasınız. Kulübümüzü bu karanlık tünelden çıkarmak zorundayız. Kendi gücümüzle doğru kaynaklarla doğru işler yapmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta'ya Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş üzerinde ismi yazılı 52 numaralı forma ve bölgede üretilen çeşitli ürünlerden oluşan hediye paketi verdi.

Yemek hatıra fotoğrafının çekimi ile son buldu.

haber61.net

Bana göre Luce hoca olacak...Hami ile belliki konusulmus...
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Başkan Fatsaya mı gelmiş vay anasını haberimiz yok, Fatsa Trabzonspor Taraftarlar Birliği neymiş yav ilk defa duydum nerde bu muhteremler biz göremiyoruz
                          Mustafa Yumlu.

Yorum

• Burak'la ilgili demeçleri pek hoşuma gitmedi başkanın. Burak bize para kazandırmıştır, bu yönüyle selçukla kıyaslanmaz ama bizi bırakıp gidene kapımız açık olmamalı. Bundan sonraki durağı inşallah 2.lig olur Burak'ın.
                            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Usta Samsunsporu ziyaret etmiş.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Samsunspor Kulübünü ziyaret ederek dostluk mesajı verdi.

Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Usta, iki kulübün, şehirleri kapsayan büyük markalar olduğunu söyledi.

Karadeniz'deki Giresunspor, Çaykur Rizespor, Trabzonspor, Samsunspor ve Orduspor'un önemli spor kulüpleri olduğuna işaret eden Usta, "Bunlar Doğu Karadeniz'in altın bilezik gibi yan yana dizilmiş şehirleri ve spor kulüpleridir. Sahadaki rekabet her zaman olması gereken bir şey. İnsanların da kendi aralarında rekabetleri var takımların da ama Karadeniz Bölgesi ve insanı için üzerine düşen bir sorumluluk var. O sorumluluk da dostlukları pekiştirmeye yaradığı sürece önem arz ediyor" şeklinde konuştu.

Birlik ve beraberliğin önemli olduğunu vurgulayan Usta, şöyle devam etti:

"Aynı yörenin suyunu içiyoruz, birbirine benzer yemekleri yiyoruz, aile geleneklerimiz neredeyse birbirinin aynısı, çok yakın akrabalık ilişkilerimiz var. Sporun da buna katkı sağlaması gerekirken son dönemde maalesef birbirimizi üzen durumlarla karşı karşıya kalıyoruz. Bundan hiçbirimiz mutlu olmayız. Samsunspor, Samsun şehri ve insanları bizim için çok değerli ve önemli. Biz aslında biriz, bütünüz, beraberiz. Nereden ne şekilde olursa olsun, birbirimizin dertleri ile dertlenmek zorundayız. Benim açımdan, Samsunspor sizin kulübünüz olduğu kadar benim kulübüm de olmalıdır ve öyledir. Trabzonspor da aslında sizler için böyle bir şey ifade edebiliyor olmalıdır ve öyledir de. Onun için biz burada sporun dostluğunu ortaya koymak için bir araya geldik."

"Acısıyla, tatlısıyla yaşanan her şeyi geride bırakıp yeni sayfa açmalıyız"
                              Samsunspor'un başarılı olmasını istediklerini dile getiren Usta, "Samsunspor'un tekrar o başarılı yıllara dönebilmesi bizim için önemli, elimizden ne geliyorsa yaparız. Bundan sonra Trabzonspor ve Samsunspor taraftarları için olumlu anlamda atılacak adımlara bizlerin önderlik yapması gerekir. Bize düşen ayrıştırmak değil, birleştirmek. Acısıyla, tatlısıyla yaşanan her şeyi geride bırakıp yeni sayfa açmak ve bu sayfaya hiçbir şekilde en ufak bir toz kondurmamak için birlikte emek sarf etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un durumunun ekonomik anlamda Samsunspor'dan çok farklı olmadığını kaydeden Usta, "Büyük camialar bunun altından kalkmasını becerir. Ben Samsunspor'un bu konuda mesafe katettiğini düşünüyorum. Ligde biraz geride kalsa da play-off'lara çok uzak değil. Süper Lig'e, Karadeniz'den başta Samsunspor olmak üzere yeni takımlarımızın gelmesini istiyoruz. İnşallah Samsunsporlular için bu özlem kısa sürede biter" diye konuştu.

"Sahada rekabet, saha dışında dostluk ön planda olacak"
                              Samsunspor Kulübü Başkanı Tutu ise Karadeniz'in en önemli kentlerinin Samsun ve Trabzon olduğunu ifade etti.

Bu iki kentin en önemli markalarının Samsunspor ve Trabzonspor olduğuna işaret eden Tutu, "Aynı kategoride olduğumuz müddetçe Trabzonspor ile sahada her zaman tatlı bir rekabet olacaktır ama önemli olan saha dışında dostluğun, centilmenliğin, arkadaşlığın ön planla bulunmasıdır. Bu ziyaret bu açıdan çok önemli, bundan sonraki ilişkilerimiz gelişerek devam edecektir" değerlendirmesinde bulundu.

En son fadigaTS tarafından düzenlendi; 20.02.2016, 00:20.

Yorum

• beyler haber 61 in haberinin altında öyle saçma yorumlar var ki skandal.adam yazmış boş işleri bırak icraat görelim ,ne bekliyo acaba şimdiden 6 transfer falan mı istiyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X