İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
-
2017 bizim ellinci yılımız. Ve 2017yi içine alan iki sezon var.
16-17--17-18 başkan da bu iki sezondan birinde şampiyonluk yarışında olucaz diyor. Ve bu büyük ihtimalle 17-18 olacak diyor.
Daha nasıl söylemesi, anlatması lazımEn son Muhammet YILMAZ tarafından düzenlendi; 23.01.2016, 16:50."Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözlesmelerde yapilan indirimler falan bunlar iyi seyler, hatta bu kadarini beklemiyordum açikçasi... benim tepki gösterdigim konu "ya kisa vâdeli bir çözüm bulup sene sonunda uzun vâdeli biriyle anlasacagiz, ya da mümkünse simdiden birisiyle uzun bir yolculuga çikacagiz" gibi bir açiklamasiyla alâkasi olmayan bir isimle, ve alâkasiz bir sözlesme imzalamasi konusudur...
Ya 5,5 yillik ya da sene sonuna kadar idâre ve 5 yillik sözlesmeli birini getirmekten bahsetmedi mi baskan ? Haydi 5 olmadi 4 olsun... peki bir kere Hami Luçe ya da Luçe vâri birisi midir ?? 1,5 + 1 yillik sözlesme kisa mi uzun vâde midir ? ikisi de degil, saçma sapan bir sözlesme... bu konuda dedikleriyle örtüsmeyen bir ise imza atmistir...
Biliyoruz birçok açiklamasini,,, Hami ve 1,5 + 1 yillik sözlesme, yaptigi hangi açiklamayla örtüsüyor birisi bana anlatsin... baskani savunmak için zorlamasin kimse kendini.... Ne Hami ismi, ne de 1,5 + 1 yillik sözlesme ; hiçbiri örtüsmüyor seçim öncesi ve sonrasi yapilan açiklamalarla... kimse kusura bakmasin
EEE ?? ben ne yazdim ? 2017 50.yil evet, ama 2018 sezonu sonu, 51.yil eder... zaten 1967 - 2017 açik ve net yani, 2018'i isin içine sokma çabasi baskana daha fazla süre verme bahanesinden baska bir sey degil... sevmiyorum böyle zorlamalari... ille de 50.yilda sampiyon olalim diye bir sey de yok, 53 olur fark etmez, ama 50 50 50 deyip de "aslinda 2018 de 50 sayilir" denmesine sinir oluyorum, gerek yok böyle seylere, 2018 50.yil falan degil bütün forum tersini yazsa da fark etmez...
Tamam da üstteki tvitinde 2017'yi daha çok yükselme dönemi olarak görüyor... yavas yavas 2018'i isaret ediyor çünkü 2017 için sampiyonluk hedefi biraz zor geliyor ona da.. zaten buna saygim sonsuz, sorun yok 55.yil desin isterse, ama 50 deyip 2018 demesin, sorun orda... zorlama hesaplarla ay farklariyla falan ugrasmaya gerek yok, 1967 - 2017 bu kadar basit, 1967 - 2067 de 100.yil , 2068 degil...
Ayrica, sene sonuna kadar geçici çözüm olsa 1,5 yillik sözlesme neyin nesi ?niye 6 aylik degil ? gerçi Hami kabul etmezdi 6 ayligi, ondan neredeyse eminim...
Tekrarliyorum : 1,5 + 1 yillik sözlesmenin ve Hami isminin, yapilan açiklamalarla zerre alâkasi yok, kimse kimseyi kandirmasin
Hami'nin sözleşmesinin 1 yılı opsiyon. Yönetim istemezse 5 ay sonra Hami'nin görevi biter. Yani yarım dönemlik bir sözleşme imzalandı. Tam da başkanın seçim öncesi dediği "geçici çözüm" yani. Ha opsiyon niye konuldu dersen, bence gelebilecek men cezası ve transfer yasağı ihtimali için bu opsiyon koyuldu. Çünkü bu cezalar gelirse üst düzey bir hoca getirmek çok zor olacak.
Yorum
-
Ya alinti yaparken niye önceden alinti yaptiklarim da ortaya çikiyor yaa....
Hami konusunda ben bir yerde 1 + 1,5 gördüm , kaç gündür konustugum kisilere öyle diyorum, kimse bana yanlissin demedi, ne bileyim ben
O konuda iyi yanilmisim, ama saskinim, hayret Hami nasil kabul etti...
Bu gelisme üzerine sunu yazabilirim, bana sanki sene sonu Luçe gelecek de Hami yardimcisi olacak gibi geliyor...
50.yil konusuna gelirsek düsüncem degismiyor, takip eden yil falan yok öyle bir sey, rakamlar ortada zaten 1967 + 2017'dir, 2018'in ne alâkasi var ??
7 ise 7 , 8 ise 8, isterse kurulusu Aralik ayinda olsun (tamam belki o kadar degil ama bence biraz öyle)...
Üstelik Türkiye'de atiyorum 25. yasini bitirdigin an hemen "oo 26'yla gidiyorsun" denirken, 2018'i zorla geriye alma 50.yila çekme olayini anlatamaz kimse bana... yapmayin renkdaslar... Agustos 2017'ye Mayis 2017 sampiyonlugu mu çok yakin, yoksa Mayis 2018 mi ? Mayis 2017'de sampiyon olacaksin ki hakiki 50.yil olacak, 50.yil kutlamalarini sampiyon olarak yapacaksin, "sampiyonluga aday jekjfsjhdfgdsjhgf" olarak degil... yani ille de 50.yil diyorsak durum budur...En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 23.01.2016, 17:09.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSefer, bizim 50. Yılımız 2017 yılı. Ve bu yılı içinde barındıran 2 sezon var. Biri 2016-2017, diğeri de 2017-2018 sezonu. Bunu başkan seçim öncesi de aynı şekilde telaffuz ediyordu. 50. Yıl söyleminden bir sapma yok yani.
Hami'nin sözleşmesinin 1 yılı opsiyon. Yönetim istemezse 5 ay sonra Hami'nin görevi biter. Yani yarım dönemlik bir sözleşme imzalandı. Tam da başkanın seçim öncesi dediği "geçici çözüm" yani. Ha opsiyon niye konuldu dersen, bence gelebilecek men cezası ve transfer yasağı ihtimali için bu opsiyon koyuldu. Çünkü bu cezalar gelirse üst düzey bir hoca getirmek çok zor olacak.
Barindirma konusunu geçelim bence, yani ben katilmiyorum en azindan... 1967 - 2017 ; 1967 - 2067 , 68 de mi 100.yili barindiyor, 1967 - 2068 saçma durmuyor mu ? 100.yil formalarinda bile herkes 03-03 05-05 07-07 yaziyor, barindiriyor diye biz de isimize nasil geliyorsa öyle yapalim, 100.yil olayi tutmazsa, 2068'de logonun altina 100.yil 1967-2068 yazalim, olur mu öyle saçmalik ?
Yani ben ille de 50.yilda sampiyon olalim, baskan bunu yapamazsa basarisizdir demek istemiyorum, aslâ, ama 50.yil diyorsak karsiligi 2017'dir, barindiriyor marindiriyor diye 2018 degildirEn son Sefer A. tarafından düzenlendi; 23.01.2016, 17:09.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa alinti yaparken niye önceden alinti yaptiklarim da ortaya çikiyor yaa....
Hami konusunda ben bir yerde 1 + 1,5 gördüm , kaç gündüz konustugum kisilerle öyle diyorum, kimse bana yanlissin demedi, ne bileyim ben
O konuda iyi yanilmisim, ama saskinim, hayret Hami nasil kabul etti...
Bu gelisme üzerine sunu yazabilirim, bana sanki sene sonu Luçe gelecek de Hami yardimcisi olacak gibime geliyor...
50.yil konusuna gelirsek düsüncem degismiyor, takip eden yil falan yok öyle bir sey, rakamlar ortada zaten 1967 + 2017'dir, 2018'in ne alâkasi var ??
7 ise 7 , 8 ise 8, isterse kurulusu Aralik ayinda olsun (tamam belki o kadar degil ama bence biraz öyle)...
Üstelik Türkiye'de atiyorum 25. yasini bitirdigin an hemen "oo 26'yla gidiyorsun" denirken, 2018'i zorla 50.yila çekme olayini anlatamaz kimse bana... yapmayin renkdaslar... Agustos 2017'ye Mayis 2017 sampiyonlugu mu çok yakin, yoksa Mayis 2018 mi ? Mayis 2017'de sampiyon olacaksin ki hakiki 50.yil olacak, 50.yil kutlamalarini sampiyon olarak yapacaksin, "sampiyonluga aday jekjfsjhdfgdsjhgf" olarak degil... yani ille de 50.yil diyorsak durum budur...
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle26 yasindan gun aliyorken yasin hala 25'tir.turkiye'de oyle. bazi matematigi kotu cocuklar erken buyumek istedigi icin yasini buyuk soyluyor olabilir. ayrica baskan secimin oncesinde stratejisini oyle belirlemis. once 50. yil deyip sonra bir yil erteleme yok.hedef bu iki sezon icinde sampiyon olmak.isterse bu iki sezonu iska gecelim 3.sezonda olalim ne farkeder? basarisiz mi diyeceksin adama?
Yoksa yazdigim gibi 55.yil da olur, ve saydigi 2 senede sampiyon olamazsak basarisiz sayilmayabilir de... ama tabi hedefe ulasamamis olur basarisiz sayilabilir de, duruma göre degisir... ama 50.yilm konusunda fikrim degismez, 7'nin yanina 7 8'nin yanina 8 gider, yok ay hesabi yok may hesabi yok barindiriyor falan bunlar Usta'yi savunalim da ne olursa olsun mantiginin ürünü.... 100.yillarinda niye takimlar 1903-2003 yapiyor o zaman mesela ? yok barindiriyormus da yok bilmem ne seneye de pazarlama taktigi olarak formalara 1903-2004 yazalim mi diyorlar ?
1967 - 2017 = 50. yil
1967 - 2067 = 100. yil
Ama tekrarliyorum, isterse 55.yil desin, sorun yok, o kadar acelem de yok, sadece dogrular söylensin onu demek istiyorum.... yoksa 4 5 sene gecikince de "ama süper ligde 50. sezonumuuuz, öyle hesaplayaliiim" diyenler de çikar...En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 23.01.2016, 17:20.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer yerde öyle de, Türkiye'de 25 bitti dedigim an beni 26 yapiyor herkes, nasil oluyor o is ? yani genelde mantik boyleyken bu konuda geriye çekme olayini anlamadim, sirf birini savunmak için gerek yok böyle zorlamalara...
Yoksa yazdigim gibi 55.yil da olur, ve saydigi 2 senede sampiyon olamazsak basarisiz sayilmayabilir de... ama tabi hedefe ulasamamis olur basarisiz sayilabilir de, duruma göre degisir... ama 50.yilm konusunda fikrim degismez, 7'nin yanina 7 8'nin yanina 8 gider, yok ay hesabi yok may hesabi yok barindiriyor falan bunlar Usta'yi savunalim da ne olursa olsun mantiginin ürünü.... 100.yillarinda niye takimlar 1903-2003 yapiyor o zaman mesela ? yok barindiriyormus da yok bilmem ne seneye de pazarlama taktigi olarak formalara 1903-2004 yazalim mi diyorlar ?
1967 - 2017 = 50. yil
1967 - 2067 = 100. yil
Ama tekrarliyorum, isterse 55.yil desin, sorun yok, o kadar acelem de yok, sadece dogrular söylensin onu demek istiyorum.... yoksa 4 5 sene gecikince de "ama süper ligde 50. sezonumuuuz, öyle hesaplayaliiim" diyenler de çikar...
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu duruma kandirma demek biraz agir degil mi? hele ki iho'yu tecrube ettikten sonra. olsa olsa yanlis degerlendirmedir.eger 1,5 + 1 olsa kandirma denebilirdi, ki ben öyle saniyordum az önceye kadar... sorun da biraz ondan kaynaklandi... 50.yil olayinda ise evet yanlis degerlendirme oldugu konsunda israrciyim, dogru yanlis ayri mesele... zaten o konu için kandirma demedim kesinlikle, yanlis anlasilmasin
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Muhammed transferi bence de yanlış transfer. Takasla halletseydik olurdu ama bu şartlarla almak hata bence. Bizim boşa harcayacağımız bir kuruşumuz yok, transfer yapacaksak daha net transfer yapmalıyız. Muhammed'in hayal kırıklığı yaşatacağını düşünüyorum, inşallah haksız çıkarır bizi.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle26 yasindan gun aliyorken yasin hala 25'tir.turkiye'de oyle. bazi matematigi kotu cocuklar erken buyumek istedigi icin yasini buyuk soyluyor olabilir. ayrica baskan secimin oncesinde stratejisini oyle belirlemis. once 50. yil deyip sonra bir yil erteleme yok.hedef bu iki sezon icinde sampiyon olmak.isterse bu iki sezonu iska gecelim 3.sezonda olalim ne farkeder? basarisiz mi diyeceksin adama?
Bu 50. yıl tartışması ile ilgili şöyle bir şey var , başkanın seçim öncesi düzenlediği bir toplantıda adı altuğ atalaydı sanırım , 50.yılın 2016-2017 sezonu olduğunu yani 2 yılının değil 1 yılının olduğunu söylemişti . Konuyla ilgili başkanın da cevabı açık ve netti , 50.yıldan kast ettiği sezonun 2017-2018 sezonu olduğunu direkt söyledi . Dolayısıyla o konuda seçimden sonra herhangi bir söylem değiştirme filan olmadığı ortada . Zaten şuanki duruma bakınca seneye kimse şampiyonluk sözü veremez , hee ondan sonraki sene de olamayız bana kalırsa ama hiç değilse bi vizyon koydu adam ortaya . Ben 17-18 sezonunda şampiyon olamasak dahi yarıştan çok erken kopmayacağımızı ve zevk veren bi takım ortaya çıkacağını düşünüyorum , bu konuda da Usta'ya güvenim tam .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum