Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence biraz kandirdi bizi baskan... Hami falan ne alaka yani ? basarili olur olmaz o ayri mesele...
    Ayrica, 50.yil için tamamen 17-18'i göstermeye basladi baskan, olmuyor öyle, 100.yil 16-17'dir, kaçmaya gerek yok...
    Haa durumumuz el vermiyor 16-17 için isimiz çok zor de, alkislayayim... ama 2018'i 50.yil diye yutturma çabalarina gicik oluyorum, yok öyle bir hikâye
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• hızlı şekilde oyuncu maaşlarını düşürmeleri gerekiyor.ilk işleri bu olsa gerek.kulübü batıran bonservis değil oyuncu maaşları.

hami ile 40 gün gecikmeli anlaştılar.daha hızlı hareket edebilirlerdi.

yeni stad ve yeni sponsorlar gelecek adına önemli hamleler olacak.
      TEKKEBALL

Yorum

• Başkan bence beni kandırmadı....

Herşeyden önce ekonomi ekonomi ekonomi dedi...

Ve suan birinci önceliği bu...

Her konusmasında bilançodan örneklerle konusmasına basladı...

Su kadar gelir var su kadar gider var su kadarı oyuncu maası vs...
        Akabinde elde edebileceğimiz gelirleri sıraladı.. Stad Kartaldaki arazi May tesisleri gibi

Ne zaman hoca sorusu geldi o zaman Lucescu ve vari ismi geldi....

Biz işimize gelen taraftan bakıyoruz olaylara hepimiz ben dahil...(kavga cıkmasın aman )

Ben bu sessizlik altında çok daha sağlam işler olduğunu düşünüorum... Gerek ekonomik gerek ileriye dönük...
        Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
        Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
        Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence biraz kandirdi bizi baskan... Hami falan ne alaka yani ? basarili olur olmaz o ayri mesele...
          Ayrica, 50.yil için tamamen 17-18'i göstermeye basladi baskan, olmuyor öyle, 100.yil 16-17'dir, kaçmaya gerek yok...
          Haa durumumuz el vermiyor 16-17 için isimiz çok zor de, alkislayayim... ama 2018'i 50.yil diye yutturma çabalarina gicik oluyorum, yok öyle bir hikâye
          Muharrem Ustanın seçim öncesi açıklamaları:

Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta, eski yıllara geri dönmek için yeniden yola çıktıklarını belirterek, Trabzonspor'un yeniden şahlanacağı günleri vaat ettiğini söyledi.

"Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• Baskan bence twitterde surekli bisey yazmamasi daha iyi olur.futbolcularin paralarinda indirim yapmaya devamgecen gazete deniz yilmazin yilda 2 milyon euro garanti paea aldigi yaziyor yazik valla o paralar bide onurun parasi indirime gidip mustafa yumluyu artirim yapinca kar edemeyiz bu takimda 7-8 oyuncu haric hepai gitmeli cok kotu bir kadromuz var artik sampiyonluk sart gordugumuz kadariyla bu basarisizlik artik sehre yansimis millet mac izlemeye bile gitmiyor artik bi uyanis olmali baskanim dedigi gibi hadi hayirlisi
            bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

Bence biraz kandirdi bizi baskan... Hami falan ne alaka yani ? basarili olur olmaz o ayri mesele...
              Programla hesapladım

Loading %61..

Yorum

• İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Programla hesapladım

Loading %61..
                2016 2017 50. Yil olmuo o zaman . Baskan basindan beri bizim 2 sezonumuz var diyordu . Hatta altug atalay 2016-17 yi deyince ben 2 sezon diyorum lafi carpitmayin demisti basin toplantisinda. Cok net hatirliyorum . O yuzden kandirma gibi bi durum yok benim nezdimde. Ama herkes ne olduysa seneye odaklanmis.

Yorum

• Baskan gecen scout ekibi lazim dedi bu konuda bi gelisme varmi scout ekibini ne zaman kuracak ve kimler olacak acaba yoksa gene lafta mi kalacak bu is
                  bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• Arkadaşlar yeri burası değil ama bir şey sormak istiyorum. Bu kulüp üyelik başvurularına ne kadar sürede geri dönüyorlar. Evrakları bir ay önce gönderdim. Sonra aradım ulaştı mı size diye. Ulaştı biz sizi haberdar ederiz dediler. Bir aydır bekliyoruz.

Var mı bir bilgisi olan?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    En son Ahmet Faruk tarafından düzenlendi; 23.01.2016, 16:08.

Yorum

Başkan seçim öncesi de aynı şeyleri söylüyordu Sefer. Seçim öncesi de uzun vadeli hoca ile anlaşamazsak geçici çözüm bulacağız sene sonuna kadar demişti. Şimdi geçici çözüm Hami oldu..

50. Yıl konusunda da her konuşmasında belirtti 2 sezon diye. 2016-2017 ve 2017-2018 ! Bu söylem başkan seçildikten sonra ortaya çıkmadı.

Yani "Başkan bizi kandırdı" cümlesi ağır olmuş biraz. Başkan seçim öncesi ne dediyse onu söylüyor ve yapıyor.
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar yeri burası değil ama bir şey sormak istiyorum. Bu kulüp üyelik başvurularına ne kadar sürede geri dönüyorlar. Evrakları bir ay önce gönrdim. Sonra aradım ulaştı mı size diye. Ulaştı biz sizi haberdar ederiz dediler. Bir aydır bekliyoruz.

Var mı bir bilgisi olan?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Ben İHO döneminde üye olmuştum. 50 günde filan işlemlerim tamamlanmıştı. 1 hafta süresinde baskı yapmanızda fayda var. Gerçi kulüp de bu ara biraz karışık.
                        Dediğim gibi sürekli arayın. Ben gidip elden almıştım. Başka türlü geleceği yoktu.
                        Hamiş

Yorum

• Kimsenin kimseyi kandırdığı yok. Seçim öncesinde başkanın bütün konuşmalarını can kulağıyla dinledim. Söyledikleri doğrultusunda işler yapıyor.
                          Hamiş

Yorum

• 3 milyon euro bonservis, yıllık 1.3 milyon euro maaş. 4 yıllık toplam maliyeti 25 milyon lira. E ne oldu başkan Sefa'ya laf ediyordun 30 milyon sadece Sefa diye. Ne farkın kaldı İho'dan? Kimse kusura bakmasın bu transfer İho transferidir. Daha milli takımda bile olmayan ilk yarıda 6 gol atmış antep'in forvetine 3 milyon euro bonservis ödenip yıllık 4 trilyon para ödendiği için bu hale geldi takım. Aynı hataları 500 defa yapıp inatla farklı sonuç bekliyoruz. Sene sonunda da Muhammet'i yine başka bir anadolu kulübüne takasla yollamaya çalışır, gitmiyor diye söveriz.

Usta'nın farklı olacağını düşünmüştüm. İş adamı olduğunu, ticarete kafasının çalıştığını düşünmüş, o yüzden desteklemiştim. İho gibi Hami'yi hoca yapıp bilmem kaç milyon euroya anadolu takımı golcüsü getirecekse iho kalsaydı.

Abi ben de destekledim Usta'yı ama gerçekten bu gidiş gidiş değil.
                            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                            - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              3 milyon euro bonservis, yıllık 1.3 milyon euro maaş. 4 yıllık toplam maliyeti 25 milyon lira. E ne oldu başkan Sefa'ya laf ediyordun 30 milyon sadece Sefa diye. Ne farkın kaldı İho'dan? Kimse kusura bakmasın bu transfer İho transferidir. Daha milli takımda bile olmayan ilk yarıda 6 gol atmış antep'in forvetine 3 milyon euro bonservis ödenip yıllık 4 trilyon para ödendiği için bu hale geldi takım. Aynı hataları 500 defa yapıp inatla farklı sonuç bekliyoruz. Sene sonunda da Muhammet'i yine başka bir anadolu kulübüne takasla yollamaya çalışır, gitmiyor diye söveriz.

Usta'nın farklı olacağını düşünmüştüm. İş adamı olduğunu, ticarete kafasının çalıştığını düşünmüş, o yüzden desteklemiştim. İho gibi Hami'yi hoca yapıp bilmem kaç milyon euroya anadolu takımı golcüsü getirecekse iho kalsaydı.

Abi ben de destekledim Usta'yı ama gerçekten bu gidiş gidiş değil.
                              Muhammet'in üstüne koymayacağını nerden biliyorsunuz ? Sefa katkı veremedi.
                              Muhammet performansıyla değerini katlayacaktır belki de ?
                              Hele bi durun, soluklanın! Beklenen etkiyi göstermezse beraber eleştirelim. Olmaz mı ?
                              Hamiş

Yorum

• İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başkan bence beni kandırmadı....
                                Herşeyden önce ekonomi ekonomi ekonomi dedi...
                                Ve suan birinci önceliği bu...
                                Her konusmasında bilançodan örneklerle konusmasına basladı...
                                Su kadar gelir var su kadar gider var su kadarı oyuncu maası vs...
                                Akabinde elde edebileceğimiz gelirleri sıraladı.. Stad Kartaldaki arazi May tesisleri gibi
                                Ne zaman hoca sorusu geldi o zaman Lucescu ve vari ismi geldi....
                                Biz işimize gelen taraftan bakıyoruz olaylara hepimiz ben dahil...(kavga cıkmasın aman )
                                Ben bu sessizlik altında çok daha sağlam işler olduğunu düşünüorum... Gerek ekonomik gerek ileriye dönük...
                                Sözlesmelerde yapilan indirimler falan bunlar iyi seyler, hatta bu kadarini beklemiyordum açikçasi... benim tepki gösterdigim konu "ya kisa vâdeli bir çözüm bulup sene sonunda uzun vâdeli biriyle anlasacagiz, ya da mümkünse simdiden birisiyle uzun bir yolculuga çikacagiz" gibi bir açiklamasiyla alâkasi olmayan bir isimle, ve alâkasiz bir sözlesme imzalamasi konusudur...
                                Ya 5,5 yillik ya da sene sonuna kadar idâre ve 5 yillik sözlesmeli birini getirmekten bahsetmedi mi baskan ? Haydi 5 olmadi 4 olsun... peki bir kere Hami Luçe ya da Luçe vâri birisi midir ?? 1,5 + 1 yillik sözlesme kisa mi uzun vâde midir ? ikisi de degil, saçma sapan bir sözlesme... bu konuda dedikleriyle örtüsmeyen bir ise imza atmistir...
                                İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Muharrem Ustanın seçim öncesi açıklamaları
                                Biliyoruz birçok açiklamasini,,, Hami ve 1,5 + 1 yillik sözlesme, yaptigi hangi açiklamayla örtüsüyor birisi bana anlatsin... baskani savunmak için zorlamasin kimse kendini.... Ne Hami ismi, ne de 1,5 + 1 yillik sözlesme ; hiçbiri örtüsmüyor seçim öncesi ve sonrasi yapilan açiklamalarla... kimse kusura bakmasin
                                İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Programla hesapladım
                                EEE ?? ben ne yazdim ? 2017 50.yil evet, ama 2018 sezonu sonu, 51.yil eder... zaten 1967 - 2017 açik ve net yani, 2018'i isin içine sokma çabasi baskana daha fazla süre verme bahanesinden baska bir sey degil... sevmiyorum böyle zorlamalari... ille de 50.yilda sampiyon olalim diye bir sey de yok, 53 olur fark etmez, ama 50 50 50 deyip de "aslinda 2018 de 50 sayilir" denmesine sinir oluyorum, gerek yok böyle seylere, 2018 50.yil falan degil bütün forum tersini yazsa da fark etmez...
                                İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başkan seçim öncesi de aynı şeyleri söylüyordu Sefer. Seçim öncesi de uzun vadeli hoca ile anlaşamazsak geçici çözüm bulacağız sene sonuna kadar demişti. Şimdi geçici çözüm Hami oldu..
                                50. Yıl konusunda da her konuşmasında belirtti 2 sezon diye. 2016-2017 ve 2017-2018 ! Bu söylem başkan seçildikten sonra ortaya çıkmadı.
                                Yani "Başkan bizi kandırdı" cümlesi ağır olmuş biraz. Başkan seçim öncesi ne dediyse onu söylüyor ve yapıyor.
                                Tamam da üstteki tvitinde 2017'yi daha çok yükselme dönemi olarak görüyor... yavas yavas 2018'i isaret ediyor çünkü 2017 için sampiyonluk hedefi biraz zor geliyor ona da.. zaten buna saygim sonsuz, sorun yok 55.yil desin isterse, ama 50 deyip 2018 demesin, sorun orda... zorlama hesaplarla ay farklariyla falan ugrasmaya gerek yok, 1967 - 2017 bu kadar basit, 1967 - 2067 de 100.yil , 2068 degil...
                                Ayrica, sene sonuna kadar geçici çözüm olsa 1,5 yillik sözlesme neyin nesi ? niye 6 aylik degil ? gerçi Hami kabul etmezdi 6 ayligi, ondan neredeyse eminim...
                                Tekrarliyorum : 1,5 + 1 yillik sözlesmenin ve Hami isminin, yapilan açiklamalarla zerre alâkasi yok, kimse kimseyi kandirmasin

(((6ay + 1 yillik degil de, 1,5 + 1 olarak biliyordum ben, kusura bakmayin... yanlis bilgi bazi yorumlarimi geçersiz kilmis oldu)))
                                En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 23.01.2016, 17:07.
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X