Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aziz için söyledikleri beni çok rahatsız etti.

Ortada var olan bir haksızlığı görmezden gelmek sadece sistemin adamlarının yapacağı iştir.

Yakışmadı başkana.

Ben bu tavrı kabul etmiyorum ve görmezden de gelemem.
    "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

• Yahu aziz için bizi rahatsız edecek bir şey söylemedi.CHnin seçim için sayfalarından olan ts lovers salladı bir söz millet de inandı.
      En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 17.12.2015, 22:33.
      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Dereli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aziz için söyledikleri beni çok rahatsız etti.

Ortada var olan bir haksızlığı görmezden gelmek sadece sistemin adamlarının yapacağı iştir.

Yakışmadı başkana.

"Sistemin adamları" yıllardır azize posta koya koya kupanın geleceğine inandırdılar bizi... Aziz orada malum sistemin akladığı biridir.. Kupanı sistem gasp etmiştir.. Yani başvuracağın mercii aziz değil, şikebahçe değil bizzat sistemin kendisidir...
        "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

• İlk olarak Dereli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aziz için söyledikleri beni çok rahatsız etti.

Yakışmadı başkana.

Yahu ne söyledi adam ? Baştan sonra pür dikkat dinledim. Neyi görmezden gelecekmiş ? Adam kaç kere daha söyleyecek 2010-2011 Sezonu Şampiyonu Trabzonspor'dur diye ?
          Daha ne yapmalı anlamıyorum.
          Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yahu ne söyledi adam ? Baştan sonra pür dikkat dinledim. Neyi görmezden gelecekmiş ? Adam kaç kere daha söyleyecek 2010-2011 Sezonu Şampiyonu Trabzonspor'dur diye ?
            Daha ne yapmalı anlamıyorum.
            Aziz askerlik yapmadı.

2-3 ay içinde futbol dünyasından silinecek.

Benim olduğum yere Aziz gelemez.

vs.

www.x.com/zykmda

Yorum

• Seçim bitmiş hâla Usta ve Hekimoğlu taraftarlarının çatışmaları devam ediyor. Güya birleşme sağlanmıştı ama nerede. Usta adamın adını bile ağzına almadı. Hekimoğlu Sayın Aziz Yıldırım dediğinde kimse ses çıkarmıyordu. Hatta FB yöneticilerini en güzel şekilde ağırlayacağız sözünün mimarı da Hekimoğlu'ydu daha sonradan biraz geri vites yaptı. Çakıroğlu görevdeyken de Aziz Yıldırım'la el sıkışmıştı kıyamet kopmamıştı. Usta da hatalı. Silahımızın ucunu göstereceğiz demeliydi...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak absorve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tonyalı sen misin kuzenin mi yazdı bunu ?
                Aynen

Yorum

• Konusmanin linki varmi arkadaslar
                  keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• [MENTION=648]DeAgLeMaNyAq[/MENTION] abi varsa link de var.

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    <iframe width="560" height="315" src="//sendvid.com/embed/cx238qtn" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
                    <iframe width="560" height="315" src="//sendvid.com/embed/y2lrqohl" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
                    .
                    İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Konusmanin linki varmi arkadaslar
                    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• Tokat'tan, İstanbul'dan, Türkiye'nin her tarafından hatta avrupa' dan kalktık gittik Trabzon'a. 6 Aralıkta bu güzel insanı biz delegeler olarak sizlere hediye ettik Renktaşlar. Nasıl iyi yapmışmıyız?

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tokat'tan, İstanbul'dan, Türkiye'nin her tarafından hatta avrupa' dan kalktık gittik Trabzon'a. 6 Aralıkta bu güzel insanı biz delegeler olarak sizlere hediye ettik Renktaşlar. Nasıl iyi yapmışmıyız?
                        Ellerinize, ayaklariniza saglik Kamil abi cok iyi yaptiniz

Yorum

• Aziz yildirim geyiğini bırakın başkanın açıklamalarına üslubuna bakin çok iyi açıklamalar yapti

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ellerinize, ayaklariniza saglik Kamil abi cok iyi yaptiniz
                            Eyvallah kardeşim. İnşallah başarılı olur bizleri camiamızı mahcup etmez. Bizlerde destek olarak mutlu sona ulaşırız.

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tokat'tan, İstanbul'dan, Türkiye'nin her tarafından hatta avrupa' dan kalktık gittik Trabzon'a. 6 Aralıkta bu güzel insanı biz delegeler olarak sizlere hediye ettik Renktaşlar. Nasıl iyi yapmışmıyız?
                              İşin zor kısmı şimdi başlıyor bence,köhnemiş ve kulübü sarmalamış yapıyı söküp atmak için daha çok desteğinize ihtiyacı olacak.Bakalım bu sinir muharabesinden başarı ile çıkabilecek mi camia.
                              • Memento mori

Yorum

• aziz le ilgili ne demeli ki ? ... namussuz hırsız gelemez o buraya mı desin ? ... davet etmek bi yerde sıkıyorsa yüzü cesareti varsa gelsin demektir.

topu atmış karşıya ... bana sormayın bun
                                ları boşuna gidin azize sorun gidebilir misin trabzona diye

bazen karşınızdaki çok kibarca bişey söy
                                ler ... sövse iyiydi dersiniz
                                En son nalagasıvar tarafından düzenlendi; 17.12.2015, 23:50.
                                sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X